Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όντως έχει κατέβει η αγγελία...Πολύ πολύ κρίμα! Τζίνα αν το δεις στείλε pm... Panama boy... εύχομαι να θυμηθείς ??Καλησπέρα στην ομάδα, ξέρουμε αν το κορίτσι δουλεύει ? ρωτάω γιατί είδα την αγγελία της κατεβασμένη, μήπως σταμάτησε?
Καλησπέρα μήπως μπορείς να το στείλεις και σε εμέναΣτο έστειλα δες πμ φίλε μου .
Καλημέρα φίλε,μπορείς να το στείλεις κ σε μένα; ΕυχαριστωΦίλε φίτροσ δεν μπορώ να στο στείλω γιατί είναι κλειδωμένα τα πμ σου (μόλις συμπληρώσεις τα απαιτούμενα ποσταρισματα στο φόρουμ .Στείλε μου εσυ θα σου το δώσω ).Να είσαι Καλα .
Νομίζω ότι ο αριθμός αυτός δεν ισχύει πλέον...είναι κλειστό και έχει κατεβάσει και αγγελίαΚαλημέρα φίλε,μπορείς να το στείλεις κ σε μένα; Ευχαριστω
μπορώ να έχω και εγώ το τηλ της σε παρακαλώ ?Στο έστειλα δες πμ φίλε μου .
αγαπημενη σου σε ολα και ουτε μια κριτικη για παρτη τηςΠαίδες έχουμε καμία πληροφορία για το κορίτσι μας; Ήταν η αγαπημένη μου σε όλα! Πραγματική κυρία!
Δεν ήθελε να την εκθέσει ρε συ.αγαπημενη σου σε ολα και ουτε μια κριτικη για παρτη της![]()
Δεν παίζει πλέον; Σταμάτησε;Χαθηκε οντως φιλε μου..πρεπει να βγαλουμε Amber Alert νομιζω !!!![]()
Σοβαρά;Παντρεύτηκε.![]()