argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.108
- Πόντοι
- 16.235
Αν μιλάμε για την ξανθιά ώριμη Νικόλ και όχι για τυχόν συνωνυμία...θα δεις σεβασμό στα λεφτά σου πράγμα πολύ σημαντικό.
Ειναι ανω των 50 να ξερεις..Η Νικόλ παιδιά δουλεύει;; και μια ενημέρωση αν αξίζει να τιμηθει
Και είναι 20λεπτο και τέλος;;Ειναι ανω των 50 να ξερεις..
30 νομιζω εχουν το απλο εκει.Ξέρουμε τιμές και πότε δουλεύει;;
Δεν ξερω απο χρονο ρωτα τον συναδελφο argyrotoxosΚαι είναι 20λεπτο και τέλος;;
Η Ελενίτσα είναι καλό κομμάτι;;30 νομιζω εχουν το απλο εκει.
Πρωινη, ειχα δει και το αμαξι της οταν πηγα να δω την Ελενιτσα.
Δεν ξερω απο χρονο ρωτα τον συναδελφο argyrotoxos
Εμφανισιακα ναι πολυ δυνατο πιπινακι! μεσα δεν ξερω..απο τι λενε οι συναδελφοι κομοδινακι.Η Ελενίτσα είναι καλό κομμάτι;;
Αααααα οπότε από εκεί τι αξίζει;;;Εμφανισιακα ναι πολυ δυνατο πιπινακι! μεσα δεν ξερω..απο τι λενε οι συναδελφοι κομοδινακι.
Να μην πας καθολουΑααααα οπότε από εκεί τι αξίζει;;;
Καμία από εκεί που αξίζει να τιμηθεί για σήμερα;;Να μην πας καθολου![]()
Πανε και αν σ'αρεσει καποια περνα..αλλα εκτος απο εκει, εχει καμια 20αρια στουντιο η γυρω περιοχη..Καμία από εκεί που αξίζει να τιμηθεί για σήμερα;;
Καλά ναι.. Απλά έλεγα μήπως είχες να προτείνεις κάποια..Πανε και αν σ'αρεσει καποια περνα..αλλα εκτος απο εκει, εχει καμια 20αρια στουντιο η γυρω περιοχη..
ολο και κατι θα βρεις που να αξιζει.
Ο,τι δίνεις παίρνεις...αν περιμένεις με 30€ να κάτσει καμμία ώρα μαζί σου ιδίως από την στιγμή που δεν σε ξέρει μην το βλέπεις και πολύ πιθανό.30 νομιζω εχουν το απλο εκει.
Πρωινη, ειχα δει και το αμαξι της οταν πηγα να δω την Ελενιτσα.
Δεν ξερω απο χρονο ρωτα τον συναδελφο argyrotoxos
Oχι φιλε δεν εχω..αυτη που θα σου προτεινα εχει φυγει.Καλά ναι.. Απλά έλεγα μήπως είχες να προτείνεις κάποια..
Σιγα μη δωσω τη θεια λεφτα για την πηδηξωΟ,τι δίνεις παίρνεις...αν περιμένεις με 30€ να κάτσει καμμία ώρα μαζί σου ιδίως από την στιγμή που δεν σε ξέρει μην το βλέπεις και πολύ πιθανό.
Όμως αν δωσεις κάτι παραπάνω όλο και κάτι παραπανω θα πάρεις .Αν είσαι άλλος ένας ανώριμος πιπινολατρης ασχολησου με κάνα πιπινοκομοδινο.
Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω ,διάβασε την τελευταία παράγραφο ....Σιγα μη δωσω τη θεια λεφτα για την πηδηξω![]()
Δεν θελω θειες λεμε..φοβαμαι μη μου μεινουν στο κρεβατι ?Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω ,διάβασε την τελευταία παράγραφο ....
Τέτοιον θάνατο θέλουν και αυτές ρε...δεν θα θέλαμε και εμείς να πάμε έτσι;Δεν θελω θειες λεμε..φοβαμαι μη μου μεινουν στο κρεβατι ?
Αυτες μπορει να θελουν..εγω τι φταιω να με τρεχουν στα τμηματα..και να με λενε οι αστυνομικοιΤέτοιον θάνατο θέλουν και αυτές ρε...δεν θα θέλαμε και εμείς να πάμε έτσι;