Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.428
- Πόντοι
- 2.036
Η λύση, καπότες με τιράντες...Μακάρι να ήταν έτσι και το πέος![]()
Η λύση, καπότες με τιράντες...Μακάρι να ήταν έτσι και το πέος![]()
Δεν είναι διακριτικές.Η λύση, καπότες με τιράντες...
το εχω ξαναδιαβασει οτι αργει να απαντησει,μαλλον δε θα μπαινει συχνα. σορρυ που δε μπορω να σου απαντησω με ακριβεια ωστε να σε βοηθησω.Παιδιά Καλημέρα καλη Κυριακή! Θα ήθελα να ρωτησω την ομήγυρη εαν είναι σύνηθες ο @antisthenis να αργεί τόσο να ανταποκριθεί σε Κάποιο μύνημα μιας κ δεν έχω εδώ και μέρες λαβει απάντηση για το αίτημα μ να μ ανοίξει καρτέλα κριτικών.
Θα έπρεπε να ξαναστειλω? Ρωταω τους πιο παλιούς γιατί δεν μ αρέσει να ενοχλώ γενικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων guys![]()
λες να πρέπει να σε περάσει ένα χέρι για να τσεκάρει το εμπόρευμα?Παιδιά Καλημέρα καλη Κυριακή! Θα ήθελα να ρωτησω την ομήγυρη εαν είναι σύνηθες ο @antisthenis να αργεί τόσο να ανταποκριθεί σε Κάποιο μύνημα μιας κ δεν έχω εδώ και μέρες λαβει απάντηση για το αίτημα μ να μ ανοίξει καρτέλα κριτικών.
Θα έπρεπε να ξαναστειλω? Ρωταω τους πιο παλιούς γιατί δεν μ αρέσει να ενοχλώ γενικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων guys![]()
κυριε μπαμπινιωτη εδω γιατι κανεις τον αλεκο ?το εχω ξαναδιαβασει οτι αργει να απαντησει,μαλλον δε θα μπαινει συχνα. σορρυ που δε μπορω να σου απαντησω με ακριβεια ωστε να σε βοηθησω.
Κάποιο μύνημα
θα αυτομαστιγωθω λοιπον,διοτι μου ξεφυγε.κυριε μπαμπινιωτη εδω γιατι κανεις τον αλεκο ?
![]()
70 σελιδες και σου... "ξεφυγε" ???θα αυτομαστιγωθω λοιπον,διοτι μου ξεφυγε.
70 σελιδες και σου... "ξεφυγε" ???
να σου πω... γουσταρεις @Bomberb ...και κανεις τα στραβα ματια εεε ?
![]()
τωρα θες να τα δει αυτα ο Βαγγελας και να εχουμε προβληματαδεν πιστευω να εισαι τιποτα μουνοδουλος εεε ?
![]()
ωπππ ναι.τωρα θες να τα δει αυτα ο Βαγγελας και να εχουμε προβληματα
θα φαμε κουφετα πιστευωωπππ ναι.
τι εγινε αυτη η προσωπικοτις τελικα, το ελυσε το θεμα της αποστασης λες ?![]()
δεν ηθελα να καρφωθω, ενεκα εορταστικης και εθνικοαγωνιστικης περιοδου
ελα μωρε,δικο μας παιδι ειναι η Ανναραμη φαμε κανα μπανακι λεω εγω, απο την @Bomberb τελικα![]()
ωπππ, τωρα γιατι λες το κανονικο ονομα της δημοσιως και την εκθετεις ?ελα μωρε,δικο μας παιδι ειναι η Ανναρα
Δεν ήταν αυτό το κανονικο μ όνομα π εννοούσα σε προηγούμενο σχολιο π ανέφερε κάποιοςωπππ, τωρα γιατι λες το κανονικο ονομα της δημοσιως και την εκθετεις ?
δεν σωστα πραγματα τουτα![]()
Σε ευχαριστώ πολύ εντάξει μ απάντησε τελικά όλα οκ!το εχω ξαναδιαβασει οτι αργει να απαντησει,μαλλον δε θα μπαινει συχνα. σορρυ που δε μπορω να σου απαντησω με ακριβεια ωστε να σε βοηθησω.