Νέα

Μπουρδελα για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.885
Πόντοι
216
Όταν οι λέξεις "σεξ" και "χρήματα" μπαίνουν η μία δίπλα στην άλλη, εξυπακούεται ότι ο αγοραστής υπηρεσιών είναι άντρας. Ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες έτοιμες να πληρώσουν για (καλό) σεξ. Γυναίκες μόνες, γυναίκες πετυχημένες και ανεξάρτητες ή γυναίκες που έχουν περάσει την ηλικία των 45,οχι τόσο ελκυστικές και ντροπαλές. Το βλέπετε να είναι περιττό? Είναι αποδεκτό ή ταπείνωτικό για μια γυναίκα να καταφεύγει σε τέτοιο είδος υπηρεσιών?

Daredevil9

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
984
Πόντοι
86
Όταν οι λέξεις "σεξ" και "χρήματα" μπαίνουν η μία δίπλα στην άλλη, εξυπακούεται ότι ο αγοραστής υπηρεσιών είναι άντρας. Ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες έτοιμες να πληρώσουν για (καλό) σεξ. Γυναίκες μόνες, γυναίκες πετυχημένες και ανεξάρτητες ή γυναίκες που έχουν περάσει την ηλικία των 45,οχι τόσο ελκυστικές και ντροπαλές. Το βλέπετε να είναι περιττό? Είναι αποδεκτό ή ταπείνωτικό για μια γυναίκα να καταφεύγει σε τέτοιο είδος υπηρεσιών?
Όχι άλλα εσένα δεν σε ελκύουν τα νεαρά αγόρια. Πώς ανοίγεις ένα τέτοιο θέμα τη στιγμή που μόνο ένας νέος μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά;

• Like
Αντιδράσεις: Mantw
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.885
Πόντοι
216
Όχι άλλα εσένα δεν σε ελκύουν τα νεαρά αγόρια. Πώς ανοίγεις ένα τέτοιο θέμα τη στιγμή που μόνο ένας νέος μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά;
Μετά τα 45 δε θα έχεις στύση,αυτό ισχυρίζεσαι?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.995
Πόντοι
4.546
Η κοινωνία θα το θεωρήσει ταπεινωτικό για μια γυναίκα να πληρώσει για σεξ. Ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να το αποδεχτεί, η κοινωνία δύσκολα και εκεί είναι το πρόβλημα.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.202
Πόντοι
33.423
υπαρχει αναλογο θρεντ απο παλια.
νομιζω καλλιθεα ειχε παιχτει καποια φαση, αλλα πηγε κουβα.
ο λογος ? ....ελα τωρα που δε ξερετε, σοβαρα ?

• Like
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.885
Πόντοι
216
Η κοινωνία θα το θεωρήσει ταπεινωτικό για μια γυναίκα να πληρώσει για σεξ. Ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να το αποδεχτεί, η κοινωνία δύσκολα και εκεί είναι το πρόβλημα.
Γιατί? Γιατί είναι αποδεκτό να πας σε νυχτερινό μαγαζί,να μεθύσεις και να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο με δεν ξέρω τι συνέπειες γιατί υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις και να μην έχεις την ανάλογη λύση που έχετε εσείς?

Daredevil9

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
984
Πόντοι
86
Μετά τα 45 δε θα έχεις στύση,αυτό ισχυρίζεσαι?
Όχι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας 45αρης δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά όπως ένας 20αρης

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.885
Πόντοι
216
υπαρχει αναλογο θρεντ απο παλια.
νομιζω καλλιθεα ειχε παιχτει καποια φαση, αλλα πηγε κουβα.
ο λογος ? ....ελα τωρα που δε ξερετε, σοβαρα ?
Για δώσε τα φώτα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας 45αρης δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά όπως ένας 20αρης
Άσε να το ξέρουμε εμείς οι γυναίκες καλύτερα

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.202
Πόντοι
33.423
Για δώσε τα φώτα σου
Reaching Music Video GIF by Tori Kelly

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
183.593
Αγαπημένη μου Μαντώ ?, αν και εκδίδομαι όπως γνωρίζουν όλοι,έχω μπει στο τρυπάκι να φαντασιωθω πως είναι να πληρώνει μια γυναίκα...για υπηρεσίες από άνδρα...Ίσως κάποια στιγμή το δοκιμάσω, γιατί το μυαλό μου εμένα παίζει πολλά παιχνιδάκια ?.Λογω επαγγέλματος μου, παίρνω ικανοποίηση μέσα από τους πελάτες, έχω και γκάμα ηλικιών μεγάλη,από 19 μέχρι 65!Επί του παρόντος δεν θα το κάνω αλλά κάποια στιγμή αργότερα ίσως ναι,να παραγγείλω ένα τεκνό με φέτες κοιλιακούς και να του πω τώρα γ@μα για 2 ώρες σερί,έτσι να μπω στη θέση του πελάτη μια φορά,και να ικανοποιήσω τη φαντασίωση αυτή!
Σε φιλώ...

