χαχα τα αφεντικά έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα !!στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ntavelis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 578
- Πόντοι
- 311
Έχει γεννήσει κάνα 9μηνο κοντά σίγουραΤελικά γέννησε τώρα παιδί? Τι σού είπε?
Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.συνέχεια live
Έλλης 3 Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι και Ρωξαννα καστανή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν παρτουζα με 30 ευρώ και
λεσβιακο με 50 ευρώ.
Διδύμου 7α, 7β & 8α κλειστά.
Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 16 κλειστό.
Διδύμου 18β Νικόλ καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 18α Κατερίνα/Καιτη με κάστανο κοντό μαλλί ατσουμπαλο σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό, γκυφοκωλι, αυταρχικό και τελείωνα στο πρόσωπο.
Διδύμου 20 Ελένη μελαχρινή με μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι και Χριστίνα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 22 όροφος Μαριάννα καστανοξανθη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Αλκιβιάδου 16α Χριστίνα ξανθιά ψηλή πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Αλκιβιάδου 16β & 16γ κλειστά.
Αξιότιμε συναγωνιστά, μέ όλον τόν οφειλόμενο σεβασμό γιά τό πορνολειτούργημα πού επιτελείς, χθές επισκέφτηκα καί εγώ τό ανωτέρω ίδρυμα, καί πράγματι βρήκα τίς κορασίδες πού αναφέρεις, όμως η υπηρεσία μού είπε ότι ΔΕΝ κάνουν παρτούζα...οπότε, παρ' όλη τήν καλή διάθεση πού είχα, αποχώρησα γιά άλλες πολιτείες...(κατέθεσα στήν Ιζαμπέλα Φ65β)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.483
- Πόντοι
- 47.170
Καλησπέρα φιλε μου, με όλο το σεβασμό κακός μου το το αναφέρεις στην υπηρεσία να τα πεις, όπως κατ επανάληψη έχω γράψει ότι αναφέρουν γράφω, να σαι κ να περνάς καλάΔιδυμου 27 Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Αξιότιμε συναγωνιστά, μέ όλον τόν οφειλόμενο σεβασμό γιά τό πορνολειτούργημα πού επιτελείς, χθές επισκέφτηκα καί εγώ τό ανωτέρω ίδρυμα, καί πράγματι βρήκα τίς κορασίδες πού αναφέρεις, όμως η υπηρεσία μού είπε ότι ΔΕΝ κάνουν παρτούζα...οπότε, παρ' όλη τήν καλή διάθεση πού είχα, αποχώρησα γιά άλλες πολιτείες...(κατέθεσα στήν Ιζαμπέλα Φ65β)
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.455
- Πόντοι
- 721
Πρόκειται για κάποιον νεαρό ηλίθιο που το παίζει εραστής και σκορπά δωρα και χρήματα στα κορίτσια.χαχα τα αφεντικά έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα !!
Ισως ευελπιστεί να εξελιχθεί σε νταβατζή μελλοντικα... τρομάρα του
Γράφει ο,τι να'ναι, χωρίς να ισχύει, και έχει εμμονη με συγκεκριμένες κοπέλες. Μη δινετε σημασία.
Γράφει κι εδώ... Από τον τροπο γραφής και μόνο μπορεί να καταλαβει καποιος που ειναι παρατηρητικός για ποιο νέο μέλος προκειται.
Τελευταία τροποποίηση:
Πριν 2 μήνες η τσατσ´α στο 71Α στη Φυλής μου είπε ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδα στο πορνόμολ προσωπικά δεν την είδα ποτέτελευταία φορά που τη πέτυχα ήταν τέλος Νοεμβρίου στο πορνομωλ, δεν την έχω ξαναδεί
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.483
- Πόντοι
- 47.170
ωραιος, πέτυχες το Φυλής 71α πριν 2 μήνες ανοιχτό ??? , έχει πολλούς μήνες κλειστό και συγκεκριμένα από το δεύτερο 10 ήμερο του Νοεμβρίου, επίσης τη Μαιρι τελευταία φορά που την πέτυχα στο Ιάσονος 39 ήταν 6 Δεκεμβρίου.Πριν 2 μήνες η τσατσ´α στο 71Α στη Φυλής μου είπε ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδα στο πορνόμολ προσωπικά δεν την είδα ποτέ
Τελευταία τροποποίηση:
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Είχα μια πελώρια λαχτάρα για κολαρα σήμερα πρωί.
Πήγα καρφί στο Μεταξουργείο στο Μ.Αλεξανδρου 22 για την Τζένη να τη βγάλω με ένα δεκαρικο αλλά ήταν κλειστά.
Μετά χωματιανου 11 για Ανδριάνα αλλά ελοιπε.
Κατέληξα φυλής 84 στην Ιζαμπέλα την μελαχρινή καύλα.
Με ζέστανε με ακα τσιμπουκαρα και στα τέσσερα η κολαρα την ήταν τέλεια .την γραποσα από τα μακριά μαλλιά της και δεν ξέρω αν είναι Βραζιλιάνα η τσιγκανορουμανα Πάντος εγώ εσθανθικα σαν πειρατής της Καραϊβικής.
Για το τέλος τον εχωσα και στην κολοτριπα της όπου και εχεισα με αλαλαγμούς
Πήγα καρφί στο Μεταξουργείο στο Μ.Αλεξανδρου 22 για την Τζένη να τη βγάλω με ένα δεκαρικο αλλά ήταν κλειστά.
Μετά χωματιανου 11 για Ανδριάνα αλλά ελοιπε.
Κατέληξα φυλής 84 στην Ιζαμπέλα την μελαχρινή καύλα.
Με ζέστανε με ακα τσιμπουκαρα και στα τέσσερα η κολαρα την ήταν τέλεια .την γραποσα από τα μακριά μαλλιά της και δεν ξέρω αν είναι Βραζιλιάνα η τσιγκανορουμανα Πάντος εγώ εσθανθικα σαν πειρατής της Καραϊβικής.
Για το τέλος τον εχωσα και στην κολοτριπα της όπου και εχεισα με αλαλαγμούς
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Σπόρε πάρε πούλο απ’ το νήμα πριν αναρτήσω κι εδώ τα χάλια σου και σε γυρεύει μετά το μισό bou να σου κάνει το γκώλο σα βουλγάρικο θυμιατό!Σιγά εσύ ο μεγάλος ο ώριμος.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Βρισίδια και χαστούκια η Τζώρτζια και η σκίννυ Αλεξάνδρα;στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
![]()
![]()

