Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

allgood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Κριτικές
2
Like
346
Πόντοι
301
Δεν έχω πάρει, δυστυχώς!!! Όταν βλέπω και λείπουν δόντια... Αρχίζω το τρέξιμο!!!
Τωρα το πρόσεξα αυτό με τα δόντια! Οκ άκυρο, δεν της μίλησα γιατί περνούσα με το αυτοκίνητο και μιλούσε με κάποιον με τζιν και χακί μπλουζα και στο επόμενο πέρασμα έμπαινε μέσα

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
438
Πόντοι
21
Αυτή η μελαχρινή βουλγαροτσιγκανα που είναι κάπως ομορφουλα την έχει δοκιμάσει κάποιος? Ήταν στην πόρτα του Ορφέα
εαν σου συστηθει με ονομα αννιτα ή εαν εχει ενα τατουαζ στο ενα χερι και ενα σκουρο δοντι μπροστα , τοτε ειναι ξεπετα, εχουν αναφερθει 2-3 εδω μεσα για αυτην εαν ψαξεις πριν 5-10 σελιδες, ζηταει 30 ευρω για απλο προγραμμα για υποτιθεται 20 λεπτα , στο 10 λεπτο φευγει και ζηταει εξτρα για να βγαλει την μπλουζα της ή να την πιασεις το βυζι ή το μουνι, γενικα ζηταει για τα παντα εξτρα. ενας φιλος συναγωνιστης εμεινε αχυτος μια φορα που την δοκιμασε , ξεγελαει οτι ειναι ομορφουλα αλλα μεχρι εκει. απορω πως ''δουλευει'' ακομα εκει. για την συγκεκριμενη γενικα εχουν ακουστει διαφορα αλλα καποια πραγματα δεν λεγονται εδω. απλα προσοχη.

Τελευταία τροποποίηση:

kafearkoudas

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.810
Πόντοι
5.710
εαν σου συστηθει με ονομα αννιτα ή εαν εχει ενα τατουαζ στο ενα χερι και ενα σκουρο δοντι μπροστα , τοτε ειναι ξεπετα, εχουν αναφερθει 2-3 εδω μεσα για αυτην εαν ψαξεις πριν 5-10 σελιδες, ζηταει 30 ευρω για απλο προγραμμα για υποτιθεται 20 λεπτα , στο 10 λεπτο φευγει και ζηταει εξτρα για να βγαλει την μπλουζα της ή να την πιασεις το βυζι ή το μουνι, γενικα ζηταει για τα παντα εξτρα. ενας φιλος συναγωνιστης εμεινε αχυτος μια φορα που την δοκιμασε , ξεγελαει οτι ειναι ομορφουλα αλλα μεχρι εκει. απορω πως ''δουλευει'' ακομα εκει. για την συγκεκριμενη γενικα εχουν ακουστει διαφορα αλλα καποια πραγματα δεν λεγονται εδω. απλα προσοχη.
Αν δε βαριέσαι στείλε πμ γι αυτά που δε λέγονται.

Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
μπορει και να κανω πλακα...
εσυ μπορεις να απαντησεις σοβαρα σε καποιον που ρωτησε κατι για να μαθει,μιας και δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν ξερω τιποτα απο Αθηνα,παραμονο αυτες τις περιοχες που σου ειπα?

kafearkoudas

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.810
Πόντοι
5.710
εσυ μπορεις να απαντησεις σοβαρα σε καποιον που ρωτησε κατι για να μαθει,μιας και δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν ξερω τιποτα απο Αθηνα,παραμονο αυτες τις περιοχες που σου ειπα?
Φίλε η Ομόνοια είναι πολύ κοντά στις περιοχές που ήδη ξέρεις. Στα πέριξ της Ομονοίας λοιπόν, Πατησίων, Μάρνη, Χαλκοκονδύλη και στα στενά, θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.901
Πόντοι
8.345
Φιλε το καλυτερο μπουρδελο-πιατσα ειναι ακριβως απεναντι απο την πλατεια συνταγματος:wink:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
241
Πόντοι
5.785
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Φίλε η Ομόνοια είναι πολύ κοντά στις περιοχές που ήδη ξέρεις. Στα πέριξ της Ομονοίας λοιπόν, Πατησίων, Μάρνη, Χαλκοκονδύλη και στα στενά, θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
σε ευχαριστω

