Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
διπλωματική ? δε νομίζωΩραία απάντηση αλλά πολύ διπλωματική.
ρώτα τι θέλεις να μάθεις
διπλωματική ? δε νομίζωΩραία απάντηση αλλά πολύ διπλωματική.
Σε ρώτησα ήδη. Πόσο θα κοστολογουσες τον εαυτό σου.διπλωματική ? δε νομίζω
ρώτα τι θέλεις να μάθεις
Θα σε ρωτήσω αυτό που οι περισσότεροι θα έχουν ρωτήσει ή θα ρωτήσουν. Κανείς ραντεβού ή απλά είσαι στην παρέα μας ως θεατής;διπλωματική ? δε νομίζω
ρώτα τι θέλεις να μάθεις
το πρώτο που έγραψα ήταν οτι είμαι άπειρη σε θέματα bouΣε ρώτησα ήδη. Πόσο θα κοστολογουσες τον εαυτό σου.
Με αυτά τα συν που είπες.
Ποιος είναι αυτός ο δικός μας???το πρώτο που έγραψα ήταν οτι είμαι άπειρη σε θέματα bou
δεν ξέρω πώς κοστολογείτε εσείς εδώ
κάποιος δικός σας κάποτε μου είχε πει οτι άνετα θα έπιανα 200€ ... δεν ξέρω ...
Οκ. Δεν σε γνωρίζω και δεν μπορώ να πω κάτι. Λογικά αυτός που στο είπε θα σε γνωρίζει για να μπορεί να σε κοστολογεί 200.το πρώτο που έγραψα ήταν οτι είμαι άπειρη σε θέματα bou
αρχικά μπήκα για να βρω κάποιον καυλιάρη στα γούστα μουΘα σε ρωτήσω αυτό που οι περισσότεροι θα έχουν ρωτήσει ή θα ρωτήσουν. Κανείς ραντεβού ή απλά είσαι στην παρέα μας ως θεατής;
νομίζω τόσα μου είχε πει ... δε θυμάμαι και καλάΟκ. Δεν σε γνωρίζω και δεν μπορώ να πω κάτι. Λογικά αυτός που στο είπε θα σε γνωρίζει για να μπορεί να σε κοστολογεί 200.
αν το δει, αν το διαβάσει, ίσως και να απαντήσει ... δεν ξέρωΠοιος είναι αυτός ο δικός μας???
Για τον χαρακτηρισμο "καυλα μου" δεν ξέρω αλλά οτι είσαι έξυπνη αυτό είναι σίγουρο!!! Ίσως ο δικός μας να έχει δίκιο τελικά!!!αρχικά μπήκα για να βρω κάποιον καυλιάρη στα γούστα μου
με τρομάξατε όμως με τη συμπεριφορά σας ... φαλλοκρατική ... άσε που φτάνετε στα όρια του μισογυνισμού ορισμένοι
παραμένω ως θεατής εδώ στη γωνιά μου και βλέπουμε
Και εδώ είσαι λάθος. Και επειδή είσαι καιρό εδώ και μάλιστα ενεργή θα έπρεπε να καταλάβεις ότι εδώ οι πιο πολλοί γράφουν και λένε αυτά που δεν μπορούν να πουν έξω από εδώ.αρχικά μπήκα για να βρω κάποιον καυλιάρη στα γούστα μου
με τρομάξατε όμως με τη συμπεριφορά σας ... φαλλοκρατική ... άσε που φτάνετε στα όρια του μισογυνισμού ορισμένοι
παραμένω ως θεατής εδώ στη γωνιά μου και βλέπουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νομίζω τόσα μου είχε πει ... δε θυμάμαι και καλά
για να καταλαβαίνεις την εξυπνάδα μου μάλλον κι εσύ έξυπνος θα είσαιΓια τον χαρακτηρισμο "καυλα μου" δεν ξέρω αλλά οτι είσαι έξυπνη αυτό είναι σίγουρο!!! Ίσως ο δικός μας να έχει δίκιο τελικά!!!
Είμαι πρόθυμος για ένα test drive να δούμε αν πιάνεις 200...το πρώτο που έγραψα ήταν οτι είμαι άπειρη σε θέματα bou
δε γνωρίζω καλά από αντρική ψυχολογίαΚαι εδώ είσαι λάθος. Και επειδή είσαι καιρό εδώ και μάλιστα ενεργή θα έπρεπε να καταλάβεις ότι εδώ οι πιο πολλοί γράφουν και λένε αυτά που δεν μπορούν να πουν έξω από εδώ.
Και με μια υπερβολή ορισμένες φορές.
Δεν νομίζω να υπάρχουν φαλλοκρατες και μισογυνιδες εδώ με εξαίρεση ελάχιστους.
που είσαι μωράκι ?Είμαι πρόθυμος για ένα test drive να δούμε αν πιάνεις 200...
Έφυγε η Κατρινα και χαθήκαμε!δε γνωρίζω καλά από αντρική ψυχολογία
είμαι 100 % θηλυκό ... γυναίκα και όχι γυναικούλα
από τα λάθη μου μαθαίνω ... ιδίως αν έχω καλό δάσκαλο και καθοδηγητή
όσο μένω εδώ μέσα, θα μαθαίνω!
που είσαι μωράκι ?
+100000Και εδώ είσαι λάθος. Και επειδή είσαι καιρό εδώ και μάλιστα ενεργή θα έπρεπε να καταλάβεις ότι εδώ οι πιο πολλοί γράφουν και λένε αυτά που δεν μπορούν να πουν έξω από εδώ.
Και με μια υπερβολή ορισμένες φορές.
Δεν νομίζω να υπάρχουν φαλλοκρατες και μισογυνιδες εδώ με εξαίρεση ελάχιστους.
όταν λες έφυγε τι εννοείς ?Έφυγε η Κατρινα και χαθήκαμε!
Μας δένεις και μας λύνεις. Το ότι μιλάμε πρώτη φορά δεν σημαίνει ότι δεν έχω δει γραφόμενα σου.δε γνωρίζω καλά από αντρική ψυχολογία
είμαι 100 % θηλυκό ... γυναίκα και όχι γυναικούλα
από τα λάθη μου μαθαίνω ... ιδίως αν έχω καλό δάσκαλο και καθοδηγητή
όσο μένω εδώ μέσα, θα μαθαίνω!
που είσαι μωράκι ?
Δεν έχει λογαριασμό πια εδώ σβήστηκε. Ελπίζω να επανέλθει...όταν λες έφυγε τι εννοείς ?
Άνετα το κάνει...και νομίζω ότι την εξιτάρει...Μας δένεις και μας λύνεις. Το ότι μιλάμε πρώτη φορά δεν σημαίνει ότι δεν έχω δει γραφόμενα σου.
Καθοδηγητη δεν χρειάζεσαι. Ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και τι θελεις
με τιμά το σχόλιό σου ... ευχαριστώ πολύ!Μας δένεις και μας λύνεις. Το ότι μιλάμε πρώτη φορά δεν σημαίνει ότι δεν έχω δει γραφόμενα σου.
Καθοδηγητη δεν χρειάζεσαι. Ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και τι θελεις