Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....Ειπα να βαλω μια απαραιτητη διευκρινηση.
Τωρα εισαι φιλος εσυ;;;![]()
![]()
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....Ειπα να βαλω μια απαραιτητη διευκρινηση.
Τωρα εισαι φιλος εσυ;;;![]()
![]()
Σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πέρα από την πλάκα πρέπει οι κριτικές να είναι μαζεμένες για να βλέπουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα!!!Συμβουλή!
Πές στον anti να σου ανοίξει καρτέλα να βάζουμε τις κριτικές και να τις έχουμε μαζεμένες!
Δεν πρέπει μια μουνάρα σαν εσένα να χάνονται οι κριτικές εδώ μέσα στις σελίδες!
Αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ!
Όλοι καλέ, θα παρθουμε όλοι μσζι είναι υπεράνω ο γαμπρός..είπε όλοι οι φίλοι και ξαφνικά απέκτησε ένα σωρό κολλητούς ?Πάρε ρε Jo θέση και πες στον Κώστα μας οτι μπορώ να απολαύσω και εγώ τα προνόμια του κλειστού club φίλοι του Κώστα
Σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πέρα από την πλάκα πρέπει οι κριτικές να είναι μαζεμένες για να βλέπουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα!!!
Μην το παρεις στραβα αλλα δε θελω να γίνουμε φιλοι.Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....
Για τον μικρό σου δίνω την άδεια!!!Βάλε και 10 χρόνια πανω χαχαχαχα!!!την έχω δηλώσει εδώ μέσα εξάλλου αλλά μόνο γι αυτό που είπες μικρέ..θα σε περιποιηθώ σπέσιαλ ??
Όχι βρε αδελφέ... Τι στραβά να το πάρω;;; Δεν ταιριάζουμε με όλους.! ΚαταλαβαίνωΜην το παρεις στραβα αλλα δε θελω να γίνουμε φιλοι.![]()
Άσε τον πάτο ήσυχοΌχι ρε... Τι θα γίνει με αυτόν τον πάτο σου επιτέλους;;; Καθε φορά μου φαίνεται και πιο όμορφος
Κάτι μου λέει ότι σίγουρα θα φύγω με τεράστιο χαμόγελοΓια τον μικρό σου δίνω την άδεια!!!
Αρκεί να φύγει με ένα τεράστιο χαμόγελο!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ δεόντως!!!Ο Κωστάκης είναι άνθρωπος με μεγάλη καρδιά.!!! Για τους φίλους του γίνεται θυσία...
Ρε Κώστα πάλι τα ίδια;;; Το είπε ξεκάθαρα και η jo. Είμαστε στην ίδια πλευρά της τραμπαλας. Τον ίδιο πάτο θα σπρώξουμε...Άσε τον πάτο ήσυχο
Αλλωστε η Τζο ειναι του Κωστα μας, αυτον να εχεις απο κοντα, ΑΥΤΟΝ. Εγω εδω με τα γιδια στο κωριο.Όχι βρε αδελφέ... Τι στραβά να το πάρω;;; Δεν ταιριάζουμε με όλους.! Καταλαβαίνω
Όλο και κάτι ξέρεις εσύ!!!Μοναχοφαης είναι
Πρόσεχε τι λες, είμαι πολύ ΖΥΛΙΑΡΗΣ!!!Τάσο μου, επειδή έχεις αίσθηση του καλού χιούμορ σε πάω να ξέρεις.. ??
Εμένα με ρώτησες;;;Σήμερα λόγω της καταθεσης καρδιας από τον αλπουλα και που δε μπήκε να με ΚΡΑΞΕΙ το αντίθετο μάλιστα...!θα σας πάω όλους στα βλάχικα να σας κεράσω ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό το εξιτάρει δεν μου άρεσε καθόλου!!!Με διεκδικεί πάλι ο τσοπανης..αλλά έχει κατι βουκολικο που μ εξιτάρει..
ΜπαααΜπα, αυτός μέχρι χθες εκραζε σήμερα με εκθειάζει . . Μήπως με είδε στον ύπνο του γυμνή λέω τώρα ? γιατί στο ξύπνιο του με βλέπει και εδώ ?
Μετά όμως θα γράψεις κριτική!!!Κάτι μου λέει ότι σίγουρα θα φύγω με τεράστιο χαμόγελο
Αμφιταλαντευομαι λίγο, να ξέρεις.Ρε Κώστα πάλι τα ίδια;;; Το είπε ξεκάθαρα και η jo. Είμαστε στην ίδια πλευρά της τραμπαλας. Τον ίδιο πάτο θα σπρώξουμε...
Όχι αγόρι μου,η Τζοανα πρώτα από όλα βάζει τα αισθήματα και εμείς έχουμε ένα αίσθημα μεγάλο,πολύ μεγάλο!!!Φίλε Κώστα μεταξύ φίλων σε ρωτάω... Μήπως φοβάσαι πως θα την γαμησει κάποιος καλύτερα και θα σου φύγει;;;