Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
διαβάζεις πολύ καλά τα "θηλυκά" ... μπράβο σου!Άνετα το κάνει...και νομίζω ότι την εξιτάρει...
διαβάζεις πολύ καλά τα "θηλυκά" ... μπράβο σου!Άνετα το κάνει...και νομίζω ότι την εξιτάρει...
έχω χάσει επεισόδια επειδή για κάποιο διάστημα δεν έμπαιναΔεν έχει λογαριασμό πια εδώ σβήστηκε. Ελπίζω να επανέλθει...
Δες πμ και θα καταλάβεις. Ο Βασικός λόγος βέβαια είναι ότι έχει υποχρεώσεις το κορίτσι που προέχουνέχω χάσει επεισόδια επειδή για κάποιο διάστημα δεν έμπαινα
τι της κάνατε και την τρομάξατε ?
διαβάζεις πολύ καλά τα "θηλυκά" ... μπράβο σου!
τι αλλο θα διαβασουμε ! ημαρτον !Η κάθε κοπέλα κοστολογει τον εαυτό της όπως νομίζει κ κανεις δεν αναγκάζει ουτε απαιτεί απο κανέναν να τα δώσει, είναι εξάλλου ειδος πολυτελείας η όχι πρώτης ανάγκης η υπηρεσία π παρεχουμε. Το να πιέζουμε όμως κ να επιμενουμε για να ρίξει μια κοπέλα την τιμή της δείχνει τουλάχιστον έλλειψη τακτ. Δεν είμαστε στη λαϊκή να κάνουμε παζάρια θεωρώ ?
Δεν ζητησε η Νανα (η οποιος/οποια ειναι) 200 ευρω μαν. Μια υποθετικη συζητηση ηταν. Δεν κανει ραντεβου (ετσι λεει τουλαχιστον) απλα ειναι θεατης εδω μεσα.Ρε μάγκες, για εξηγήστε μου λίγο να καταλάβω.
Εμφανίστηκε ένα θεωρητικά γυναικείο προφίλ η Νανά.
Έγραψε 2-3 μηνύματα, ανέφερε οτι δεν είναι του επαγγέλματος, και αμέσως άρχισε να βρέχει 200άρια.
Δεν ξέρετε καν αν είναι πραγματικά γυναίκα, ούτε αν είναι ωραία, ούτε αν πηδιέται καλά.
Μετά παραπονιέστε για τις Ελλεηνίδες, ενώ εσείς είστε που τις δημιουργήσατε, και εσείς συντηρείτε αυτή την κατάσταση.
Τι να πω ρε γμτ.
Sorry Νανά αν κάτι απο αυτά που έγραψα σε προσέβαλε, δεν έχω σκοπό να σου την πω, αλλά να αναδείξω τη μαλακία του Έλληνα.
![]()
Ελληνίδα μοντέλο για σοβαρό κύριο Αθήνα
Ελληνίδα μοντέλο για σοβαρό κύριο Αθήνα. Τηλ--viber--whatsapp 6945--517--930kanesex.com
Ξέρει κανείς κάτι για την εν λόγω κυρία που συστήνεται ως φοιτήτρια;
Μάλλον πρέπει να αρχίσετε να διαβάζετε τον Προφήτη του Αρκά. Στην Ερώτηση πως ξεχωρίζεις έναν Βλάκα από έναν έξυπνο. Η απάντηση είναι όλα τα λεφτά. Καλημέρα Νανά.για να καταλαβαίνεις την εξυπνάδα μου μάλλον κι εσύ έξυπνος θα είσαι
Γιατι ρε μαν? Μπορει να γουσταρει να βλεπει αντρες να μιλανε για πουτανες. Οπως την βρισκει η καθεμια,Γυναίκα θεατής .... σε site για ραντεβού με κάθε είδους σεξ.... μήπως μας γελάνε λίγο...
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η Νανά αν είναι όντως γυναίκα όπως λέει, μάλλον σε λάθος site ψάχνει το πρίγκιπα με το άλογο...
Μάλλον για αγοράκι το κόβω το θέμα...
Εξάλλου αν όντως ΄ψάχνετε μπορούσε έστω και σε πμ να μιλούσε ξεκάθαρα για το τι θέλει.
Τώρα ας πάμε στα δικά μας κανένα αφρατούτσικο BBW νεαρό με δυνατό πρόγραμμα υπάρχει ? γιατί ετοιμάζω πάλι ταξίδι στην πόλη της αμαρτίας.
Άννα 590. Έχει νήμα εδώ. Από τα καλύτερα 80αρια κατά την γνώμη μουΕχει κανενας να προτεινει call-girl στα 80ε, ικανο και προθυμο κοριτσι που να τα κανει φουλ προγραμμα ?
Φίλτατε την ταπεινή μου άποψη εξέφρασα όπως όλοι μας άλλωστε...Γιατι ρε μαν? Μπορει να γουσταρει να βλεπει αντρες να μιλανε για πουτανες. Οπως την βρισκει η καθεμια,
και Izabella και αυτή έχει νήμα εδώ, δυνατό και αυτή όπως και Elena110Εχει κανενας να προτεινει call-girl στα 80ε, ικανο και προθυμο κοριτσι που να τα κανει φουλ προγραμμα ?
Παρα ειναι επαγγελματικο...Για μενα αξιζει αν ειναι πιο amateur Η φαση.καλημερα παιδια
τι παιζει εδω?
![]()
Live sex Πέμπτη στις 20.00! Μόνο στο Onlyfans!!!
Κλείσαμε ένα χρόνο κ το γιορτάζουμε! Μπείτε τώρα στο onlyfans!!! Για να καυλωσουμε όλοι μαζί με το καυτό υλικό που έρχεται μέσα στην εβδομάδα μπείτε και εγγραφείτε τώρα στον premium account με onlyfans.com/giorgosmariacouple Νέος Kinky λογαριασμός onlyfans by giorgosmariacouple, με πλουσιο υλικό...kanesex.com
Τυπε η Ελενα δεν κανει φουλ και η Iza για φουλ θελει μεγαλυτερο δωρακι αν δεν κανω λαθος !και Izabella και αυτή έχει νήμα εδώ, δυνατό και αυτή όπως και Elena110