Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Για βαλε λινκΜόνο τα 2 sites ξέρω το φαιντγρελς και το στουντιοπαραμταις
Για βαλε λινκΜόνο τα 2 sites ξέρω το φαιντγρελς και το στουντιοπαραμταις
Αν εννοεις την πασιγνωστη Βικτωρια, ναι παλιοτερα αλλα οχι σε αυτο το στουντιο.Στην αλλη τη βικτωρια στο παρανταιζ εχεις παει? Αξιζει? Τελευταια φορα που την ειδα μου φανηκε ξυνη στο σαλονι και δεν μπηκα στο δωματιο
Και γιατι να βαλει; λες και παιρνει ποσοστα για να τους κανει διαφημιση..Για βαλε λινκ
Στείλε μήνυμα στον @antisthenis φίλος....ότι θέλεις να κάνεις διαγραφή.....Ξερει κανεις να μου πει απο που διαγραφετε ο λογαριασμος;
ΑΝ την δεις γραψε μια περιγραφη. αν ειναι καλη εμφανησιακα ισως και να παω.Έφυγε με το καλημέρα
Φίλε μου, να τη προτιμήσεις! Όταν τη ξαναδείς, θα περάσεις μαζί της υπέροχα! Εγώ προσωπικά έχω πάει δύο φορές μαζί της και έφυγα πολύ ευχαριστημένος!Στην αλλη τη βικτωρια στο παρανταιζ εχεις παει? Αξιζει? Τελευταια φορα που την ειδα μου φανηκε ξυνη στο σαλονι και δεν μπηκα στο δωματιο
Συνήθως βράδυ,Λας βεγκαςΞερει κανείς ωρες και που δουλευει η μανταλίνα?
Στο Las Vegas στο τέρμα πίσω δεξιάΞερει κανείς ωρες και που δουλευει η μανταλίνα?
Αν είναι η Ντανιέλα αξίζει σίγουρα. Μελαχρινή μπλε/πράσινα μάτια πετιτ γυμνασμενοΠαντως αυτη η Σονια ειναι σιγουρα η Ντανιελα που δουλεψε μεσα στο καλοκαιρι για κανα 2 εβδομαδες. Πετιτ μελαχρινή κ όμορφη στο προαωπο με διακριτικα τατοο στο κορμι της. Καμια σχεση οι φωτο(ειναι αλλη κοπελα)
Ειναι καλη περίπτωση για να πατε.
Την ειδες απο κοντα?Παντως αυτη η Σονια ειναι σιγουρα η Ντανιελα που δουλεψε μεσα στο καλοκαιρι για κανα 2 εβδομαδες. Πετιτ μελαχρινή κ όμορφη στο προαωπο με διακριτικα τατοο στο κορμι της. Καμια σχεση οι φωτο(ειναι αλλη κοπελα)
Ειναι καλη περίπτωση για να πατε.
NaiΤην ειδες απο κοντα?
Φρέσκο αίμα, λάθος threadΚαλησπέρα παιδιά. Φρέσκο αίμα στο φόρουμ.
Έχει πάρει κανείς την κυρία Σούλα που έχει αγγελίες στο kanesex; Έχει κανείς εμπειρια σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει;