Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.298
- Πόντοι
- 29.667
Άμα θες δεν τον κάνω φίλο και τον ξαναπροκαλω σε μονομαχία!!!Μην είσαι σίγουρος και σου βγει ξινό το..μπιπ ?
Άμα θες δεν τον κάνω φίλο και τον ξαναπροκαλω σε μονομαχία!!!Μην είσαι σίγουρος και σου βγει ξινό το..μπιπ ?
ξερει γαλικα ιταλικα κογκολεζικα και πιανο ...Είπα θα ρο σκεφτώ, δεν δέχτηκα τη φιλία σου ακόμη.
Θέλω να μάθω αν έχεις καλούς τρόπους, για να ξέρω πως θα φέρεις στην γυναίκα μου!!!
Είπαμε δεν είμαστε ακόμα φίλοι, περιμένω την απάντηση της γυναίκας μου να μου πει αν θα είμαστε φίλοι ή εχθροί!!!Ρε είναι καλό παιδί ο φίλος μου ο Κώστας.. Ακούστε που σας λέω
θα τα βρειτε ολαΕίπαμε δεν είμαστε ακόμα φίλοι, περιμένω την απάντηση της γυναίκας μου να μου πει αν θα είμαστε φίλοι ή εχθροί!!!
Στασου, προβαταΠάω λίγο έξω γιατί κλαίω από τα γέλια και θα έρθω ??????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυχαίο?,?????
Αυτό ήταν καλό, πρέπει να το ομολογήσω!!!Μολις με παρει χαμπαρι μη ΜΕ ειδατε![]()
![]()
Σε διαβεβαιώ πως έχω την πρόθεση να της φερθω με τον καλύτερο τρόπο. Θα της δώσω και θα μου δώσει χαρά. Θα γυρίσει κοντά σου με χαμόγελοΕίπα θα ρο σκεφτώ, δεν δέχτηκα τη φιλία σου ακόμη.
Θέλω να μάθω αν έχεις καλούς τρόπους, για να ξέρω πως θα φέρεις στην γυναίκα μου!!!
Μπαίνεις ???Μούναρος!
Εμεις ειμαστε φιλοι;Είπαμε δεν είμαστε ακόμα φίλοι, περιμένω την απάντηση της γυναίκας μου να μου πει αν θα είμαστε φίλοι ή εχθροί!!!
Είσαι υπεράνω μωρό μου Εσύ..Αυτό ήταν καλό, πρέπει να το ομολογήσω!!!
????Εμεις ειμαστε φιλοι;![]()
Μπαίνεις ???
Ειπα να βαλω μια απαραιτητη διευκρινηση.Σε διαβεβαιώ πως έχω την πρόθεση να της φερθω με τον καλύτερο τρόπο. Θα της δώσωτο κωλαντερο στο χερικαι θα μου δώσει χαρά. Θα γυρίσει κοντά σου με χαμόγελο
Πάρε ρε Jo θέση και πες στον Κώστα μας οτι μπορώ να απολαύσω και εγώ τα προνόμια του κλειστού club φίλοι του ΚώσταΕίπαμε δεν είμαστε ακόμα φίλοι, περιμένω την απάντηση της γυναίκας μου να μου πει αν θα είμαστε φίλοι ή εχθροί!!!
??????????Ειπα να βαλω μια απαραιτητη διευκρινηση.
Τωρα εισαι φιλος εσυ;;;![]()
![]()