Crazycdmary

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Like
239
Πόντοι
20
Πριν τα Μακ παράλληλα στον Κηφισό στο πάρκινγκ φόρτωσα ένα μελαχρινό ωραίο σώμα, Βουλγαρίας. Καλή κοπέλα πρόθυμη, και φιλότιμη στα κλασικά. 30 ευρώ παίρνει και λέει αν θες να της δώσεις κάτι παραπάνω. Κόρη

Κλαρίνο ή αγώνας τα 30 φίλε;

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο γνωστό τρίγωνο, πέριξ του ξενοδοχείου Λίμπερτυ.
Έκπληξη η επανεμφάνιση της βουλγάρας Άννας μετά από περίπου 2 χρόνια τουρνέ που έκανε στις πορνοπιάτσες της Ευρώπης.
Έχει βάλει αρκετά κιλά με πολλά πιασίματα σε κώλο μπούτια και βυζιά, κι έχει αφήσει το μαλλί στο μαύρο χρώμα από το ξανθό που τη γνώρισα πριν από πολλά χρόνια.
Ηλικιακά πρέπει να είναι κοντά στα 35 (αυτή βέβαια ισχυρίζεται 10 χρόνια νεώτερη).
Δέρμα αρκετά σκουρόχρωμο που παραπέμπει σε τσιγγάνα.
Ευχάριστη στο δωμάτιο σε αντίθεση με τις περισσότερες ομοεθνείς της, με απλές υπηρεσίες (20€ + 10€ το ξενοδοχείο).
Θα προτιμηθεί και πάλι εφόσον είναι πάλι διαθέσιμη.
Η ομοεθνής της Ελίζαμπεθ απέκτησε πάλι ανταγωνισμό εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Joker45

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
64
Like
7.319
Πόντοι
11.826
Επίσκεψη στο γνωστό τρίγωνο, πέριξ του ξενοδοχείου Λίμπερτυ.
Έκπληξη η επανεμφάνιση της βουλγάρας Άννας μετά από περίπου 2 χρόνια τουρνέ που έκανε στις πορνοπιάτσες της Ευρώπης.
Έχει βάλει αρκετά κιλά με πολλά πιασίματα σε κώλο μπούτια και βυζιά, κι έχει αφήσει το μαλλί στο μαύρο χρώμα από το ξανθό που τη γνώρισα πριν από πολλά χρόνια.
Ηλικιακά πρέπει να είναι κοντά στα 35 (αυτή βέβαια ισχυρίζεται 10 χρόνια νεώτερη).
Δέρμα αρκετά σκουρόχρωμο που παραπέμπει σε τσιγγάνα.
Ευχάριστη στο δωμάτιο σε αντίθεση με τις περισσότερες ομοεθνείς της, με απλές υπηρεσίες (20€ + 10€ το ξενοδοχείο).
Θα προτιμηθεί και πάλι εφόσον είναι πάλι διαθέσιμη.
Η ομοεθνής της Ελίζαμπεθ απέκτησε πάλι ανταγωνισμό εκεί.
Συγνώμη για τη ενόχληση μιλάμε για τη αννα τη Βουλγαρία που είχε παντρευτεί και κάνει παιδί στη Γερμανία ;

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
47
Πόντοι
0
Χαλκοκονδύλη κ Μενάνδρου. Απορώ πως γυρνάτε εκεί τις νύχτες και δε σας έχει κολλήσει κανένα μαχαίρι κανένας να σας πάρει και τις καλτσες
Είναι λίγο θέμα εκεί , θέλει ματιά 14... έμενα παλιά και κυκλοφορώ τακτικά εδώ και 14 χρόνια.. το έχω δει και καλύτερα το έχω δει και χειρότερα . Σε αυτή την φάση είναι στα χειρότερα...

