Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ Σ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΑΤΣΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΠοια απο τις δυο ειναι; Που την εχεις δει και τι ξερουμε γενικα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 959K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Αυτη ψαχνω φιλε!Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ Σ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΑΤΣΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
Μπορείτε να εξηγήσετε τη θέση των τοποθεσιών στο νότο σε έναν αρχάριο; Τι σημαίνει το τρίγωνο και πού μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην περιοχή της Γλυφάδας;
Dimitrisg7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Στο τρίγωνο έχει δύο πολύ ωραία κοριτσάκια το ένα μελαχρινό και το ένα κάστανο σήμερα πέρασα από κει και ήθελα να το πάρω το καστανό έχουμε ιδέα πως το λένε και πόσο παίρνει το κορίτσι μας
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.214
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε 40 αμάξι απο ελληνικά τα βασικαΣτο τρίγωνο έχει δύο πολύ ωραία κοριτσάκια το ένα μελαχρινό και το ένα κάστανο σήμερα πέρασα από κει και ήθελα να το πάρω το καστανό έχουμε ιδέα πως το λένε και πόσο παίρνει το κορίτσι μας
30 για πίπα έχω ακούσει μαν......δεν έχω πάρει ποτέ βέβαια, στο βιβλίο κατασκευαστή του αμαξιού μου λέει να μην ψωνίζεις για πίπες γιατί μπορεί να ανοίξει ο αερόσακος οδηγού....αλήθεια το λέω έχει και εικόνα
Τελευταία τροποποίηση:
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.557
- Πόντοι
- 9.115
Τυπε απλα ειναι τα πραγματα, πιανεις παραλιακη ρευμα προς μπουρδελοπειραια και τσεκαρεις στα δεξια σου οτι κινειται. Τραβα κι ενημερωσε μας τι βρηκες. Για τριγωνο θα σου πουμε αφου κανεις την πρωτη ενημερωση.Μπορείτε να εξηγήσετε τη θέση των τοποθεσιών στο νότο σε έναν αρχάριο; Τι σημαίνει το τρίγωνο και πού μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην περιοχή της Γλυφάδας;
Crazycdmary
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Like
- 237
- Πόντοι
- 20
Επιβεβαίωση για τα 30 πίπα. Τώρα για τον αερόσακο, δόξα το Θεό τόσες πίπες ούτε μια φορά δεν μου έσκασε στα μούτρα30 για πίπα έχω ακούσει μαν......δεν έχω πάρει ποτέ βέβαια, στο βιβλίο κατασκευαστή του αμαξιού μου λέει να μην ψωνίζεις για πίπες γιατί μπορεί να ανοίξει ο αερόσακος οδηγού....αλήθεια το λέω έχει και εικόνα
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.905
- Πόντοι
- 3.846
Χτες το βράδυ γύρω στις 4 το πρωί, είχε ξεκωλο ξανθό με σορτσάκι μέσα στον κωλο να κόβει βόλτες ακριβώς απέναντι από το Bolivar, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
2 παιδιά που έφευγαν από το μαγαζί με τα πόδια, έκατσαν και την έπιασαν στην κουβέντα.
2 παιδιά που έφευγαν από το μαγαζί με τα πόδια, έκατσαν και την έπιασαν στην κουβέντα.
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.214
- Πόντοι
- 3.656
Εννοείς με ξεχειλωμένο κωλο και σορτσαρα όχι σορτσακιΧτες το βράδυ γύρω στις 4 το πρωί, είχε ξεκωλο ξανθό με σορτσάκι μέσα στον κωλο να κόβει βόλτες ακριβώς απέναντι από το Bolivar, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
2 παιδιά που έφευγαν από το μαγαζί με τα πόδια, έκατσαν και την έπιασαν στην κουβέντα.![]()
Διαγραμμένο μέλος 204402
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζουμε τι απέγινε η κοπέλα στην ΕΚΟ απέναντι από τον Κρεολή; (ρεύμα προς Γλυφάδα)
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.214
- Πόντοι
- 3.656
Ποια απο τις δυο;Γνωρίζουμε τι απέγινε η κοπέλα στην ΕΚΟ απέναντι από τον Κρεολή; (ρεύμα προς Γλυφάδα)
Διαγραμμένο μέλος 204402
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
μια σγουρομάλλα Μολδαβή που στεκόταν πριν από την ΕΚΟΠοια απο τις δυο;
Η Χριστινα εγινε η αγαπημενη ενος πελατη της και επιασε δουλεια στην εταιρια του, αν λεμε την ιδια και αν λεει αληθειαμια σγουρομάλλα Μολδαβή που στεκόταν πριν από την ΕΚΟ
NSK.Warzycha88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2020
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Φίλε πρέπει να λες μια Αλβανή απο Ρόδο αυτή εχει φύγει εδώ και καιρό για Γερμανια αν θυμάμαι καλα (τώρα αν πήγε σε πελάτη δεν έχω ιδέα). Ο mithri πρέπει να λέει μια πιο καινούργια που δυστυχώς δεν πρόλαβα να την πάρω....Η Χριστινα εγινε η αγαπημενη ενος πελατη της και επιασε δουλεια στην εταιρια του, αν λεμε την ιδια και αν λεει αληθεια
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.214
- Πόντοι
- 3.656
Η Χριστίνα από το Φαληράκι του Μεξικού όντως έχει αναφερθεί πως σταμάτησε και δουλευε σε κάτι πετρελαια κάπου σε κάποια αραβική χώρα
Η άλλη η Μολδαβη κανεις δεν ξερει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.599
- Πόντοι
- 12.756
Μπορεί να έγινε μπροκερ για κρυπτονομισματα τυπεΗ Χριστίνα από το Φαληράκι του Μεξικού όντως έχει αναφερθεί πως σταμάτησε και δουλευε σε κάτι πετρελαια κάπου σε κάποια αραβική χώρα
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 7.636
Πολλές έχουν εξαφανιστείΗ Χριστίνα από το Φαληράκι του Μεξικού όντως έχει αναφερθεί πως σταμάτησε και δουλευε σε κάτι πετρελαια κάπου σε κάποια αραβική χώρα
Τι να κάνουν άραγε..
nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.214
- Πόντοι
- 3.656
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις