Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 493
- Πόντοι
- 36
Λογικο ειναι σε περασανε για αιβασιλη διαβαζα οτι ο αθηναιος ηθελε xbox επειδη ητανε καλο παιδι ολο το χρονο,Μπραβο , αυτο εψαχνα , μιζερια βγαζει
Λογικο ειναι σε περασανε για αιβασιλη διαβαζα οτι ο αθηναιος ηθελε xbox επειδη ητανε καλο παιδι ολο το χρονο,Μπραβο , αυτο εψαχνα , μιζερια βγαζει
το μαλακισμενοΛογικο ειναι σε περασανε για αιβασιλη διαβαζα οτι ο αθηναιος ηθελε xbox επειδη ητανε καλο παιδι ολο το χρονο,![]()
παρτου μια barbie απο τα jumbo με ενα ευρω και πολυ του ειναι.το μαλακισμενο
Πες τα νέα σου , πως τα πέρασες μακριά από την ζεστασιά του μπου ;παρτου μια barbie απο τα jumbo με ενα ευρω και πολυ του ειναι.
Και να σου πει και τα καλαντα πρωτα.![]()
Δεν κοιμηθηκα καλα σημερα περιεργως, ενως συνηθως κοιμαμαι 8ωρο.Πες τα νέα σου , πως τα πέρασες μακριά από την ζεστασιά του μπου ;
Νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις γιόγκα με κάνα μουνι καθηγήτρια , θα σε βοηθήσει σε όλα αυτάΔεν κοιμηθηκα καλα σημερα περιεργως, ενως συνηθως κοιμαμαι 8ωρο.
και τωρα δεν εχω ενεργεια για τις προκαθορισμενες στο μυαλο μου βιζιτοεπισκεψεις.
Ισως να πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο, γιατι χωρις καλο υπνο δεν εχω ορεξη.
Εχω παει πισω στο προγραμμα μου.
Αμα ξερεις καμια που να καθεται ακαπωτα να παω να γραφτω.Νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις γιόγκα με κάνα μουνι καθηγήτρια , θα σε βοηθήσει σε όλα αυτά
sπιτι θα ερχεται να σου κανει και μετα απο λιγο θα ξεκωλιαζεστε στο γαμησι , αν δεν εισαι κανας κουασιμοδοςΑμα ξερεις καμια που να καθεται ακαπωτα να παω να γραφτω.![]()
Γιαυτο εχω βαρεθει τις πουτανες , πρεπει να βαζω προφυλακτικο μην κολλησω τιποτα.sπιτι θα ερχεται να σου κανει και μετα απο λιγο θα ξεκωλιαζεστε στο γαμησι , αν δεν εισαι κανας κουασιμοδος
ακαποτο κανουν ολες αυτες , τρωνε φυτρες και το παιζουν ενναλακτικες , αλλα γαμησι ακαποτο
Τι γινεται με αυτα τα
Γιαυτο εχω βαρεθει τις πουτανες , πρεπει να βαζω προφυλακτικο μην κολλησω τιποτα.
Ξερεις που να απευθυνθω για γιογκα κατόικον?
Δεν βγαζω ακρη με τις εφαρμογες γνωριμιων, 2 μου κανανε like αλλα μετα δεν μιλαγανε οτιναναι.
Και στην πραγματικοτητα κανουνε βιζιτες ακαποτα ?Γεμάτη αγγελίες η Χρυσή Ευκαιρία.![]()
βρες και απο γυμναστηριο , αν ειναι να κανεις και σχεση μεταΚαι στην πραγματικοτητα κανουνε βιζιτες ακαποτα ?
Δεν ηξερα αυτην τη πολυ χρησιμη πληροφορια.
Ειναι σιγουρο η θα μου κανουνε μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση ?![]()
Δεν αξιζει το κοπο να κανω yoga για την πιθανοτητα να βγαλω γκομενα.βρες και απο γυμναστηριο , αν ειναι να κανεις και σχεση μετα
Και στην πραγματικοτητα κανουνε βιζιτες ακαποτα ?
Δεν ηξερα αυτην τη πολυ χρησιμη πληροφορια.
Ειναι σιγουρο η θα μου κανουνε μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση ?![]()
Κοιταξα δεν ισχυει αυτο που λες.Όχι και όλες!
Αρκετές όμως!![]()
και οι πιστοποιημενες γαμιουνται , τι θες να γραψουν ? απιστοποίητη που γαμιεται παραδιδει μαθηματα γιογκα ?Κοιταξα δεν ισχυει αυτο που λες.
χρυση ευκαιρια ειχε πιστοποιημενες απο κανονικες σχολες, θα φαω κανα βαζο αμα παω να τiς πηδηξω την ωρα του μαθηματος.![]()