Πρώτη επίσκεψη μετά covid σε 4 FKK γύρω απο την Φρανκφουρτη.
Το καθένα με τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Πρώτη παρατηρηση σε όλα:
Η ώρα με ακάποτη πίπα πήγε 150 (δεν διαπραγματεύομαι τιμές, όταν ζητάει 150 δίνω 150 για να απολαύσω αυτό που θέλω).
PALACE:
Είσοδος: 75, δικαιολογείται μόνο από το καλό φαγητό. Η κυρία στην είσοδο πολύ ευγενική εξηγησε τα πάντα στα Αγγλικά, της είπα ότι έχω πάει σε άλλα FKK, αλλά όχι σε αυτο. προς το παρόν ανοίγει μόνο απόγευμα έως τα χαράματα.
Μέτρα Covid: Για τα μάτια του κόσμου ρίχνουν μια ματιά στο πιστοποιητικό σου. Μετά τίποτα, ούτε μάσκες.
Χώρος: Κάπως μικρός, θυμίζει artemis, στο πίσω μέρος έχει spa, στα θετικά το τζακουζι, η σάουνα, το ατμόλουτρο και το δωμάτιο χαλάρωσης (3 κρεβάτια για ύπνο αν νυστάζεις).
Δεν μπορώ να τον φανταστώ ΣΚ θα είναι ο ένας πάνω στον άλλο, αν πας πάνε μόνο καθημερινές. Δωμάτια ωραία.
Κοπέλες: Λίγες, ίσως καμιά 15αριά το πολύ. Κυρίως Ρουμάνες, αρκετή επίθεση-πλησίασμα, εδώ ατύχησα, διάλεξα ένα όμορφο Ρουμανάκι που μετά προσπάθησε να μου κάνει upsell στο δωμάτιο, ενώ είχαμε συμφωνησει 150 και μετά φάνηκε σαν να μην ήξερε να κάνει πίπες ή με δούλευε. Ξενέρωσα, δεν τέλειωσα καν μαζί της, πάει το 150άρι.
Φαγητό: Το καλύτερο που είχα ποτέ σε FKK, με vegan, κοτόπουλο, γαρίδες, chili con carne, σαλάτες, γλυκά, το αποκορύφωμα ήταν γαρίδες σε σάλτσα, πρέπει να έφαγα 2 πιάτα :-)
Μασάζ: Εκλεισα ραντεβού για μισή ώρα επαγγελματικό μασαζ, 30 ευρώ, απίθανη Αργεντινα κυρία είναι μόνο 2 μέρες τη βδομάδα εκεί (νομιζω Δευτέρα & Πέμπτη) μου περιποιήθηκε την πλάτη όπως ήθελα, από τις καλύτερες. Η άλλη κοπέλα ήταν κάτι σαν Ταϋλανδέζα, δεν ξέρω πόσο καλή είναι.
Συνολικά: Μπορείς να περάσεις ένα απόγευμα, μην πας ΣΚ, πάνε αν σ'ενδιαφέρει το καλό φαγητό.
Εγραψα ήδη κριτική για Sharks (δεν ειναι αυτο που ηταν, αλλά θα βρεις ακρη). Θα βάλω και κριτικές για Mainhattan (ωραίες εγκαταστάσεις spa), Oase (μακριά εκτός κι αν ψάχνεις σιλικόνες και κωλάρες).