Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.985
Πόντοι
6.256
Έτσι καλά σας έχει κάνει το Μητσοτακαίικο να τρώγεστε μεταξύ σας. Να χαμογελάσει και μας των ακροαριστερών το χειλάκι μας.
Πως το λενε;
Διαιρει και βασιλευε;

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
φιλε μου καλησπερα
προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα δεν γινεται
δεν ξερω αν ειναι πλακα αυτα που σου λενε για κοπρολαγνεια αλλα αν ισχυουν θα ηθελα να γνωριστουμε
στειλε μου πμ να τα πουμε καλυτερα
Αχαχαχα :2funny::2funny::2funny::2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.985
Πόντοι
6.256
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως.
Άλλο ομως αυτό και άλλο να γράφουμε ανυπόστατες κουταμαρες και να γινόμαστε ρόμπα, προσπαθώντας να κάνουμε αντιπολίτευση της συμφοράς.
Το κλεινω εδω.
Εγω ειδα τους σκοπιανους με τα καρυοφιλια να μας παιρνουν το ονομα.
Ενω επρεπε να τους πατησουμε οπως την κατσαρίδα.-

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.775
Πόντοι
786
Το κλεινω εδω.
θεωρώ ότι όλο το ζήτημα του ονόματος από μια μεριά οφείλεται σε παρεξήγηση, η οποία με κατάλληλες πολιτικές, εάν μεγαλώσει οικονομικά και πολιτιστικά η χώρα μας, μπορεί να λυθεί επ' ωφελεία όλων,
στην πραγματικότητα πρόκειται για πληθυσμό που ψάχνει ταυτότητα,
ίσως να μην είμαστε έθνος ανάδελφον

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το κλεινω εδω.
οσο δεν εχουμε ισχυρη ελληνικη εξωτερικη πολιτικη απο το 1974 εως τωρα οχι μονο οι σκοπιανοι θα μας ζητανε και τα ρεστα αλλα να φοβασαι μηπως και οι βουλγαροι γαυγισουν και αυτοι με την "μακεδονια του πιριν¨ οπου δυστυχως θελουν να εφαρμοσουν

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
242090731_425192249177199_4978732099149064160_n.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
φιλε μου εγω με αγαπη ρωτησα γιατι ειδα καποια σχολια για το scat
αν θελεις στειλε μου πμ, εγω δεν μπορω να στειλω
με αγαπη παντα
Κι εγώ σε ρώτησα αν εχεις αρχιδια αλλα μάλλον δεν εχεις :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

showthumb.aspx

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.384
Πόντοι
1.706
Προς απαντηση σου, το θεμελιο της ελληνικης δημοκρατιας, δηλαδη το Συνταγμα, ειναι δημιουργημα της Δεξιας
Φαντάσου πόσο βλάκας είσαι για να τα βλέπεις όλα Δεξιά και Αριστερά και να μη σε ενδιαφέρουν καθόλου τα πρόσωπα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Φαντάσου πόσο βλάκας είσαι για να τα βλέπεις όλα Δεξιά και Αριστερά και να μη σε ενδιαφέρουν καθόλου τα πρόσωπα.
Τότε μην μας ζαλίζεις τις παπαροσακούλες με το "η αριστερά κατοχύρωσε πολλά από τα δικαιώματα των εργαζομένων" :wink:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.384
Πόντοι
1.706

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.384
Πόντοι
1.706
Ωραία, αν δεν το είπες αυτό, το υποστηρίζεις ή όχι?

P.S.: Δεν έχω ανάγκη τα εμβάσματά σου :)
Δεν ξέρω τύπε. Δεν ασχολούμαι με πολιτικά. Φαντάζομαι ότι ανά διαστήματα διάφοροι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στα εργατικά.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω τύπε. Δεν ασχολούμαι με πολιτικά. Φαντάζομαι ότι ανά διαστήματα διάφοροι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στα εργατικά.
Α, κατάλαβα... ασχολείσαι μόνο με τα συνταγματικά και γι' αυτό την είπες στον alex για το δεξιά-αριστερά.

