Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.936
Το μόνο που μετανιώνω είναι πως δεν γεννήθηκα πλούσιος και χρειάστηκε να τα βγάλω μόνος μου...κανε τον απολογισμο σου,ποτε δεν ξερεις.![]()
![]()
![]()
Το μόνο που μετανιώνω είναι πως δεν γεννήθηκα πλούσιος και χρειάστηκε να τα βγάλω μόνος μου...κανε τον απολογισμο σου,ποτε δεν ξερεις.![]()
![]()
![]()
και γω το ιδιο με τη διαφορα οτι παρεμεινα φτωχος.Το μόνο που μετανιώνω είναι πως δεν γεννήθηκα πλούσιος και χρειάστηκε να τα βγάλω μόνος μου...![]()
![]()
για πες μωρη χαμουρα,σε ποιο μπαρακι πηγες χθες?ρε παλιο γαμιοληδες.....1η του χρονου μας εχει κλεισει μεσα ο παλιομουνης με 5 εμβολια και εσεις πουτσα σας ολα?
Θείο έχω δει 4 ταινίες σήμερα.ρε παλιο γαμιοληδες.....1η του χρονου μας εχει κλεισει μεσα ο παλιομουνης με 5 εμβολια και εσεις πουτσα σας ολα?
παραλια λιμανι πειραια...σε συγχαιρω για επιλογη λαστ κριστμας...για πες μωρη χαμουρα,σε ποιο μπαρακι πηγες χθες?![]()
![]()
![]()
και εγω ρε θειο....3 ρομαντικες κομεντη και 1 με ζωα...Θείο έχω δει 4 ταινίες σήμερα.
Δάκρυσες;τελος το λαστ.![]()
![]()
γαμημενοι ακαρδοι.
![]()
Θείο έχω δει 4 ταινίες σήμερα.
οταν ημουνα καποτε παιδι μικρο,θυμαμαι χριστουγεννα ειχα παει στο σινεακ στον πεζοδρομο του πειραια στη πλατεια κοραη και ειχα δει την ταινια που παιζει τωρα στο σταρ,γαμημενε χρονε εισαι αμιλικτος.παραλια λιμανι πειραια...σε συγχαιρω για επιλογη λαστ κριστμας...
εισαι ψυχουλα ρε βαρο
με το χατσικο ειχα δακρυσει.Δάκρυσες;
κανε ενα καλο και αγορασε του ενα γερμανο.Ολοι moynides εκτος Αθηναιου
φρανσαινγκ ειναι ακριβο....κανε ενα καλο και αγορασε του ενα γερμανο.![]()
![]()
![]()
γιατι δεν του φτιάνουν η Ελληνικές ψωλες θέλει και Γερμανικές?κανε ενα καλο και αγορασε του ενα γερμανο.![]()
![]()
![]()
Μία φορά την έχω δει.με το χατσικο ειχα δακρυσει.![]()
θες να παιξουμε ενα παιχνιδι γραφει ο ενας μια λεξη και συμπληρωνει ο αλλος.φρανσαινγκ ειναι ακριβο....
τι βριζεις ρε μερες που ειναι?γιατι δεν του φτιάνουν η Ελληνικές ψωλες θέλει και Γερμανικές?![]()
κουλη............................. Γαμιεσε
δακρυσες και συ?Μία φορά την έχω δει.
Δεν αντέχω παραπάνω.
..... γαμιεσεθες να παιξουμε ενα παιχνιδι γραφει ο ενας μια λεξη και συμπληρωνει ο αλλος.
αρχιζω πρωτος
κουλη.............................
δωρο δεν σου εκανα παρε ενα με καθυστέρησητι βριζεις ρε μερες που ειναι?
τσακω![]()
![]()
![]()
![]()