You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 970K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Πύργος Βασιλικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.459
- Πόντοι
- 3.810
Τα παπάρια σου τριμαρησε λίγο.. δεν είναι της μόδας η αφανα
Εγώ μια χαρά είμαι, τις συμβουλές, τις υποδείξεις και το ψευτομαγκε στυλακι, αγοράκι αλλού.
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Τελικά μάθαμε τι είναι ο χάρακας ?? 
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Να τα τριμαρεις εσύ τα δικά σου.Τα παπάρια σου τριμαρησε λίγο.. δεν είναι της μόδας η αφανα
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Τελικά μάθαμε τι είναι ο χάρακας ??![]()
Το χαβά σου, εσύ. Βρε μανία με τον χάρακα, χαχαΤελικά μάθαμε τι είναι ο χάρακας ??![]()
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Σιγά μην κρατάω και ρολόι, χαχαΚυριακή και δεν είχε κόσμο? τι ώρα πήγες κ τι ώρα έφυγες? μετραει κ αυτο να ξέρεις !! : Ρ
Πύργος Βασιλικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.459
- Πόντοι
- 3.810
Εγώ είμαι άντρας τύπε μου.. εκπέμπω βαρβατιλα με την αφανα στα παπάρια..Να τα τριμαρεις εσύ τα δικά σου.
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Καποιοι νομιζουν οτι ολες στην κινετα ειναι πουτανες η ψαχνονται..... χαλαρωστε λιγο εσκασε ενας σε 2 κοριτσια διπλα μου και τους ειπε ποσα θελουν για πιπα...ακομα τρεχουν αυτες αφου τον εβρισαν κιολας
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 1.056
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 37.382
- Πόντοι
- 5.956
Απλά ο μαλακας νεοέλληνας έχει μπλέξει τον γυμνισμο με το σεξ!Καποιοι νομιζουν οτι ολες στην κινετα ειναι πουτανες η ψαχνονται..... χαλαρωστε λιγο εσκασε ενας σε 2 κοριτσια διπλα μου και τους ειπε ποσα θελουν για πιπα...ακομα τρεχουν αυτες αφου τον εβρισαν κιολας
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Τελικά μάθαμε τι είναι ο χάρακας ??![]()
Καλά του έκαναν, του λιγούρης. Πάμε για να απολαύσουμε το αεράκι στο γυμνό μας κορμι κι όχι να μας ενοχλεί ο κάθε παπαρας.Καποιοι νομιζουν οτι ολες στην κινετα ειναι πουτανες η ψαχνονται..... χαλαρωστε λιγο εσκασε ενας σε 2 κοριτσια διπλα μου και τους ειπε ποσα θελουν για πιπα...ακομα τρεχουν αυτες αφου τον εβρισαν κιολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Respect, μπράβο σου μυστηΚαλο μεσημερι στους Φιλους....αντε....να βοηθησω την κουβεντα......ΧΑΡΑΚΑΣ...ειναι ατακα απο την ταινια του 1954 "Η ωραια των Αθηνων"....Καλα να περνατε....
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Κι εγώ είμαι γυναικάρα τυπε μου μ, οπότε αντε ξυρισε τις τριχαρες σου στα παπάρια σου και μου μου ζαλίζεις τα περιποιημένα μου μουνοχειλα.Εγώ είμαι άντρας τύπε μου.. εκπέμπω βαρβατιλα με την αφανα στα παπάρια..
Κι εγώ είμαι γυναικάρα τυπε μου μ, οπότε αντε ξυρισε τις τριχαρες σου στα παπάρια σου και μου μου ζαλίζεις τα περιποιημένα μου μουνοχειλα.

Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Μήπως ήσουν εσύ, χαχα που πρότεινες στα κοριτσιαΑπλά ο μαλακας νεοέλληνας έχει μπλέξει τον γυμνισμο με το σεξ!
Πύργος Βασιλικός
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.459
- Πόντοι
- 3.810
Α έχεις κάνει φυλομεταβαση.. συγχαρητήρια..!Κι εγώ είμαι γυναικάρα τυπε μου μ, οπότε αντε ξυρισε τις τριχαρες σου στα παπάρια σου και μου μου ζαλίζεις τα περιποιημένα μου μουνοχειλα.
Όχι δεν τις πειράζω τα θηλυκά γουστάρουν βαρβατιλα είπαμε
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 37.382
- Πόντοι
- 5.956
Μωράκι μου εγώ είμαι γυμνιστης από το 1975 τη χρυσή εποχή του γυμνισμου,και σίγουρα δεν συχνάζω σε τέτοιου στυλ παραλιες!Μήπως ήσουν εσύ, χαχα που πρότεινες στα κοριτσια
περιποιημενα μουνοχειλα...το κανω εικονα ..wow ! ;)Κι εγώ είμαι γυναικάρα τυπε μου μ, οπότε αντε ξυρισε τις τριχαρες σου στα παπάρια σου και μου μου ζαλίζεις τα περιποιημένα μου μουνοχειλα.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Όχι, φίλε μου, εγώ είμαι original παθητική γυναικάρα. Δεν είμαι αλλοιωμένο φύλο.Α έχεις κάνει φυλομεταβαση.. συγχαρητήρια..!
Όχι δεν τις πειράζω τα θηλυκά γουστάρουν βαρβατιλα είπαμε
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 441
Και που συχνάζεις εσύ φίλε σαν γνήσιος οπαδός του γυμνισμου κι όχι του γυπολιγουρομακακαΜωράκι μου εγώ είμαι γυμνιστης από το 1975 τη χρυσή εποχή του γυμνισμου,και σίγουρα δεν συχνάζω σε τέτοιου στυλ παραλιες!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 37.382
- Πόντοι
- 5.956
Δεν θα σου πω για να μην πλακώσουν σουργελα σαν και σένα!Και που συχνάζεις εσύ φίλε σαν γνήσιος οπαδός του γυμνισμου κι όχι του γυπολιγουρομακακα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις