dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 3.936
Νομιζα πως ηταν του επαγγελματος (παρελθον πλεον)το μωρο μου το κραταω μονο για μενα. θα της κανω προταση γαμου συντομα.![]()
Νομιζα πως ηταν του επαγγελματος (παρελθον πλεον)το μωρο μου το κραταω μονο για μενα. θα της κανω προταση γαμου συντομα.![]()
Αδερφέ δεν γουστάρει αυτό που κάνει... το κάνει με το ζόρι και καθαρά για τα λεφτά. Καμία έκφραση σκέτη αγγαρεία. Αφού ένιωσα άσχημα λες και δεν ήταν επιλογή της για να κάνει ραντεβου. Μηδέν πρωτοβουλία, πουθενά κάβλα άχρωμα και άοσμα που λέμε. Βέβαια είναι ένα νέο και σχετικά 'ομορφο' κορίτσι και αυ΄το από μόνο του έχει αξία. Όμως τα ραντεβού πρέπει να έχουν συμμετοχή, όχι να είναι σαν να γαμάς πλαστική κούκλα.Τόσο χάλια ρε φίλε? Γιατί?
Λόγο εμφάνισης ή λόγο απόδοσης?
γραφειο λογικα, βγαζει αρκετες το προφιλ και ψευτικες φωτοΠαλικαρια ξερει κανεις τι παιζει με αυτη?
![]()
Popi βυζαρου με ζουμερες καμπυλες
έχω τις πιο σέξι καμπύλες σε όλη την Αθηνα που θα σε εντυπωσιάσουν πολυ και κανω σουπερ καυτο προγραμμα! ερχομαι στο χωρο σου μεχρι τις 00.00 το βραδυ! 698 512 97 03kanesex.com
Το θεμα ειναι, αν καλεσω αυτη που φαινεται στη φωτο, θα ερθει εκεινη η θα μου στειλουν καμια αλλη?γραφειο λογικα, βγαζει αρκετες το προφιλ και ψευτικες φωτο
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Sexylady
Browse listings and information of seller Sexyladykanesex.com
99% αλληΤο θεμα ειναι, αν καλεσω αυτη που φαινεται στη φωτο, θα ερθει εκεινη η θα μου στειλουν καμια αλλη?![]()
στο τηλ. η φωνή ήταν 100% γυναικεία τώρα τι θα έρθει;τι θα στείλουν ;; δεν γνωρίζω και δεν θα μάθω ΠΟΤΕ.Αν διαβάσεις τό προφίλ τής αγγελίας,αναφέρει στό φύλο cross.Μάλλον κάτι δέν πάει καλά...
Αν διαβάσεις τό προφίλ τής αγγελίας,αναφέρει στό φύλο cross.Μάλλον κάτι δέν πάει καλά...
Ερωτηση... τι ηλικια παιζει να εχει η κυρια? Μια δικια σου μαντεψια θελω οχι ληξιαρχικη πραξη....σημερα εβαλα μια κριτικη για την εν λογω κυρια και επειδη με ζαλισατε με τα πμ για το τηλεφωνο.... παρτε την αγγελια και ελεος με τα πμ καλα να περναμε ολοι
![]()
ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΞΥ - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
εγω λεω το πολυ σαραντα εχουμε διαφορα δεκα χρονιαΕρωτηση... τι ηλικια παιζει να εχει η κυρια? Μια δικια σου μαντεψια θελω οχι ληξιαρχικη πραξη....
Γιατι την κοβω για 50αρα....
Ερωτηση... τι ηλικια παιζει να εχει η κυρια? Μια δικια σου μαντεψια θελω οχι ληξιαρχικη πραξη....
Δεσποινίς ετών 49..Ερωτηση... τι ηλικια παιζει να εχει η κυρια? Μια δικια σου μαντεψια θελω οχι ληξιαρχικη πραξη....
Όσο την θυμάμαι πάντως από το στυλ της τότε μικροεδειχνε,και ήταν και καλή στο κρεβάτιεγω λεω το πολυ σαραντα εχουμε διαφορα δεκα χρονια
Επιβεβαιώνω κι εγώ το συνάδελφο. Από κοντά έδειχνε πολύ μικρότερη (οι φωτογραφίες την αδικούσαν) και παρά το ύψος της το κορμί της ήταν πολύ καλό. Ίσως η καλύτερη επιλογή τότε στα 50 € λόγω καλών υπηρεσιών.Όσο την θυμάμαι πάντως από το στυλ της τότε μικροεδειχνε,και ήταν και καλή στο κρεβάτι
Δηλαδη Τασο εκλεισες τα 30 ?εγω λεω το πολυ σαραντα εχουμε διαφορα δεκα χρονια
Ο Τάσος είναι σαν τον Παπακωνσταντίνου. Αιώνιος έφηβοςΔηλαδη Τασο εκλεισες τα 30 ?
ναι τωρα σκανε τα πρώτα δοντάκια του αχου το μωρεΔηλαδη Τασο εκλεισες τα 30 ?
30,5 φιλεΔηλαδη Τασο εκλεισες τα 30 ?
ναι αιωνιος σαν τον χαιλαντερΟ Τάσος είναι σαν τον Παπακωνσταντίνου. Αιώνιος έφηβος
εσυ κουμπαρουλη ετοιμασου σου εχω ετοιμασει πακετοναι τωρα σκανε τα πρώτα δοντάκια του αχου το μωρε![]()
Αν γκουγκλαρης το τηλ μέχρι και φούτερ πουλάνε ...ασε που είναι κόκκινο σαν αριθμός .... θέλει καλή έρευνα μάγκες ...https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/kolares-gia-skisimo_i1295452 Οχι απλως φολα,οχι απατη,οι τυπισσες ειναι για ξυλο.Της εστειλα 10 γιουρια μεσω ι μπανκ ως προκαταβολη για το ταξι οπως μου ζητησε (+50 θα επαιρναν μετα).Αυτο με το που κλεισαμε το τηλ.Στη συνεχεια δεν απαντουσε ουτε σε κλησεις ουτε σε μηνυματα.Ολα αυτα για 10 ευρω; Δηλαδη ποσο γυφτισσα μπορει να εισαι![]()
10 απο σενα εαν βρει και αλλους 5-10 σαν εσενα....το εβγαλε το μηνιάτικοhttps://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/kolares-gia-skisimo_i1295452 Οχι απλως φολα,οχι απατη,οι τυπισσες ειναι για ξυλο.Της εστειλα 10 γιουρια μεσω ι μπανκ ως προκαταβολη για το ταξι οπως μου ζητησε (+50 θα επαιρναν μετα).Αυτο με το που κλεισαμε το τηλ.Στη συνεχεια δεν απαντουσε ουτε σε κλησεις ουτε σε μηνυματα.Ολα αυτα για 10 ευρω; Δηλαδη ποσο γυφτισσα μπορει να εισαι![]()