Για δες γνώση που μοιράζει το ίνστα...
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.645
- Πόντοι
- 40.423
τονε γρουσουζεψες και τονε στειλανεΣπόρε πάρε πούλο απ’ το νήμα πριν αναρτήσω κι εδώ τα χάλια σου και σε γυρεύει μετά το μισό bou να σου κάνει το γκώλο σα βουλγάρικο θυμιατό!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Έβγαζε γέλιο η χαζομάρα του ομολογουμένως αλλά όχι να πατήσει το πόδι του κι εδώ μέσα, είπαμε...τονε γρουσουζεψες και τονε στειλανε![]()
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Τι παίχτηκε με Ράνια. Αν δεν βαριέσαι πες 2-3 κουβέντεςΑδέρφια πήγα στη Ράνια φυλής 84 και το έκλαψα. Φώκαιας 13 ήταν μια καβλα με τattoo full πρόγραμμα. Αυτή είναι η Βερόνικα?
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Καμιά γιαγιά στο μετάξι για τώρα να δίνει τίμιο κουλούρι υπάρχει;
Παιδιά πήγε κανείς κάτω Ιάσωνος ξέρει αν δουλεύει η κατια στο Ιάσωνος 31 υπόγειο ;
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.833
- Πόντοι
- 11.096
Βρισίδια και χαστουκια η Τζώρτζιαρα; Επίσης έχει ανάγκη pay safe η Τζώρτζια που έχει χρόνια τώρα ουρές; Δεν πολυ πειθομαι ρε συ Σμυρνη. Είμαστε σίγουροι;στο μεταξύ υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που να έχει λογαριασμό στο instagram και να έχει λάβει μηνύματα σαν τα παρακάτω?
![]()
![]()
έλεγε βρισίδια χαστούκια για όλα τα μαγαζιά ??Είχα δεί μια μέρα κατά τύχη τα στόρι του συγκεκριμένου λογαριασμού χωρίς να τον ακολουθώ και από τότε κάθε μέρα λάμβανα τέτοια μηνύματα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και για φυλής 84-86, φωκαίας 13, εξηκίου 18 με τα ονόματα των κοριτσιών που δουλεύουν εκεί. Σήμερα από ότι είδα ο λογαριαμός διαγράφηκε, χάθηκαν και τα μηνύματα. Τώρα τι ήταν από πίσω άγνωστο...
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.608
- Πόντοι
- 4.646
Υπάρχει η Λένα από Ιάσωνος 27 υπόγειο που την πετυχαίνω 2η βάρδια.Καμιά γιαγιά στο μετάξι για τώρα να δίνει τίμιο κουλούρι υπάρχει;
Milfogilf κατάσταση για δυνατούς χύστες.

λόγω φθηνού πρωκτικού στο 10ρικο. Αυτά κάνουν οι αφραγκίες...

Στα 4 είναι χάρμα γιατί οι τρύπες της είναι καλοσχηματισμένες
σαν 20χρονης, χωρίς υπερβολές. Κατόπιν σπάτουλας

την παίρνω κατευθείαν από κώλο για ώρα χωρίς μα και μου.
Πόρτα, παραδόξως, δεν βαράει η ειρωνική τσα2.
Αυτά από μένα...

Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
αααα νόμιζα τώρα πρόσφατα...οκκκΈχει γεννήσει κάνα 9μηνο κοντά σίγουρα
Ntavelis
Ενεργό Μέλος