Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Νομίζω πρωί αδερφέ. Αν δοκιμάσεις πες μουΤι βάρδια δουλεύει το κορίτσι;
Νομίζω πρωί αδερφέ. Αν δοκιμάσεις πες μουΤι βάρδια δουλεύει το κορίτσι;
Σωστά.Να προσθέσω επίσης ότι και η Αντριαννα κινείται στην ίδια διάθεση. Είχα πάει πρωί και ήταν πολύ απότομη και με ένα ύφος ωχ τώρα βαριέμαι. Δεν ξέρω ίσως επειδή μπορει να μην την αφήσαμε να πιει έστω μια γουλιά καφε να ανοίξει το μάτι της.Παντως παλιοτερα ήταν σούπερ τώρα δεν ξερω...Εννοεις την Αλεξανδρα απο το χωματιανου 11β φιλε μου? Αν εννοεις αυτην, ασε εχει χαλασει πλεον, αν πας και δεν περασεις στο δωματιο, αρχιζει και γκρινιαζει, ετοιμολογη, και καλα εχει ενα υφακι!! Μακρια! Μαυρο απο εμενα!
Δεν αφήνουν φραγκο οι Πακιστανοί στην Ελλάδα. Και όταν αφήνουν τα αφήνουν μαύρα στις πουτανες μια στο τόσο.Πάντως για την Αλεξάνδρα... (έχω μήνες να πάω.... κάπου 7-8 δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά τώρα) έχω περάσει πολύ καλά... αράζει σε γλύφει ωραία για πολλή ώρα και τότε τουλάχιστον εμένα μου έκανε σωματικά... ο λόγος που την έκοψα είναι οι Πακιστανοί.... παίρνει πακιστανους και δεν γουστάρω... συγκεκριμένα τοτε που είχα παειι τελευταία φορά (αλλά δεν πέρασα) έσκασαν 3 Πακιστανοί (την ώρα που περιμέναμε να βγει στο σαλόνι), φιλαράκια με την τσατσά... σκυλοβρωμουσαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ... και λέω δεν μπορεί... θα βγει η Αλεξάνδρα και θα τους διώξει... αμ δε.. βγήκε και είχαμε χαιρετούρες.... και φυσικά πέρασε ο ένας (αυτός που βρωμουσε περισσότερο....)... απο μένα Χ από τότε
Πέρασα και εγώ προχτές Κυριακή για κουλούρι στον οίκο.Για δεκαρικάκι είναι μια χαρά και όντως χωρίς μα και σου !!Υπάρχει η Λένα από Ιάσωνος 27 υπόγειο που την πετυχαίνω 2η βάρδια.
Milfogilf κατάσταση για δυνατούς χύστες.Την έχω πάρει 3 φορές μέχρι στιγμής
λόγω φθηνού πρωκτικού στο 10ρικο. Αυτά κάνουν οι αφραγκίες...
Στα 4 είναι χάρμα γιατί οι τρύπες της είναι καλοσχηματισμένες
σαν 20χρονης, χωρίς υπερβολές. Κατόπιν σπάτουλας
την παίρνω κατευθείαν από κώλο για ώρα χωρίς μα και μου.
Πόρτα, παραδόξως, δεν βαράει η ειρωνική τσα2.
Αυτά από μένα...![]()
Θα τον πάω κι εγώ κόρνα αν χρειαστεί μύστη μου! Η ημερήσια ενημέρωση είναι ιερό νήμα!Οχι ρε συ μυστη μου, δεν είσαι εσυ. Ξέρει αυτός.
Επίσης δεν γράφει σε αυτό το νημα. Αμα γράψει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ θα τον παω κόρνα.
Εσυ κανεις συνειδητες επιλογές. Αρέσουν δεν αρέσουν είναι δικές σου και ουτε ειρωνευεσαι κανέναν ουτε είσαι προμοτορας. Αντιθέτως έχεις και χαβαλέ. Το τι αρέσει στον καθένα εδώ στο Bou δεν θα το κατακρινω επειδή δε συμφωνώ. Αυτός όμως κάνει κακό στο site και σε πολλους συναγωνιστές. Ας τολμήσει να γράψει εδώ στην ημερήσια ενημέρωση, ας τολμήσει!
Μύστη, πρόσφατα που πέρασα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό...Ρε παίδες... η Άννα από Φ59.... που είχε κόψει τον κωλο... μήπως Τον ξαναεβαλε στο μενού ξέρετε;;;
και σιγα τη γκομενα ρε παιδια σαν ποντικι ειναι η φατσα της ελεος δηλΕννοεις την Αλεξανδρα απο το χωματιανου 11β φιλε μου? Αν εννοεις αυτην, ασε εχει χαλασει πλεον, αν πας και δεν περασεις στο δωματιο, αρχιζει και γκρινιαζει, ετοιμολογη, και καλα εχει ενα υφακι!! Μακρια! Μαυρο απο εμενα!
