Ωραιος φιλε για ποση ωρα ηταν οι 2 εκτονωσεις ?Βιολέτα. Βουλγάρα milf. 2 εκτονώσεις 30 ευρώ. Μασαζακι . Ξενοδοχείο lito. 22:30 το βράδυ. Η συνάντηση περιείχε και φετιχιστική συμπεριφορά : δάγκωμα πέους, χαστούκια στο πρόσωπο μου και στα κωλομερια μου .....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 773
- Πόντοι
- 366
Για 45 λεπτάΩραιος φιλε για ποση ωρα ηταν οι 2 εκτονωσεις ?
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 486
Περασμα απο Τριγωνο σημερα 13:00.... το απολυτο τιποτα....
Τις Κυριακές μπορεί να πετύχεις και αματούρια που κάνουν περιστασιακά το επάγγελμα στο ρεπό που έχουν από άλλη δουλειά.Περασμα απο Τριγωνο σημερα 13:00.... το απολυτο τιποτα....
Συνήθως παραδουλεύτριες που τις καθημερινές φροντίζουν κανένα παππού ή γιαγιά και η Κυριακή τους είναι ελεύθερη για βόλτα.
Έχει τύχει κατά καιρούς έτσι να γνωρίσω και να σμπρώξω διάφορες τέτοιες τύπισσες.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.191
- Πόντοι
- 3.656
είχα γράψει ...
Χτες κατέβηκα τρίγωνο για ξεφλόκιασμα. Πλήρης απογοήτευση, αλλά τελικά μου έκατσε μια περίπτωση. Έξω από τον Ορφέα, στην κάτω γωνία, μελαχρινή, πολύ λεπτή (δήλωσε πως δεν είναι χρήστρια, αν θέλουμε το πιστεύουμε), πρόσωπο όχι καλό. Ζήτησε 10€, φουλ πρόγραμμα. Η πίπα της ήταν από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, βαθύ λαρύγγι, καθόλου χέρια, κώλος ορθάνοιχτος, βυζί ανύπαρκτο, καθαρή και με ελαφρύ άρωμα. Δήλωσε Νατάσα, από Κέρκυρα, ότι πιάνει πόστο μετά τις 18.30 μέχρι μετά τις 23.00...
Επειδή δέχτηκα πμ αμέλησα να γράψω πως η πιο πάνω είναι γύρω στα 40, μην σας μπερδέψω
Χτες κατέβηκα τρίγωνο για ξεφλόκιασμα. Πλήρης απογοήτευση, αλλά τελικά μου έκατσε μια περίπτωση. Έξω από τον Ορφέα, στην κάτω γωνία, μελαχρινή, πολύ λεπτή (δήλωσε πως δεν είναι χρήστρια, αν θέλουμε το πιστεύουμε), πρόσωπο όχι καλό. Ζήτησε 10€, φουλ πρόγραμμα. Η πίπα της ήταν από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, βαθύ λαρύγγι, καθόλου χέρια, κώλος ορθάνοιχτος, βυζί ανύπαρκτο, καθαρή και με ελαφρύ άρωμα. Δήλωσε Νατάσα, από Κέρκυρα, ότι πιάνει πόστο μετά τις 18.30 μέχρι μετά τις 23.00...
Επειδή δέχτηκα πμ αμέλησα να γράψω πως η πιο πάνω είναι γύρω στα 40, μην σας μπερδέψω
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 486
Βιολέτα. Βουλγάρα milf. 2 εκτονώσεις 30 ευρώ. Μασαζακι . Ξενοδοχείο lito. 22:30 το βράδυ. Η συνάντηση περιείχε και φετιχιστική συμπεριφορά : δάγκωμα πέους, χαστούκια στο πρόσωπο μου και στα κωλομερια μου .....
αυτη δεν ειναι αλβανίδα; Mία που πιάτσαρε στο joy πριν κανα δυο χρόνια....
H ειναι άλλη βιολέτα αυτη;
δεν έχω ψωνίσει ποτέ από δρόμο
ρωτάω , είδα Σάββατο πρωί στις 12 Γ Σεπτ & Χαλκοκονδύλη, πουτανοειδές γύρω στα 35, μελαχροινό με ίσιο μαλλί , μίνι μέχρι τον κώλο, μάλλον αλβανικό
δε νομίζω να κάνω λάθος και να περίμενε την φίλη της...
την ξέρει κανείς? υπάρχει κάποια πληροφορία?
ρωτάω , είδα Σάββατο πρωί στις 12 Γ Σεπτ & Χαλκοκονδύλη, πουτανοειδές γύρω στα 35, μελαχροινό με ίσιο μαλλί , μίνι μέχρι τον κώλο, μάλλον αλβανικό
δε νομίζω να κάνω λάθος και να περίμενε την φίλη της...
την ξέρει κανείς? υπάρχει κάποια πληροφορία?
πού έγινε η συνεύρεση?είχα γράψει ...
συγνώμη για την ερώτηση αλλά η τελευταία μου αγορά από τον δρόμο πηγαίνει πίσω στο 1996 , ψώνιζα μια ελληνίδα στη Σατωβριάνδου.
έκανε πιάτσα έξω από χοτελι, Μαρία κρητικιά ...
Τελευταία τροποποίηση:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.191
- Πόντοι
- 3.656
έγινε μέσα στον Ορφέα, αφού πιατσάριζε έξω από αυτό το ξενοδοχείο. Είναι καινούργιο, πολύ καθαρό, σφραγισμένες πετσέτεςπού έγινε η συνεύρεση?
