la_kolan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2018
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Ναι, όμως όχι πολύ συχνά.Σινεμά παίζουν ζευγάρια;
Ναι, όμως όχι πολύ συχνά.Σινεμά παίζουν ζευγάρια;
Ρε φίλε μου έδωσες ιδέα ποπο αρχηγέ είσαι μέσα στο μυαλό μουΝα παρει την θεση του Πακιστανου να καθαριζει τα φλοκια.
Και άμα συναντηθούμε εκεί μέσα θα σε κεράσω ένα ψεκασμόΧαιρομαι
Κάποτε έφερνα μια κοπέλα εκεί για μεροκάματο τή μου θυμίζεις τώρα αυτή τώρα είναι παρελθόνγιατι δεν εχει δουλεια ο φατσεας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν ειχε κανα μουνι θα το εβγαζε στην βιζιτα για να κονομησει σιγα μην στο εφερνε στο σινεμα για να το γαμησεις τζαμπα
Κάθομαι εγώ στην στάση φύλακας αλλά λέω μια μέρα να πάρω τηλέφωνο την τροχαία να έρθει να βγάλει μεροκάματο αλλά σας λυπάμαι πολύ γιατί έχετε οικογένειες οι περισσότεροιΒρεθηκε πακιστανος για καθαριστρια του τσονταδικου. Περναγε συχνα πυκνα χθες και σαρωνε τον χωρο. Προσοχη οσοι παρκαρετε απεναντι γιατι περνανε πολλα πρεζονια απο το σημειο.
Όσο για τον Πακιστανό βρέθηκε άνθρωπος και με πτυχίο πιλότου θα γίνει αεροδρόμιο τό υδρημαΒρεθηκε πακιστανος για καθαριστρια του τσονταδικου. Περναγε συχνα πυκνα χθες και σαρωνε τον χωρο. Προσοχη οσοι παρκαρετε απεναντι γιατι περνανε πολλα πρεζονια απο το σημειο.
Αδερφέ μου σέ ευχαριστώ πολύ αλλά αν βρεθεί γυναίκα για γούστα και γούσταρει τρενάκι θα σού στηλω αμέσως το εισιτήριο της Α θέσηςτελικα π ΦΑΤΣΕΑΣ πρεπει να ειναι καλη ψυχουλα, πολυ τον εχουμε παρεξηγηση, του ριχνουν μπινελακια καποια ατομα, αλλα τα αντιμετοπιζει με χιουμορ.
ΦΑΤΣΕΑ κουραγιο, δεν εισαι ο μονος που περναει δυσκολα, εγω εχω μαγαζι, στο κεντρο και τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, δουλειες δεν υπαρχουν.
Τυπε προτεινω οι μυστες να βαλουμε απο 1€ να σε βαλουμε μεσα στο τσονταδικο εφοσον τα εχεις βρει με το αφεντικο. Ο γερακος ταμιας παντως ειναι πολυ ευγενικος. Ζορικο ωραριο εχει για την ηλικια του.Κάθομαι εγώ στην στάση φύλακας αλλά λέω μια μέρα να πάρω τηλέφωνο την τροχαία να έρθει να βγάλει μεροκάματο αλλά σας λυπάμαι πολύ γιατί έχετε οικογένειες οι περισσότεροι
Σέ ευχαριστώ πολύ αλλά γενικά έχω αλλάξει στέκια απλά έχω καθαρηση το θέμα πρόσβασης με τρόπο που δεν ήθελα ήθελα να τα βρούμε έτσι τυπικά αλλά επέμενε και έτσι το πήγα την ιδιότητα γενικός χρήματα έχω η ζωή μου είναι με πολλά εξωδαΤυπε προτεινω οι μυστες να βαλουμε απο 1€ να σε βαλουμε μεσα στο τσονταδικο εφοσον τα εχεις βρει με το αφεντικο. Ο γερακος ταμιας παντως ειναι πολυ ευγενικος. Ζορικο ωραριο εχει για την ηλικια του.
Μια εποχή μου στραγγιζε το καυλι μια βυζιτα που επεζε μπάλα εκεί μέσα τώρα μου το στραγγίζουναι τα πουστρακια αλλά στο Ζάππειο είναι τσάμπα στο σινεμά θέλεις εισιτήριο όχι το ξεχνάμε εκτός και αν με πάρει τηλέφωνο ο αρχηγός του υδρηματος και με καλέσει και με κεράσει και κόκα κόλα το το συζητήσουμεπαλαιοτερα ειχα μια ομορφη κοπελιτσα στο ταμειο, με το που πληρωνες το εισητηριο η φαντασιωσης οργιαζαν, παιζει και αυτο τον ρολο του.
Αρκετά πιο παλιά υπήρχαν και δύο κοπέλες σε διαφορετικές ώρες στο ταμείοπαλαιοτερα ειχα μια ομορφη κοπελιτσα στο ταμειο, με το που πληρωνες το εισητηριο η φαντασιωσης οργιαζαν, παιζει και αυτο τον ρολο του.
Αντρική τρύπα γλειφετε;FATSEA σου πληρωνω το ειστηριο να παμε παρεα, αλλα φερε κανα μουνι, να γλυψουμε.
Τυπε μην το σκεφτεσαι, τραβα να μας ενημερωσεις.Ειναι κανεις εκει ; εχει κοσμο ;