KAVLIARIS33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 201
ααααα!!!!!!!!!!!!! καλο....... Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι σκοταδι και δεν φαινονται...![]()
ααααα!!!!!!!!!!!!! καλο....... Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι σκοταδι και δεν φαινονται...![]()
Σήμερα στις 5μιση ήταν στο πόστο τιςBoy σε πιστεύω. Περνάω μέρα παρά μέρα απ το σημείο αυτό. Γιατί δεν την έχω δει. Βραδάκια περνάω συνήθως κι άντε κανένα μεσημέρι... Από φάτσα τι λέει;
3 ωρες 30 ευρω, πολυ καλη τιμη. Μπραβο. Ηταν καλη σε υπηρεσιες?πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω
3 ωρες 30 ευρω ? Πλακα μας κανεις φιλε ? Ωραιος φιλε .3 ωρες 30 ευρω, πολυ καλη τιμη. Μπραβο. Ηταν καλη σε υπηρεσιες?
Από εμφάνιση πως είναι να την αναγνωρισουμε3 ωρες 30 ευρω ? Πλακα μας κανεις φιλε ? Ωραιος φιλε .
Αυτή εννοείς την κοκκινομάλλα;πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω
Αυτή εννοείς την κοκκινομάλλα;
Και τωρα που δεν σου απανταει κανεις, παλι κριμα ειναι.Χρειάζομαι κάποιο λαγωνικό του forum ώστε να μου προτείνει αλανιάρες τάνες του Τριγώνου, το τι ακριβώς θέλω να μου κάνουν (ή να τις κάνω) θα το αναφέρω στις επόμενες σειρές.
Θα κεράσω μπουρδέλο του εικοσάρικου αν καταφέρει κάποιος και με φτιάξει ;)
Είμαι σε αναζήτηση κάποιας νυμφομανούς μήτρας η οποία θα έχει μεγάλες αντοχές και ανοχές στο γαμήσι. Στα μπουρδέλα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω και όλες τους είναι πολύ soft για τα δικά μου γούστα. Άσε που με τις κωλόγριες τσατσάδες και τους πελάτες έξω απ'το δωμάτιο δεν μπορώ να απελευθερωθώ.
Η υποψήφια θέλω όχι απλώς να δέχεται σφαλιάρες/φτυσίματα/βρισιές, αλλά και να τις γουστάρει/αποζητά από πάνω!
Προσοχή όμως! Δεν επιθυμώ να είναι κάποιο τελειωμένο junkie το οποίο μέσα στη μαστούρα του δεν θα καταλαβαίνει Χριστό. Πρέπει (ως ένα βαθμό) να έχει διαύγεια, θέληση και συνειδητοποίηση.
Αν υπάρχει κάποια στην πιάτσα (που σίγουρα θα υπάρχει αλλά με τι αντίτιμο) ας με ενημερώσει κάποιος και θα του είμαι βαθιά υπόχρεος. Αν δεν θέλει δημόσια υπάρχει φυσικά η επιλογή του p.m.
Υ.Γ. Δεν έχω όρεξη για άσκοπες αναφορές ως προς το τι ψάχνω και τι φετίχ έχω. Το forum δημιουργήθηκε για να φερόμαστε αλληλέγγυα ο ένας στον άλλον, κρίμα είναι να πέσουν Παναγίες και να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Μου έστειλαν p.m. με 2 περιπτώσεις.Και τωρα που δεν σου απανταει κανεις, παλι κριμα ειναι.
ναι ρε αδερφε.ετσι το σκεφτηκα.και εκτος αυτου δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες,.αν ειναι βαζω και αλλα 20 και παω σε ενα στουντιο να πηδηξω κανα λεοπαρντΦίλε με 30 ευρω γαμάς μεταξουργείο 3 φορές!
κοίτα τύπε. Αν τις χυλοπιτιάζουμε όλοι μας, θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμέςπερασμα απο πιατσα χθες κατα της 9 και μιση το βραδυ,πρωτη σταση λαυριου μια αδυνατη μαυρομαλλα στη σταση.παω και μου λεει παμε?ποσο της λεω?30 και 5 το ξενοδοχειο.φευγω χωρις ουτε γεια.προχωραω και βρισκομαι εξω απο το λιμπερτυ.με ρωταει μια θες παρεα?ποσο της λεω?30 μου λεει για 20 λεπτα.πολλα της λεω.μου λεει παντα ετσι ηταν.αντε να της εξηγησεις οτι πριν χροοονια που ερχομασταν ηταν πολυ πιο φθηνα και πολυ καλυτερα τεμαχια,τι γινετε ρε μαγκες.τι 30????????????????????????