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
47
Πόντοι
0
Πριν λίγο πέρασα δεν έχει κάτι ενδιαφέρον, 3-4 θείες..

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Συγνώμη για τη ενόχληση μιλάμε για τη αννα τη Βουλγαρία που είχε παντρευτεί και κάνει παιδί στη Γερμανία ;
δεν γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες για τη ζωή της στη Γερμανία

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.643
Πόντοι
4.630
Εθεάθη μωρό γύρο στα 26 πιθανός τρελό ( κυριολεκτιΚα) αλλά ομορφο και καβλωμενο στην περιοχή του Μεταξουργείου προς οδό μαρνη σε κάποιο στενό όπως ανεβαίνουμε … ώρα 10:30 βράδυ … και με καλούσε να την πήδηξω σε είσοδο πολυκατοικίας είχα καποτες έβαλα μπήκα κωλο (πίσω πόρτα ) ..της άρεσε έλεγε ερωτολογα και συνάμα γελούσε Χύνω …και το κορυφαίο · λέω ποσά θες κούκλα μου εκεί φρικαρα άρχισε να φωνάζει - ουρλιάζει παλυ παλυ παλυ ..μαγγες πολύ δυνατά όμως και σηκώθηκα και έφυγα τρομαγμένος αυτά !!! Σίγουρα είναι τσιγγάνο βουλγαρα αλλά δεν νομίζω να με τρολαρε μάλλον έχει θέμα και δεν το κατάλαβα !!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.991
Πόντοι
3.656
Εθεάθη μωρό γύρο στα 26 πιθανός τρελό ( κυριολεκτιΚα) αλλά ομορφο και καβλωμενο στην περιοχή του Μεταξουργείου προς οδό μαρνη σε κάποιο στενό όπως ανεβαίνουμε … ώρα 10:30 βράδυ … και με καλούσε να την πήδηξω σε είσοδο πολυκατοικίας είχα καποτες έβαλα μπήκα κωλο (πίσω πόρτα ) ..της άρεσε έλεγε ερωτολογα και συνάμα γελούσε Χύνω …και το κορυφαίο · λέω ποσά θες κούκλα μου εκεί φρικαρα άρχισε να φωνάζει - ουρλιάζει παλυ παλυ παλυ ..μαγγες πολύ δυνατά όμως και σηκώθηκα και έφυγα τρομαγμένος αυτά !!! Σίγουρα είναι τσιγγάνο βουλγαρα αλλά δεν νομίζω να με τρολαρε μάλλον έχει θέμα και δεν το κατάλαβα !!
ευχαριστούμε για την πληροφόρηση τύπε. Στο χώρο κυκλοφοράνε και ψυχασθενείς, και μαστουρωμένες σε σημείο να έχουν διαγράψει τη λογική

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.643
Πόντοι
4.630
ευχαριστούμε για την πληροφόρηση τύπε. Στο χώρο κυκλοφοράνε και ψυχασθενείς, και μαστουρωμένες σε σημείο να έχουν διαγράψει τη λογική
Να είσαι καλά Ιωάννη μποκολε φιλτατε συναγωνιστή ,όφειλα να παραθέσω την εμπειρία μου αλλά και τον τρόμο που ένιωσα στο τέλος όπου σαν νομοταγής πελάτης ήθελα να πληρώσω αλλά η κοπέλα προφανοσ η μαστουρωμενη κάργα ήταν η ήταν παρανοϊκή ευτυχία δεν με έκοψε όταν την έπαιρνα από τον πρωκτό διότι θα μου έμενε αποθημενο δεν το έχω ξανακάνει έτσι χύμα και ήταν η πρώτη φορά τόσο χύμα που καβλωσα τόσο πολύ !!! Παντός ήταν ωραίο νιμου αδύνατη στήθος μικρό στητο με όμορφες ροζ ρογεσ πεταχτεσ αδύνατη λεκάνη κοιλιά πόδια σκοινί η κοπέλα !! Με όμορφο πρόσωπο καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, στάνταρ τσιγγανοβουλγαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom