Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.730
- Πόντοι
- 6.256
Βραδυποδας Τακη...σαν τον Μπουχαλακη ενα πραγμα.εχεις παει και εχεις ερθει καμια 10αρια φορες...
εσυ να μας πεις πως ειναι...
Βραδυποδας Τακη...σαν τον Μπουχαλακη ενα πραγμα.εχεις παει και εχεις ερθει καμια 10αρια φορες...
εσυ να μας πεις πως ειναι...
«Τον υπόλοιπον χρόνον της ζωής ημών εν ειρήνη και μετανοία εκτελέσαι»Πωω πωω κώλοι!!!
Κάπως έτσι θα έπρεπε να ήταν ο παράδεισος.![]()
εχασα κοκκαλα και ποκα....τους γαμησα την μανα στο κοκκινο μαυρο...εχει βουηξει ολο το πασαλιμανι οτι η τελευταια που εφερες ηνα ΑΣΣΟΔΥΟ
Μ αρέσει που μιλάς κοσμοπολίτικα.«Τον υπόλοιπον χρόνον της ζωής ημών εν ειρήνη και μετανοία εκτελέσαι»![]()
γκρουπιερης ηταν η πεθερα?εχασα κοκκαλα και ποκα....τους γαμησα την μανα στο κοκκινο μαυρο...
αφου κερασα και την γεωργιανη στο μπαρ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια νυχτα απο τη ζωη μου ολοκληρη η δικη σου....το εχει πει και ο βασιλης...γκρουπιερης ηταν η πεθερα?που να ξεμυτισεις ρε κακομοιρη που ονειρευεσαι και ρουλετα.
νου σου στο σπιτι τωρα θα σου κανει μπουκα η παρεα της....εχασα κοκκαλα και ποκα....τους γαμησα την μανα στο κοκκινο μαυρο...
αφου κερασα και την γεωργιανη στο μπαρ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε σηκωσε ζετε η ρασε?νου σου στο σπιτι τωρα θα σου κανει μπουκα η παρεα της....
μπαι δε γουει γνωρισα και εφω μια γεωργιανη χτες...ωραιο μουτρακι αλλα γενικα εχουν "βαρια" γονιδια,καχι καχιασβιλι φαση
Τουλάχιστον θα σηκώνει μόνη της τους καναπές στην γενική καθαριότητα που θα κάνει , δεν θα γίνεις ο Αθηναίος τηςνου σου στο σπιτι τωρα θα σου κανει μπουκα η παρεα της....
μπαι δε γουει γνωρισα και εφω μια γεωργιανη χτες...ωραιο μουτρακι αλλα γενικα εχουν "βαρια" γονιδια,καχι καχιασβιλι φαση
η αξανα εψες καλη ηταν..νου σου στο σπιτι τωρα θα σου κανει μπουκα η παρεα της....
τακη στους κυκλους που κινησε το λιγοτερο ενα δαχτυλακι το εχεις φαει.μια νυχτα απο τη ζωη μου ολοκληρη η δικη σου....το εχει πει και ο βασιλης...
τι ζωο ειναι τουτο?
![]()
Μαν σε ποια χώρα του κόσμου ζει αυτό το πλασμστακι;;;;;Βραδυποδας Τακη...σαν τον Μπουχαλακη ενα πραγμα.
με ποναει η μεση μου,λες να γλυτωσω τα πιατικα?Τουλάχιστον θα σηκώνει μόνη της τους καναπές στην γενική καθαριότητα που θα κάνει , δεν θα γίνεις ο Αθηναίος της
θα ξεκινησει εκτροφη ο αθηναιος και στην ελλαδα,μονο που θα τα ονομασει γερμανικους ποιμενικους.Μαν σε ποια χώρα του κόσμου ζει αυτό το πλασμστακι;;;;;![]()
Στην γειτονιά έχω γνωρίσει μερικές, βαρυκόκκαλες θα τίς χαρακτήριζανου σου στο σπιτι τωρα θα σου κανει μπουκα η παρεα της....
πολλοι οι κινδυνοι, πραγματι..αλλα ηξερα να φυλαγομαι....τακη στους κυκλους που κινησε το λιγοτερο ενα δαχτυλακι το εχεις φαει.![]()
αυτο λεω θειοΣτην γειτονιά έχω γνωρίσει μερικές, βαρυκόκκαλες θα τίς χαρακτήριζα![]()
Μαν σε ποια χώρα του κόσμου ζει αυτό το πλασμστακι;;;;;![]()
Εκκλησία κλέβουμε έλεοςκ.Γκούλιβερ βρές και αυτό το μέρος που είναι;![]()
![]()