Πιο πάνω έγραψα πρόσφατη περίπτωση. Μαύρη που έμοιαζε με μιγάδα και δήλωσε Κασάνδρα από Καμερούν μου ζήτησε 40€ για πίπα, κώλο και μουνί. Επιτόπου γύρισα να φύγω, με κυνήγησε και μου το κατέβασε στα 25€, εννοείται για μισή ώρα. Ο πιο πάνω χύστης σου είπε καλή μέθοδο. Την κλείνεις ας πούμε στα 30 για μισή ώρα κι αφού συμφωνήσετε, της λες ΟΚ, θα σου δώσω τα διπλά, 60€, για μια ώρα. Αν σου κάνει τσιριμόνιες, πες της πως τόσα θα έπαιρνε από δύο πελάτες και θα γλυτώσει το διπλό μπάνιο και ντύσιμο
Αυτη η μαυρη που λες την εχω δει και εγω πολλες φορες εξω απο ορφεα, δεν την εχω παρει αλλα τουλαχιστον εχει λογικες τιμες για τριγωνο και δεν ζηταει τρελα ποσα. Αλλα ειναι αλλες στο ιδιο σημειο που για 60 ευρω δεν ερχονται με τιποτα για 1 ωρα. Ισως για μισαωρο. Ξερω συγκεκριμενες κοπελες εξω απο τον ορφεα και στο τριγωνο γενικα που ζητανε τρελα ποσα. Εκτος εαν αυτο συμβαινει μονο σε εμενα . Η κασανδρα ειναι μια απο τις εξαιρεσεις χωρις να την εχω παρει προσωπικα.Πιο πάνω έγραψα πρόσφατη περίπτωση. Μαύρη που έμοιαζε με μιγάδα και δήλωσε Κασάνδρα από Καμερούν μου ζήτησε 40€ για πίπα, κώλο και μουνί. Επιτόπου γύρισα να φύγω, με κυνήγησε και μου το κατέβασε στα 25€, εννοείται για μισή ώρα. Ο πιο πάνω χύστης σου είπε καλή μέθοδο. Την κλείνεις ας πούμε στα 30 για μισή ώρα κι αφού συμφωνήσετε, της λες ΟΚ, θα σου δώσω τα διπλά, 60€, για μια ώρα. Αν σου κάνει τσιριμόνιες, πες της πως τόσα θα έπαιρνε από δύο πελάτες και θα γλυτώσει το διπλό μπάνιο και ντύσιμο - γδύσιμο