Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.659
- Πόντοι
- 1.106
Παλι τα ίδια? Κι ΑΛΛΟΣ με την ακύρωση της συμφωνίας?
Μιλάμε για ντουβάρια, έτσι?![]()

Παλι τα ίδια? Κι ΑΛΛΟΣ με την ακύρωση της συμφωνίας?
Μιλάμε για ντουβάρια, έτσι?![]()
Πως το λενε;Έτσι καλά σας έχει κάνει το Μητσοτακαίικο να τρώγεστε μεταξύ σας. Να χαμογελάσει και μας των ακροαριστερών το χειλάκι μας.
Αχαχαχαφιλε μου καλησπερα
προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα δεν γινεται
δεν ξερω αν ειναι πλακα αυτα που σου λενε για κοπρολαγνεια αλλα αν ισχυουν θα ηθελα να γνωριστουμε
στειλε μου πμ να τα πουμε καλυτερα
Το κλεινω εδω.Σε αυτό συμφωνώ απολύτως.
Άλλο ομως αυτό και άλλο να γράφουμε ανυπόστατες κουταμαρες και να γινόμαστε ρόμπα, προσπαθώντας να κάνουμε αντιπολίτευση της συμφοράς.
θεωρώ ότι όλο το ζήτημα του ονόματος από μια μεριά οφείλεται σε παρεξήγηση, η οποία με κατάλληλες πολιτικές, εάν μεγαλώσει οικονομικά και πολιτιστικά η χώρα μας, μπορεί να λυθεί επ' ωφελεία όλων,Το κλεινω εδω.
Εγω ειδα τους σκοπιανους με τα καρυοφιλια να μας παιρνουν το ονομα.
Ενω επρεπε να τους πατησουμε οπως την κατσαρίδα.-
οσο δεν εχουμε ισχυρη ελληνικη εξωτερικη πολιτικη απο το 1974 εως τωρα οχι μονο οι σκοπιανοι θα μας ζητανε και τα ρεστα αλλα να φοβασαι μηπως και οι βουλγαροι γαυγισουν και αυτοι με την "μακεδονια του πιριν¨ οπου δυστυχως θελουν να εφαρμοσουνΤο κλεινω εδω.
Εγω ειδα τους σκοπιανους με τα καρυοφιλια να μας παιρνουν το ονομα.
Ενω επρεπε να τους πατησουμε οπως την κατσαρίδα.-
Κι εγώ σε ρώτησα αν εχεις αρχιδια αλλα μάλλον δεν εχειςφιλε μου εγω με αγαπη ρωτησα γιατι ειδα καποια σχολια για το scat
αν θελεις στειλε μου πμ, εγω δεν μπορω να στειλω
με αγαπη παντα
Άχαχαχαχαχαχα!!!
![]()
Ανακαλυψες την αμερικη ρε γιουσουφακι της Χειμαρας?Άχαχαχαχαχαχα!!!
![]()
Φαντάσου πόσο βλάκας είσαι για να τα βλέπεις όλα Δεξιά και Αριστερά και να μη σε ενδιαφέρουν καθόλου τα πρόσωπα.Προς απαντηση σου, το θεμελιο της ελληνικης δημοκρατιας, δηλαδη το Συνταγμα, ειναι δημιουργημα της Δεξιας
Τότε μην μας ζαλίζεις τις παπαροσακούλες με το "η αριστερά κατοχύρωσε πολλά από τα δικαιώματα των εργαζομένων"Φαντάσου πόσο βλάκας είσαι για να τα βλέπεις όλα Δεξιά και Αριστερά και να μη σε ενδιαφέρουν καθόλου τα πρόσωπα.
Βρες μου πότε το είπα αυτό και σου στέλνω έμβασμα όσα μου ζητήσεις.Τότε μην μας ζαλίζεις τις παπαροσακούλες με το "η αριστερά κατοχύρωσε πολλά από τα δικαιώματα των εργαζομένων"![]()
Ωραία, αν δεν το είπες αυτό, το υποστηρίζεις ή όχι?Βρες μου πότε το είπα αυτό και σου στέλνω έμβασμα όσα μου ζητήσεις.
Δεν ξέρω τύπε. Δεν ασχολούμαι με πολιτικά. Φαντάζομαι ότι ανά διαστήματα διάφοροι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στα εργατικά.Ωραία, αν δεν το είπες αυτό, το υποστηρίζεις ή όχι?
P.S.: Δεν έχω ανάγκη τα εμβάσματά σου![]()
Α, κατάλαβα... ασχολείσαι μόνο με τα συνταγματικά και γι' αυτό την είπες στον alex για το δεξιά-αριστερά.Δεν ξέρω τύπε. Δεν ασχολούμαι με πολιτικά. Φαντάζομαι ότι ανά διαστήματα διάφοροι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στα εργατικά.
Αυτό πού κολλάει τώρα; Θυμίζεις τον πρόεδρο της οννεδ που βγήκε χθες σε δικό του κανάλι (σκαι) και παρόλα αυτά οι απαντήσεις του ήταν τόσο άσχετες που μέχρι και ο Οικονόμου (μελλοντικός βουλευτής ΝΔ) του έλεγε "αυτό πού κολλάει τώρα";Α, κατάλαβα... ασχολείσαι μόνο με τα συνταγματικά και γι' αυτό την είπες στον alex για το δεξιά-αριστερά.
ΟΚ καταλάβαμε![]()
Aν δεν κατάλαβες που κολλάει σε κάτι που ο ίδιος έγραψες... τι να σου πω! Τράβα ξαναδές το ποστ σου!Αυτό πού κολλάει τώρα; Θυμίζεις τον πρόεδρο της οννεδ που βγήκε χθες σε δικό του κανάλι (σκαι) και παρόλα αυτά οι απαντήσεις του ήταν τόσο άσχετες που μέχρι και ο Οικονόμου (μελλοντικός βουλευτής ΝΔ) του έλεγε "αυτό πού κολλάει τώρα";![]()
Δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με την πολιτική για να παρατηρήσω ότι ο συγκεκριμένος βλέπει τα πάντα ως αριστερά-δεξιά και όχι βάσει προσώπων.Aν δεν κατάλαβες που κολλάει σε κάτι που ο ίδιος έγραψες... τι να σου πω! Τράβα ξαναδές το ποστ σου!![]()