KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 14.705
- Πόντοι
- 6.166
Απο οτι θυμαμαι και παλια ειχε αγγελια κοπελια στο κανε σεξ απο εξαρχεια μερια εκανε και στραπον αν δεν κανω λαθοσ αλλα δεν κρατησε πολυ
τωρα σοβαρα διαθετεις τετοια κουλουρα και δεν τη δινεις;Τρελό καυλάκι μου!! Τι ωραία που πέρασα με αυτό το υπέροχο σφιχτό μουνάκι σου και την τσιμπουκάρα σου την άψογη!!! Περιμένω πώς και πώς να ξανακανονίσουμε μόλις μπορέσω!
Τι σου είναι τα γούστα πραγματικά.Αντε κ ας μην είναι θεματικές, δωράκι για την τόσο μεγάλη προτίμηση αγάπες![]()
Κανένα σπυρι δεν βγάζω μίλα για τον εαυτό σ.Λες ζητώ το Έθνος και θες και βόλτα;
Με κάτι τέτοια η αγωνίστρια Αννούλα βγάζει σπυριά
Πες της καλύτερα ότι θα πάτε σε καμία πορεία για τον κουφοντινα να σε δεί με άλλο μάτι
Απο δευτέρα έχω κενάΑννουλα θέλω ραντεβού σήμερα. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα που σαβουριασα μπακαλιαρακο με σκορδαλιά, ε? Το πολύ πολύ, να λιποθυμήσει το πιπί σου, θα του δώσω πρώτες βοήθειες, αϊ προμις....
Αχ τι να σας κάνω π τρέχω κ δεν φτανωμετα τον εθνικοαγωνιστικο μπακαλιαρο, θα την παω και σε πορεια για να ανεβασουμε τη λιμπιντο στα ουρανια.
αλλα με εχει κανει ιγνορ![]()
κάνει και ρίμαΑχ τι να σας κάνω π τρέχω κ δεν φτανω
ρε αννα,λες να μου καρφωθει καμια παραμανα ,αμα παω να γλειψω και να πιπιλισω τα βυζακια σου?τι εχεις βαλει εκει στις ρωγες παιδι μου?Αντε κ ας μην είναι θεματικές, δωράκι για την τόσο μεγάλη προτίμηση αγάπες![]()
Ξέρεις τι θέλουμε να μας κάνειςΑχ τι να σας κάνω π τρέχω κ δεν φτανω
Τη συνάντησα χθες . Πραγματικά πολυ ωραίο σώμα λεπτή , ρογες με piercing , κάποια Τάτου . Το κάνει όλο αυτό κ ως δουλειά κ ως χαρά : φαίνεται της αρέσει . Από τις λίγες φορές που το λέω . Φιλάει στο άτομα , στοματικό παρά πολύ καλό , στενή σχετικά κ αντέχει κ με άφησε να τελειώσω στο στόμα . Θεωρώ πολύ καλό value for money . Recommended very much , ! Αλλά αν σαρεσει κοπέλα με μεγάλο στήθος πήγαινε αλλοϋΤο μωρό φαίνεται γενικά δυνατό καυλοραπανο, επειδή τόσες σελίδες πασχίζω να βρω καμία κριτική αλλά δεν, επιγραμματικά μπορεί κάποιος να μας πει , και η ίδια δηλαδή στην τελική αν θέλει , αν σαν πρόγραμμα φέρνει σε γάμησε με σαν να είναι η τελευταία σου μέρα στη γη η κάνε μου σγουιτ λοβ κατω το φως του φεγγαριού;
Οχι είναι σειφ δοκιμασμένο χαχαχαρε αννα,λες να μου καρφωθει καμια παραμανα ,αμα παω να γλειψω και να πιπιλισω τα βυζακια σου?τι εχεις βαλει εκει στις ρωγες παιδι μου?
Προσπαθώ να ακολουθώ τον ρυθμό και τη διαθεση του εκάστοτε παρτενέρ. δίνω πολύ βαση στην χημεία την επικοινωνία και την φυσικότητα στη ροή της φάσης. Οπότε απάντηση απόλυτη σε αυτό δεν υπάρχειΤο μωρό φαίνεται γενικά δυνατό καυλοραπανο, επειδή τόσες σελίδες πασχίζω να βρω καμία κριτική αλλά δεν, επιγραμματικά μπορεί κάποιος να μας πει , και η ίδια δηλαδή στην τελική αν θέλει , αν σαν πρόγραμμα φέρνει σε γάμησε με σαν να είναι η τελευταία σου μέρα στη γη η κάνε μου σγουιτ λοβ κατω το φως του φεγγαριού;
Δυστυχώς για σας ναιτωρα σοβαρα διαθετεις τετοια κουλουρα και δεν τη δινεις;
I will oblige soonΑννα ο λαος ζηταει φωτογραφια με τα ποδαρακια σου
σιγα ρε σπυρο λουη λεμε...Αχ τι να σας κάνω π τρέχω κ δεν φτανω
Είναι όντως κρίμα ρε γαμώτο... Αλλά ειλικρινά σε ανταμείβει το γλυκό στενό μουνάκι της... Χωρίς να λέω ότι θα με χαλούσε η σουφριτσα της ε!τωρα σοβαρα διαθετεις τετοια κουλουρα και δεν τη δινεις;
Βρε το χέρι και με αρθριτικά ακόμη, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ εύκολα...Εάν υπάρχει κάποιος παππουλης που θέλει να θυμηθεί τα νιάτα του ...να σηκώσει το χέρι......
Δηλώνω παρών....!!
Μακάρι να ήταν έτσι και το πέοςΒρε το χέρι και με αρθριτικά ακόμη, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ εύκολα...