Κρίμα ρε γμτ... πραγματικά αν και έχω μάθει πως ξαναπηρε κιλά.. θα περνούσα για την κωλοτρυπιδα της... ήταν πααααρα πολύ φιλόξενη όντωςΜύστη, πρόσφατα που πέρασα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό...
Κρίμα, γιατί ο κώλος της ήταν ελαστικός και φιλόξενος. Τον γάμαγες κατευθείαν και για
ώρα χωρίς διαμαρτυρίες και χωρίς χτύπημα πόρτας. Μερέντα ποτέ δεν βρήκα και μιλάμε για
κωλογαμήσι άνω του 10λέπτου. Ας ελπίσουμε ότι θα τον ξαναβάλει στο μενού.
Εναλλακτικά, στο 20ρικο αξίζει και η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17, ισόγειο πια. Το κακό όμως είναι ότι δεν
υπάρχει πια άνεση χρόνου, λόγω τσατσάς, οπότε και προσωπικά σε επείγουσα ανάγκη για
κουλούρι θα την ξαναπροτιμήσω... Στα μείον ότι έκοψε τα ρομαντικά φιλιά λόγω ακμής στο πρόσωπό
της. Το χύσιμο στο στόμα όμως ισχύει ακόμα...![]()
Χαίρομαι μύστη Περσέα που πέρασες όμορφα! Λογικά τα λόγια μου διάβασε η ειρωνική τσα2.Πέρασα και εγώ προχτές Κυριακή για κουλούρι στον οίκο.Για δεκαρικάκι είναι μια χαρά και όντως χωρίς μα και σου !!
Η 2τσα είναι λιγάκι μακγιόρα είπε και για τα κορίτσια διαβάστε και στο internet ( μήπως σε διάβασε junax ) και μάλιστα είχε και επίσκεψη από κάποια άλλη 2τσα του χώρου και τα λέγανε και σχολιάζανε μάλλον κάποιες άλλες κορασίδες (αν κάνουν για την δουλειά και πόσους μπορολυν στη ώρα κ.α ). τες πα πήρα λοκό με δεκαρικάκι και πέρασα καλά το ρεζουμέ !!!
Το σιχαμένο Μετάξι αφού δεν έκλεισε επί Κόβιντ, δεν θα κλείσει ούτε με θερμοβαρική βόμβα!Μεταξουργείο είναι όλα κλειστά, δεν έχει ξαναγίνει, ξέρει κανείς κάτι?
Περνούσε το ΙΚΑ να κόψει προστιμα για την μη ύπαρξη ταμειακων μηχανών στα μαγαζιά.Μεταξουργείο είναι όλα κλειστά, δεν έχει ξαναγίνει, ξέρει κανείς κάτι?
Μεταξουργείο είναι όλα κλειστά, δεν έχει ξαναγίνει, ξέρει κανείς κάτι?
Μια χαρά,όλοι στο Γκουαντάναμο να τελειώνουμε.![]()
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας για ναρκωτικά, παρεμπόριο, μετανάστες
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεκάδες αστυνομικοί απόwww.newsit.gr
Το δουλευει ακαποτο (το 20αρικο) τυπε?Εναλλακτικά, στο 20ρικο αξίζει και η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17, ισόγειο πια. Το κακό όμως είναι ότι δεν
υπάρχει πια άνεση χρόνου, λόγω τσατσάς, οπότε και προσωπικά σε επείγουσα ανάγκη για
κουλούρι θα την ξαναπροτιμήσω... Στα μείον ότι έκοψε τα ρομαντικά φιλιά λόγω ακμής στο πρόσωπό
της. Το χύσιμο στο στόμα όμως ισχύει ακόμα...![]()
Αρχιδια σκούπες είναι αυτές.. εδώ είχαν ενημερωθεί όλα τα μπουρδελα να είναι κλειστά.. η σκούπα πρέπει να είναι κασιδιαρεικη.... σε έπιασα? Τον μπουλο από την χώρα!Μια χαρά,όλοι στο Γκουαντάναμο να τελειώνουμε.
Πριν καμιά εβδομάδα στην συμβολή μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιάσωνος στον πεζόδρομο είχαν αρπάξει κάτι αλβανογυφτοι με μια Μερσεντές και παίζανε κάτι γυφτοτραπ στη διαπασών,είχαν βγει έξω και το παίζανε γκάνγκστερ,μάλλον θα είχαν την γυναίκα τους σε κάνα μπουρδέλο και ξεκολιαζοταν και αυτοί νόμιζαν ότι είναι οι σκληροί του Μεταξουργείου,μετά από κάνα δεκάλεπτο σκασαν ΟΠΚΕ με τα αυτό Μάτα,να δεις πως γίναν λουλουδια άλλο να στο λέω.