Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.685
- Πόντοι
- 3.936
Της κάνεις ψυχολογικό πόλεμο;η αλλη μαλλον μυριστηκε οτι θα παρει ποδι
Της κάνεις ψυχολογικό πόλεμο;η αλλη μαλλον μυριστηκε οτι θα παρει ποδι
δεν εχει ιδεα για μπου.έπιασε κανένα μήνυμα το μάτι της ή δεν ξέρει για το μπου?
Της κάνεις ψυχολογικό πόλεμο;![]()
Γιατί το γράφετε αυτό;η αλλη μαλλον μυριστηκε οτι θα παρει ποδι
To ίδιο είναι...![]()
οχι ρε, απλα εχουμε αλλαγες στην συμπεριφορά..
Άραξε ρε αγόρι Χριστουγεννιάτικα με το κορίτσι να κάνετε αγκαλίτσες και σεξακι κάτω από τις Hermes κουβέρτες και να τρώτε χιαστί μελομακάρονα κουραμπιέδες ασε τούς χωρισμούς στην άκρη μέρες που είναι.η αλλη μαλλον μυριστηκε οτι θα παρει ποδι
Ε ρε Πικης που σας χρειάζεται!δεν εχει ιδεα για μπου.
εχω παρει τυπε..τωρα θα σου κανει ολο γλυκες, παιζει να παρεις και κωλο
συμβαινουν αυτα τυπε, συμβαινουνΜε χωνουν σε επιτροπη του ΚΕΣΥ να παραβρεθω 30 Δεκεμβρη στις 3 το μεσημερι...σκαω μυτη 14.30 σενιος κουστουμαρισμενος "ααααααααααααα ακυρωθηκε γιατι 2 μελη κολλησαν κορωνοιο"!
Και γιατι δεν ενημερωνετε τα υπολοιπα μελη να μην ερχονται μεσα στις γιορτες αδικα;
Με κοιταγε σαν αγελαδα....
Περιττο να πω οτι ακουσε τα καλαντα μια μερα νωριτερα η κλωσσα και ολος ο οροφος.....
ακομη κανω συμβιβασμους, γαμαω εστω και μονο μουνι
Βρε δεν πας να γαμηθεις χρονιαρες μερες;δεν εχασες και τιποτα για να ποσταρεις σε φορουμ χρονιαρες μερες
μπορεις να τσακωθεις μεχρι να ξαναξεκινησει ο @trovadouros31 με τον αλλον ?Βρε δεν πας να γαμηθεις χρονιαρες μερες;
δεν ειναι λεβελ , επιλογη του καθενός ειναιμακαρι να φτασω καποτε σε αυτο το λεβελ
μπορουσες και πιο επιθετικάμε εχει χτυπησει η μελαγχολια των χριστουγεννων
τυπε δεν ειναι εδω μεσα για καταθλιπτικους , πρεπει να βραζει το αιμα σουδεν εχω κουραγιο ουτε να τσακωθω
Καλή τακτική...σε συμπάθησα...δεν εχω κουραγιο ουτε να τσακωθω
Γαμιολες.Με χωνουν σε επιτροπη του ΚΕΣΥ να παραβρεθω 30 Δεκεμβρη στις 3 το μεσημερι...σκαω μυτη 14.30 σενιος κουστουμαρισμενος "ααααααααααααα ακυρωθηκε γιατι 2 μελη κολλησαν κορωνοιο"!
Και γιατι δεν ενημερωνετε τα υπολοιπα μελη να μην ερχονται μεσα στις γιορτες αδικα;
Περιττο να πω οτι ακουσε τα καλαντα μια μερα νωριτερα η κλωσσα και ολος ο οροφος.....
Ελα εδώ είσαι.....Με χωνουν σε επιτροπη του ΚΕΣΥ να παραβρεθω 30 Δεκεμβρη στις 3 το μεσημερι...σκαω μυτη 14.30 σενιος κουστουμαρισμενος "ααααααααααααα ακυρωθηκε γιατι 2 μελη κολλησαν κορωνοιο"!
Εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα από αυτά που είπες...θα πιω ολη την γαβαθα εδω που ξεμεινα χριστουγενιατικα
αυτο αρκει για σημερα ισως αυριο βρω την ορεξη μου
Με ανεβασε παντως που επικοινωνησα στην γλωσσα μου
![]()
![]()