δεν παρακαλαω κανεναν για τιποτα..
εσυ το μεραφραζεις "ψαρακας", εγω το μεταφραζω στα @@ μου..
Απλως δεν ισχυει αυτο που λες για τις εκπτωσεις για καλους πελατες.
Δε μιλαω για προμοτορες, αλλα για συχνους πελατες.
Και στο κατω κατω αυτοι ειναι που θα επρεπε να προτεινουν στους καλους πελατες εκπτωσεις..
Γιατί να κάνουν εκπτώσεις στους καλούς πελάτες αφού δεν υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός.
Προμοτορες και μαλακίες, αυτή τη καραμέλα τη λένε τα άτομα που θέλουν να το παίζουν θύματα. Απόφαση του καθενός είναι με ποια θα πάει κάποιος, δεν φταιει κανείς άλλος από τον ίδιο μας τον εαυτό. Άλλες φορές χάνεις και άλλες φορές κερδίζεις.
Δεν γίνεται να περνάς πάντα καλά, να περνούν όλοι το ίδιο καλά ή να γίνονται τα ίδια πράγματα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, διαφορετική ψυχολογία έχουμε κάθε φορά οπότε μην έχετε ψευδαισθήσεις.
Εμένα με χαλάει περισσότερο ο επαγγελματισμος που υποτίθεται έχουν οι κοπέλες ή τα γραφεία αλλά τελικά σκεπτικό μπουρδέλου για αυτό δεν ασχολούμαι και τόσο.... Ειδικά όταν έχω δει και τι παραπάνω υπάρχει.
Όσο για τον παπαροβ που λέτε, υπάρχουν πράγματα που μόνο από συναντήσεις βλέπεις στις κριτικές του, αν περνάει αυτός καλά.... Αυτό έχει σημασία. Έχετε σκεφτεί όλοι εσείς ότι μήπως ΕΣΕΙΣ φταίτε που δεν περνάτε καλά στα ραντεβού και όχι οι προμ, οι κορασίδες ή τα γραφεία?
Σόρρυ μπατ νοτ σόρρυ...