You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Καλησπέρα στην παρέα έχω γράψει και σε άλλο thread είμαι με μια κοπέλα αυτή την περίοδο που ψηνόμαστε πολύ για τέτοιες φάσεις παρτουζες κτλ και έχει καυλωσει πολύ με την ιδέα του σινεμά που της περιέγραψα αλλά δεν είναι εμβολιασμένη κάνει ραπιντ θα μπορούμε να μπούμε σαν ζευγάρι;;
Newmanforsex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2021
- Like
- 1.051
- Πόντοι
- 200
Φιλαράκι, ζητάνε πιστοποιητικό στην είσοδο, δεν θα μπεις μάλλονΚαλησπέρα στην παρέα έχω γράψει και σε άλλο thread είμαι με μια κοπέλα αυτή την περίοδο που ψηνόμαστε πολύ για τέτοιες φάσεις παρτουζες κτλ και έχει καυλωσει πολύ με την ιδέα του σινεμά που της περιέγραψα αλλά δεν είναι εμβολιασμένη κάνει ραπιντ θα μπορούμε να μπούμε σαν ζευγάρι;;
Πφφφφφφ κρίμα πολύ κρίμαΦιλαράκι, ζητάνε πιστοποιητικό στην είσοδο, δεν θα μπεις μάλλον
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα στην παρέα έχω γράψει και σε άλλο thread είμαι με μια κοπέλα αυτή την περίοδο που ψηνόμαστε πολύ για τέτοιες φάσεις παρτουζες κτλ και έχει καυλωσει πολύ με την ιδέα του σινεμά που της περιέγραψα αλλά δεν είναι εμβολιασμένη κάνει ραπιντ θα μπορούμε να μπούμε
Kαλημέρα φίλε ευχαρίστως θα της ρίχναμε οι θαμώνες ένα ....μπόλιασμαΠφφφφφφ κρίμα πολύ κρίμα
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
σε μια ώρα θα είμαστε εκεί,όσοι καθαροί και καβλωμενοι ευπρόσδεκτοι!
Στείλε μας πώς πέρασες καύλα μου... Ανέφικτο για σήμερα... Καλές σπερματολήψεις..σε μια ώρα θα είμαστε εκεί,όσοι καθαροί και καβλωμενοι ευπρόσδεκτοι!
Κρίμα που δεν τα είπαμε σήμερα! Πόσο κάτσατε? Πώς περάσατε?σε μια ώρα θα είμαστε εκεί,όσοι καθαροί και καβλωμενοι ευπρόσδεκτοι!
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
μια χαρά πέρασαμε!!
καλό γαμησι ,και τα ήπια όλα!!!
Ήρθα κατά τις 8+. Δυστυχώς δεν σε πρόλαβα!μια χαρά πέρασαμε!!
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
είχαμε φύγει;
:-(είχαμε φύγει;
oneiropolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
egw apolathsa ths fonesoyn kgavliara gynaika poly den prolava nampw mesa dystixosμια χαρά πέρασαμε!!
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 456
καλησπερα παιδια επειδη ειμαι καινουριος τι ακριβως γινεται εκει και που βρισκονται αυτα τα μερη
Jokerdreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Παιδια ως καινουριος ψηνομαι να παω πεμπτη η παρασκευη απαογευμα να δω τι παιζει..ας ελπισουμε να χει ενδιαφερον

Για τι ώρα λες;Παιδια ως καινουριος ψηνομαι να παω πεμπτη η παρασκευη απαογευμα να δω τι παιζει..ας ελπισουμε να χει ενδιαφερον![]()
Jokerdreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Δεν γνωριζω φιλε...θα ηταν καλο να πηγαινε και κανενα ζευγαρι αλλα απο οτι βλεπω αυτο συμβαινει σπανιωςΓια τι ώρα λες;
Ακριβώς. Και εγώ δεν έχει τύχει να πάω ακόμα μιας και δεν έχω βρει ακόμα την ευκαιρίαΔεν γνωριζω φιλε...θα ηταν καλο να πηγαινε και κανενα ζευγαρι αλλα απο οτι βλεπω αυτο συμβαινει σπανιως
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 675
- Πόντοι
- 81
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις