giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 486
Τόσο χάλια ρε φίλε? Γιατί?Κανένα λάθος... Σκέτη απογοήτευση ήταν... Κρίμα και είναι μια χαρά κοπέλα.
Λόγο εμφάνισης ή λόγο απόδοσης?
Τόσο χάλια ρε φίλε? Γιατί?Κανένα λάθος... Σκέτη απογοήτευση ήταν... Κρίμα και είναι μια χαρά κοπέλα.
κανα δυο ποιο πισω εχουν γράψει καλα πράγματα ,για γινε ποιο αναλυτικος να καταλάβουμεΚανένα λάθος... Σκέτη απογοήτευση ήταν... Κρίμα και είναι μια χαρά κοπέλα.
αδερφέ θα μου στείλεις και μένα για βίκυ?Σου έστειλα δες πμ (να είσαι καλά ).
Ήταν στα υπόψιν αλλά δεν είχα πάρει. Άξιζε?μακαρι , γιατι ειναι γαμω τα παιδια
Αν το πούμε δημόσια δεν θα το πάρεις;υπαρχει κανενα καλο πιπινακι ανεξαρτητο και για μενα μηπως...??
19 με 20 χρ παρακαλω..
μονον π.μ.
Ειναι το link απο αγγελια ή απο insta?Δες πμ
Ξερω μια αλλα ειναι 20.5 οποτε δεν σου κανειυπαρχει κανενα καλο πιπινακι ανεξαρτητο και για μενα μηπως...??
19 με 20 χρ παρακαλω..
μονον π.μ.
ΧαχαχαχαΞερω μια αλλα ειναι 20.5 οποτε δεν σου κανει![]()
μαλλον οχι....Χαχαχαχα
και το εμβολιορε δεν πάτε καθόλου καλά!!https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/masaz_i1335820
μασαζ σεξ στο ξενοδοχείο 80 ...αν θες ελευθερο στοματικό +30
2η εκτόνωση +20+30 δεν θυμάμαι
τις πείραξε η ανάπτυξη
ρε ουστττττ
Αν διαβάσεις τό προφίλ τής αγγελίας,αναφέρει στό φύλο cross.Μάλλον κάτι δέν πάει καλά...ρε δεν πάτε καθόλου καλά!!https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/masaz_i1335820
μασαζ σεξ στο ξενοδοχείο 80 ...αν θες ελευθερο στοματικό +30
2η εκτόνωση +20+30 δεν θυμάμαι
τις πείραξε η ανάπτυξη
ρε ουστττττ
Ότι να ναι ....Τι άλλο θα δούμε.Θελει κ εμβολιο το προβατο κ αυτο..... ΟΥΣΤ...!!!
Σιγα μην σου δειξουμε κ Ε9....!!!
Yπαρχουν τοσες ασθενειες (αφροδισια κλπ) που μπορεις να κολησεις απο την επαφη.... μας πειραξε ο κορονοιος!!!![]()
κανε χωρο στο ινμποξ τυπευπαρχει κανενα καλο πιπινακι ανεξαρτητο και για μενα μηπως...??
19 με 20 χρ παρακαλω..
μονον π.μ.
Εγω θελω αυτη που εχεις Avatarκανε χωρο στο ινμποξ τυπε![]()
το μωρο μου το κραταω μονο για μενα. θα της κανω προταση γαμου συντομα.Εγω θελω αυτη που εχεις Avatar