Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να σου πω, ο καθενας βαραει τη δικια του ή μπορει καταλαθος να παραπατησεις και να μου την παρεις στο στομα ας πουμε;Υπάρχει κάποιος που να του αρέσει απλα να βαράει με φίλο χωρίς να κάνει σεξ ?
Μιλάω για φάση ο καθένας μόνοςνα σου πω, ο καθενας βαραει τη δικια του ή μπορει καταλαθος να παραπατησεις και να μου την παρεις στο στομα ας πουμε;![]()
Υπάρχει κάποιος που να του αρέσει απλα να βαράει με φίλο χωρίς να κάνει σεξ ?
15χρονα τυπε τη δεκαετία του 90 που δεν υπήρχε ιντερνετ, όταν το κάνουν 30χρονοι το 2022 είναι πουσταρεςοταν ημουν γυμνασιο μαζευομασταν ολη η παρεα στο σπιτι αυτου που ο πατερας του ειχε βιντεοκασετες τσοντες, και μετα μετρουσαμε ποιος θα χυσει πιο μακρια
Έτσι στο φιλικό εννοείς δηλαδή;
Όχι τίποτα πουστοκαταστασεις.
Ναι φαντάζομαι συνέχεια γίνεται μεταξύ φίλων.![]()
οταν ημουν γυμνασιο μαζευομασταν ολη η παρεα στο σπιτι αυτου που ο πατερας του ειχε βιντεοκασετες τσοντες, και μετα μετρουσαμε ποιος θα χυσει πιο μακρια
να σου πω, ο καθενας βαραει τη δικια του ή μπορει καταλαθος να παραπατησεις και να μου την παρεις στο στομα ας πουμε;![]()
Nα δούμε αν θα γράψει καμμία κοπέλα ότι μικρή έπαιζε μαξιλαροπολεμο με γυμνές συμμαθήτριες της στην πενθήμερη και ότι παίζανε τις τρυπουλες τους στο δωμάτιο αλλά χωρίς να γίνει τίποτα άλλο...
Μιλάω για φάση ο καθένας μόνος
Ακριβώς αυτοτυπε εννοεις οπως πανε οι χυστες για ενα καφε μαζι,εσεις να πατε μαζι για μια μαλακια;![]()
![]()
![]()
![]()
αρχιδια...τυπε τουλαχιστον καθαριζατε μετα;![]()
![]()
![]()
καλα ρε παιχτη, μονος σου δε μπορεις να τονε παιξεις... θες και παρεα δηλαδη ?Υπάρχει κάποιος που να του αρέσει απλα να βαράει με φίλο χωρίς να κάνει σεξ ?
Δεν είναι μοναχικός τύπος για αυτόκαλα ρε παιχτη, μονος σου δε μπορεις να τονε παιξεις... θες και παρεα δηλαδη ?![]()