ΟΚ καταλάβαμε :)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.384
Πόντοι
1.706
Α, κατάλαβα... ασχολείσαι μόνο με τα συνταγματικά και γι' αυτό την είπες στον alex για το δεξιά-αριστερά.

ΟΚ καταλάβαμε :)
Αυτό πού κολλάει τώρα; Θυμίζεις τον πρόεδρο της οννεδ που βγήκε χθες σε δικό του κανάλι (σκαι) και παρόλα αυτά οι απαντήσεις του ήταν τόσο άσχετες που μέχρι και ο Οικονόμου (μελλοντικός βουλευτής ΝΔ) του έλεγε "αυτό πού κολλάει τώρα";:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Αυτό πού κολλάει τώρα; Θυμίζεις τον πρόεδρο της οννεδ που βγήκε χθες σε δικό του κανάλι (σκαι) και παρόλα αυτά οι απαντήσεις του ήταν τόσο άσχετες που μέχρι και ο Οικονόμου (μελλοντικός βουλευτής ΝΔ) του έλεγε "αυτό πού κολλάει τώρα";:2funny:
Aν δεν κατάλαβες που κολλάει σε κάτι που ο ίδιος έγραψες... τι να σου πω! Τράβα ξαναδές το ποστ σου! :)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.384
Πόντοι
1.706
Aν δεν κατάλαβες που κολλάει σε κάτι που ο ίδιος έγραψες... τι να σου πω! Τράβα ξαναδές το ποστ σου! :)
Δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με την πολιτική για να παρατηρήσω ότι ο συγκεκριμένος βλέπει τα πάντα ως αριστερά-δεξιά και όχι βάσει προσώπων.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Καναλι ΡΙΚ Κυπρου
Εκπομπη "Απο μερα σε μερα"
Τιτλος <Οργη υπεραγορων λογω προστιμων και safe pass.>
Με το ρεπορταζ να δειχνει κοπελες υπαλληλους στην εισοδο καταστηματων, με τα αντισηπτικα στα χερια, να κανουν θερμομετρηση στους εισερχομενους πελατες και ελεγχο των safe pass.

Ειχε καλεσμενο εκπροσωπο του εμπορικου κοσμου, υπεραγορων (σουπερ μαρκετ) για να συζητησουν τα προβληματα που προκυπτουν σχετικα με τα αυστηρα μετρα της κυβερνησης για τον κορωνοιο. Προφανως στην Κυπρο θα ειναι πιο αυστηρα, θα χρειαζεται safe pass κανεις για να παει να ψωνισει ρυζια και μακαρονια να φαει.
Ελεγε ο εκπροσωπος <Δε μπορει η καθε επιχειρηση να αναλωθει με τετοιες ενεργειες, ελεγχους κλπ, εχουμε αλλες δουλειες ξερετε να κανουμε. Μας εχει παρει χρονια για να αναπτυξουμε μια καλη προσωπικη σχεση εμπιστοσυνης με τον πελατη. Το ξερετε οτι μου ερχονται πελατες που δεν τους επιτρεψαμε την εισοδο επειδη δεν εχουν safe pass, και με βρισκουν μετα απο λιγη ωρα κρατωντας τσαντες ψωνια, και μου λενε Τα βλεπεις αυτα; Τα ψωνισα απο το κοντινο καταστημα. Εσυ με χανεις απο πελατη. Δε χανω εγω.> Και του λεει η δημοσιογραφος <Δηλαδη τα αλλα καταστηματα παρανομουν; Δεν ζητανε safe pass;> -<Οχι.> -<Τοτε να τους καταγγειλετε.> -<Ναι, αλλη δουλεια δεν εχουμε, θα ασχολουμαστε με τις καταγγελιες. Δε θα κανουμε εμεις τη δουλεια της κυβερνησης.>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom