Giorgos 1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2021
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Κανένα ζευγάρι πάει?
ΠολλάΚανένα ζευγάρι πάει?
Πάνε βίζιτες στα κενά που κάνουν διάλειμμα ζευγάρι αν πετιχεις βάλε καμία ολόσωμη Καποτά γιατί αλλιώς θα γίνεις στρατάρχηςΚανένα ζευγάρι πάει?
Τύπε John σαν σήμερα θα γιόρταζε ο τύπος στο avatar σου ???Πάνε βίζιτες στα κενά που κάνουν διάλειμμα ζευγάρι αν πετιχεις βάλε καμία ολόσωμη Καποτά γιατί αλλιώς θα γίνεις στρατάρχης
Ακόμα εκεί είναι;Αυτη την στιγμη στις κατω καμπινες ζευγαρι με ξανθια μιλφ τους παιρνει ολους
Απο σώμα είναι άστα βραστα η μιλάμε για καλή περίπτωση;δώσε περιγραφή του παιχνιδιού.Αυτη την στιγμη στις κατω καμπινες ζευγαρι με ξανθια μιλφ τους παιρνει ολους
Είσαι τώρα ατ;
Πολυ ωραιο σωμα και εμφανησιμο μιλφ τους πηρες ολλους εγω πηγα στις 10 και εφυγα 12:30 και την βρηκα μεσα και οταν εφυγα αυτη γαμιωταν ακομαΑπο σώμα είναι άστα βραστα η μιλάμε για καλή περίπτωση;δώσε περιγραφή του παιχνιδιού.
Αυτο θα πει τα τυχερά τής ζωήςΠολυ ωραιο σωμα και εμφανησιμο μιλφ τους πηρες ολλους εγω πηγα στις 10 και εφυγα 12:30 και την βρηκα μεσα και οταν εφυγα αυτη γαμιωταν ακομα
Πήγαινε και εσύ πιο αργά, καθημερινή και μεσημέρι κυρίως τώρα φθινόπωρο κάπως χλωμό να βρείς κάποιον να σε ξεσκίσει με τέτοια κωλαρα που έχεις.Πολλοι είμαστε που θα θέλαμε να τον θάψουμε βαθιά μέσα σου αλλά ελάχιστοι είμαστε που μπορούμε τέτοιες ώρες γενικά.πηγα εχθες black friday μπας και βρω κανεναν πουτσο.Ηταν σχεδον αδειο στην 1 ωρα που καθησα, μεσημερι. Ουτε κανενας μπαρμπας να τον περιποιηθω, ουτε κανενας αλλοδαπος επιβητορας ... μαλλον ηταν ολοι ουρα στον Κωτσοβολο για σμαρτφον...
Δυστυχώς και ργω την έχω πατήσει έτσιπηγα εχθες black friday μπας και βρω κανεναν πουτσο.Ηταν σχεδον αδειο στην 1 ωρα που καθησα, μεσημερι. Ουτε κανενας μπαρμπας να τον περιποιηθω, ουτε κανενας αλλοδαπος επιβητορας ... μαλλον ηταν ολοι ουρα στον Κωτσοβολο για σμαρτφον...
Εγώ ενδιαφέρομαιΕνδιαφέρεται κάποιος ενεργητικός για παθητική κρος 28ετων;;παιχνίδι σε καμπίνα