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.202
Πόντοι
33.423
Με τύφλωσε η γνώση σου .. τώρα ξέρω
εγω λεω να στειλεις/στειλετε γενικα ολες οι κοπελες, σε ολους αυτους που σας στελνουν δεκαδες γελοια μηνυματα πεσιματος τη μερα και να πειτε το πολυ απλο με μια μονο προταση.
ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, εχω καβλες και σε περιμενω.
ποσοι λετε να ερθουν και ποσοι οχι ?
:think:

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.885
Πόντοι
216
Αγαπημένη μου Μαντώ ?, αν και εκδίδομαι όπως γνωρίζουν όλοι,έχω μπει στο τρυπάκι να φαντασιωθω πως είναι να πληρώνει μια γυναίκα...για υπηρεσίες από άνδρα...Ίσως κάποια στιγμή το δοκιμάσω, γιατί το μυαλό μου εμένα παίζει πολλά παιχνιδάκια ?.Λογω επαγγέλματος μου, παίρνω ικανοποίηση μέσα από τους πελάτες, έχω και γκάμα ηλικιών μεγάλη,από 19 μέχρι 65!Επί του παρόντος δεν θα το κάνω αλλά κάποια στιγμή αργότερα ίσως ναι,να παραγγείλω ένα τεκνό με φέτες κοιλιακούς και να του πω τώρα γ@μα για 2 ώρες σερί,έτσι να μπω στη θέση του πελάτη μια φορά,και να ικανοποιήσω τη φαντασίωση αυτή!
Σε φιλώ...
Νομίζω πώς ούτως ή άλλως την φαντασίωση αυτή την έχεις χωρίς να καταβάλλεις χρήματα.

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.885
Πόντοι
216
εγω λεω να στειλεις/στειλετε γενικα ολες οι κοπελες, σε ολους αυτους που σας στελνουν δεκαδες γελοια μηνυματα πεσιματος τη μερα και να πειτε το πολυ απλο με μια μονο προταση.
ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, εχω καβλες και σε περιμενω.
ποσοι λετε να ερθουν και ποσοι οχι ?
:think:
Δεν έχω χρόνο για χάσιμο και για ψάξιμο. Εδώ πηγαίνετε γνωρίζοντας μέσω των κριτικών από άλλα μέλη και τρώτε φόλες. Θέλω εγγυημένο καλό σεξ

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.202
Πόντοι
33.423
Δεν έχω χρόνο για χάσιμο και για ψάξιμο. Εδώ πηγαίνετε γνωρίζοντας μέσω των κριτικών από άλλα μέλη και τρώτε φόλες. Θέλω εγγυημένο καλό σεξ
ασχετο αλλα και παλι,
που το ξερεις οτι ολες οι κριτικες ειναι αληθινες η' πληρωμενες για προμο, ιδιως εκει που παιζονται τα τρελα φραγκα?

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.829
Σωπα ρε που θα το θεωρησει ταπεινωτικο.
Αν θελει μια 65αρα να γαμηθει με ενα 30ρη ωραιο γυμνασμένο δεν θα πληρώσει?.εγω πηδαω ανετα μεγαλες επι πληρωμη

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.885
Πόντοι
216
Σωπα ρε που θα το θεωρησει ταπεινωτικο.
Αν θελει μια 65αρα να γαμηθει με ενα 30ρη ωραιο γυμνασμένο δεν θα πληρώσει?.εγω πηδαω ανετα μεγαλες επι πληρωμη
Μαγκιά σου

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.202
Πόντοι
33.423

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.883
Πόντοι
14.936
Μαντώ εκτός από βενζινάδικο που δουλεύω έχω παράλληλη καριέρα και σαν πουτανακος...
Επειδή είσαι φιλενάδα άλλη τιμή για σένα...

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.202
Πόντοι
33.423

Stories

Νέο!