συγνώμη για την ερώτηση αλλά η τελευταία μου αγορά από τον δρόμο πηγαίνει πίσω στο 1996 , ψώνιζα μια ελληνίδα στη Σατωβριάνδου.
έκανε πιάτσα έξω από χοτελι, Μαρία κρητικιά ...
dimitris(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
οι πιάτσα με τις μαύρες στο πάρκο φιξ ξέρεται αν υπάρχει ακόμα?
Φιλε ποια πιτσιρικα ? Εδωσε ονομα ? Περιγραφη και υπηρεσιες ?Πήγα τρίγωνο είχε μόνο μια πιτσιρίκα που δεν φαινόταν καλή .. 30+5 Ορφέας ξενοδοχείο ..
Έχουμε κάποια άλλη πιάτσα με γκόμενες να πάω ;
Θα κάνω και ενημέρωση
Σωστα σφραγισμενες πετσετες αλλα μονο 2 προσωπου και οχι ολοσωμες για μπανιο ....... το θεωρω μειον αυτο αλλα βεβαια οταν μια φορα χρειαστηκε και ζητησα εξτρα μου δωσανε χωρις καποιο προβλημα 2 επιπλεον πετσετες προσωπου. Εχει επισης wifi internet .έγινε μέσα στον Ορφέα, αφού πιατσάριζε έξω από αυτό το ξενοδοχείο. Είναι καινούργιο, πολύ καθαρό, σφραγισμένες πετσέτες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.191
- Πόντοι
- 3.656
ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του. Εγώ όταν τελειώσω, ξεπλένω πολύ καλά το προφυλακτικό με ζεστό νερό πριν το πετάξω στον κάδο και πασαλείφω χέρια και παπάρια με Betadine. Το αφήνω να δράσει 30δεύτερα και ξεπλένομαι. Δεν μιρμιράω στο μπάνιο, απολύμανση ζητάω κι όχι μπάνιο με αφρόλουτροΣωστα σφραγισμενες πετσετες αλλα μονο 2 προσωπου και οχι ολοσωμες για μπανιο ....... το θεωρω μειον αυτο αλλα βεβαια οταν μια φορα χρειαστηκε και ζητησα εξτρα μου δωσανε χωρις καποιο προβλημα 2 επιπλεον πετσετες προσωπου. Εχει επισης wifi internet .
Betadine γιατι ? Για τον κορονοιο ή για τυχον μεταδιδομενα σεξουαλικα βακτηριδια ?ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του. Εγώ όταν τελειώσω, ξεπλένω πολύ καλά το προφυλακτικό με ζεστό νερό πριν το πετάξω στον κάδο και πασαλείφω χέρια και παπάρια με Betadine. Το αφήνω να δράσει 30δεύτερα και ξεπλένομαι. Δεν μιρμιράω στο μπάνιο, απολύμανση ζητάω κι όχι μπάνιο με αφρόλουτρο
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 486
To Betadine δεν σου βαφει τα παπαρια?ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του. Εγώ όταν τελειώσω, ξεπλένω πολύ καλά το προφυλακτικό με ζεστό νερό πριν το πετάξω στον κάδο και πασαλείφω χέρια και παπάρια με Betadine. Το αφήνω να δράσει 30δεύτερα και ξεπλένομαι. Δεν μιρμιράω στο μπάνιο, απολύμανση ζητάω κι όχι μπάνιο με αφρόλουτρο
Πως φευγει μετα το χρωμα απο το δερμα ????
mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.199
- Πόντοι
- 30.298
ναι υπαρχουν..ετυχε να περασ ω πριν απο 2 εβδομαδες απο εκει αργα το βραδυ και πετυχα 3..ολες πιπα με καποτα τιμη δεν θυμαμαιοι πιάτσα με τις μαύρες στο πάρκο φιξ ξέρεται αν υπάρχει ακόμα?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.191
- Πόντοι
- 3.656
Για τα μικρόβια που ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν στα υγρά που βγαίνουν από τις τρύπες των ΚορασίδωνBetadine γιατι ? Για τον κορονοιο ή για τυχον μεταδιδομενα σεξουαλικα βακτηριδια ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ξεπλένεις τύπε σχολαστικά με ζεστό νερό. Πως θα μείνει;To Betadine δεν σου βαφει τα παπαρια?
Πως φευγει μετα το χρωμα απο το δερμα ????
Πέρασμα χθες από τρίγωνο. Έξω από Ορφέα μια μελαχρινή με δερμάτινο κολάν πάνω σε τσοντοτακουνα, Ρουμάνα. 25αρα, με απίστευτη κωλαρα και πρόσωπο. Η κοπέλα είπε ότι είναι καινούρια εκεί. Τέτοια κοπέλα δεν έχω ξαναδεί σε πιάτσα. 40+10 χοτελι όμως...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.326
- Πόντοι
- 506
Ξεπετες ειναι , συνηθως...Πέρασμα χθες από τρίγωνο. Έξω από Ορφέα μια μελαχρινή με δερμάτινο κολάν πάνω σε τσοντοτακουνα, Ρουμάνα. 25αρα, με απίστευτη κωλαρα και πρόσωπο. Η κοπέλα είπε ότι είναι καινούρια εκεί. Τέτοια κοπέλα δεν έχω ξαναδεί σε πιάτσα. 40+10 χοτελι όμως...
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 595
- Πόντοι
- 86
νοτια εχει τιποτα καλο?βουλιαγμενης κατω απο μετρο ηλιουπολη εχετε ακουσει τιποτα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 813K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495