celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.271
- Πόντοι
- 6.256
εμενα ειναι νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων.μεσα βλεπει τιβι
εσενα ?
καλα κατσε να μπει εδω μεσα και θα το δουμε μετάεμενα ειναι νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων.![]()
παρατραβηξε το αστειακι αυτο.καλα κατσε να μπει εδω μεσα και θα το δουμε μετά
Οριστε μια νεα πνοη στο νημα !! ΕπιτελουςΝιπλη εγινες διασημος μαζι με τον μουνηβαγονη ποιος τη χαρη σας.![]()
Πειναω περιμενω να ζεσταθει κατι να φαω αφου ειναι ολα κλειστα σημερα.Οριστε μια νεα πνοη στο νημα !! Επιτελους
Τι κανεις αρχοντα ? διασημος παντα ημουν δεν περιμενα απο το μπουδελα
διασημος στις αρχες και στα δικαστηρια ησουν,αντε να ανοιξεις και νεες παρτιδες.Οριστε μια νεα πνοη στο νημα !! Επιτελους
Τι κανεις αρχοντα ? διασημος παντα ημουν δεν περιμενα απο το μπουρδελα
πες μου τα νέα σου
παρα πολυ καλο , αλλα θα έρθει άλλο καλυτεροΠοσο ωραια ειναι η γκομενα
Πειναω περιμενω να ζεσταθει κατι να φαω αφου ειναι ολα κλειστα σημερα.
Για πες ποσο ωραιο ειναι το γκομενακι που σπιτωσες ?![]()
μλκ ειδα τι εγινε στα γιαννενα με την τρελη και σε σκεφτηκα.μονο κοκα κολα απο δω και περα να ξερετε
ουτε φαγητο ουτε αλλα ποτα/υγρα/νερα κλπ
δεν βλεπεις πια το πουλακι σου αγόρι ?μονο κοκα κολα απο δω και περα να ξερετε
ουτε φαγητο ουτε αλλα ποτα/υγρα/νερα κλπ
Μπα δεν ειχα ενεργο εμβολιακο πιστοποιητικο τις γιορτες. Δεν πηγα πουθενα.παρα πολυ καλο , αλλα θα έρθει άλλο καλυτερο
τι εκανες αυτες τις μέρες ? για σενα ειναι αυτες
μονο υπερφυσικο μουνι μπαινει εδω μεσα τυπεΜπα δεν ειχα ενεργο εμβολιακο πιστοποιητικο τις γιορτες. Δεν πηγα πουθενα.
Απο αυριο θα παω σε μερικες βιζιτες να ξεσκασω και εγω λιγο σαν ανθρωπος λογικα.
Ποσο ωραιο ειναι το πολυ καλο, για φτιαξε μας λιγο. Περιμενω απο σενα κανα υπερφυσικο μουνι με τα φραγκα που κουβαλας.
δεν ειδα για πε τι επαιξε?μλκ ειδα τι εγινε στα γιαννενα με την τρελη και σε σκεφτηκα.![]()
![]()
![]()
δεν βλεπω τιποτα ρε ειμαι σε κατασταση βοα που εφαγε αντιλοπη και την πεφτει κανα μηνα τεζα να χονεψειδεν βλεπεις πια το πουλακι σου αγόρι ?
Ματι μηπως εχει μπλε ή πρασινο ?μονο υπερφυσικο μουνι μπαινει εδω μεσα τυπε
Ξανθο , ψηλο , ισιο μαλλι προκα μεχρι κατω απο τους ωμους, βυζι μεσαιο καραστητο , φατσα σουπερ με αυτη την ξινιλια της υποτιμητικη που εχουν καποιες μουναρες
θα μπει ο @athinaios44 που δεν εχεις κανει εμβολιο και θα σε γαμησειΜπα δεν ειχα ενεργο εμβολιακο πιστοποιητικο τις γιορτες. Δεν πηγα πουθενα.
Απο αυριο θα παω σε μερικες βιζιτες να ξεσκασω και εγω λιγο σαν ανθρωπος λογικα.
Ποσο ωραιο ειναι το πολυ καλο, για φτιαξε μας λιγο. Περιμενω απο σενα κανα υπερφυσικο μουνι με τα φραγκα που κουβαλας.
μια καρφωσε κουζινομαχαιρο στη καρδια του αντρα της.δεν ειδα για πε τι επαιξε?
δεν βλεπω τιποτα ρε ειμαι σε κατασταση βοα που εφαγε αντιλοπη και την πεφτει κανα μηνα τεζα να χονεψει
μπλε , το μπλε το ουκρανικοΜατι μηπως εχει μπλε ή πρασινο ?