Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Μάλλον τελείωσαν οι διακοπές και τα λεφτά και επέστρεψε στην πόλη...

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Επίσης, έχουμε κάποια πληροφορία για εδώ;
Αυτό πρέπει να είναι το body free

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Επίσης, έχουμε κάποια πληροφορία για εδώ;
Σαν το body free μου φαίνεται αυτό

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Και αυτή πρέπει να είναι η ψάλτη διάβασε στα call girls
Ναι, γι αυτό το έγραψα. Πολλοί την ψάχνουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό πρέπει να είναι το body free
Ναι, τώρα πρόσεξα το τηλέφωνο και θυμίζει το εν λόγω μαγαζί

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300
καμια καλη μιλφομασατζου?

Juju

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Καλημερα φιλαρακια
Με πιασαν τα διαολια μου και θυμηθηκα μια κοπελα απο Αρμενια προς Δυτικη πλευρα που εκανε μασαζακι με διαφορους τροπους.. Ξερει κανεις αν κανει ακομα;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
9 στις 10 των post είναι ερωτήσεις και απο την άλλη ,αν πάρεις τηλέφωνο στα μαγαζιά, που υποτίθεται οτι είναι κατακριτέα είτε απο θέμα χώρου, ειτε απο παροχή κακών υπηρεσιών, είναι κλεισμένα ένα δίωρο μπροστά!
Δεν το κλείνουμε το νήμα λεω εγω;

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
9 στις 10 των post είναι ερωτήσεις και απο την άλλη ,αν πάρεις τηλέφωνο στα μαγαζιά, που υποτίθεται οτι είναι κατακριτέα είτε απο θέμα χώρου, ειτε απο παροχή κακών υπηρεσιών, είναι κλεισμένα ένα δίωρο μπροστά!
Δεν το κλείνουμε το νήμα λεω εγω;
Προφανώς από τη μια τα κατηγορούν και από την άλλη παίρνουν τηλέφωνα και κλείνουν ραντεβού......... Δεν εξηγείται αλλιώς...........

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
Να κάνω μια ερώτηση και εγω πως γίνεται όλες οι γκόμενες που δουλεύουν στα μαγαζιά να έχουν συνέχεια περίοδο.....?????
Μας κοροϊδεύουν οι κυβερνώντες.... μας κοροϊδεύουν και οι μασατζούδες.......

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Guys απο κρυσταλ καμια αλλη εκτος απο ναντια για βυζολαγνους ? (που να προσφερει και ισπανικο ισως , το εχω κανει με την προαναφερθεισα...)

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Guys απο κρυσταλ καμια αλλη εκτος απο ναντια για βυζολαγνους ? (που να προσφερει και ισπανικο ισως , το εχω κανει με την προαναφερθεισα...)
Αρτεμις! βυζαρες για top class ισπανικό!! Μασαζ μέτριο όμως συγκριτικά με Νάντια. Σώμα καλύτερο, το τελευταίο διάστημα που η Ναντια έβαλε εξτρα κιλάκια...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
414
Πόντοι
21
Αρτεμις! βυζαρες για top class ισπανικό!! Μασαζ μέτριο όμως συγκριτικά με Νάντια. Σώμα καλύτερο, το τελευταίο διάστημα που η Ναντια έβαλε εξτρα κιλάκια.

Συμφωνώ με τον φίλο αλλά μη ξεχάσουμε ότι τα κιλά τα παραπανισια όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα χαθούν και θα επανέλθει πιστεύω στα παλιά στάνταρ...

• Like
Αντιδράσεις: P1

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Συμφωνώ με τον φίλο αλλά μη ξεχάσουμε ότι τα κιλά τα παραπανισια όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα χαθούν και θα επανέλθει πιστεύω στα παλιά στάνταρ...
Επίσημες υποχρεώσεις;

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Και μια καινούργια έχει τρελα βυζιά για τρελό ισπανικό Ολινα νομίζω δε ξέρω βέβαια πρόγραμμα και περι ισπανικού όποτε εκ του ασφαλούς Νάντια και ξερό ψωμί να χάνεται ο μεγάλος εκεί μέσα και να μη θέλει να βγει

MassageAddict

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
131
Πόντοι
0
Αισθανομαι οτι γραφουμε ολο τα ιδια..δυστυχως..
αλλα τι να κανουμε;;
και στην Αθηνα που πηγα προσφατα και πριν παρω κατ οικον το ιδιο ζουν κι εκει απλα με λιγο περισσοτερες επιλογες..
στα δικα μας τωρα..
τελευταιου μηνα περασματα..
Κρυσταλ νομιζω μονοπωλει το ενδιαφερον στην πολη..
εχει το καλυτερο ροστερ..
μια τετραδα φωτια (Νεφελη-Τοκυο-Ναντια-Φαιδρα)
λιγο πολυ γνωστα το τι παρεχεται με εξτρα κτλ..συν 1-2 επιλογες αρκετα τιμιες(Λινα-Αρτεμις) οι οποιες ομως υστερουν σε σχεση με το παραπανω καρε..
εχω να πω οτι η Φαιδρα εχει αυτην την γλυκια ομορφια που σου κανει σαν την ευγενικη κορη του γειτονα..κατι που την ανεβαζει επιπεδο και στο σαλοναρισμα και στο πρωτο μερος..γιατι στο δευτερο..μεταμορφωνεται σε αυτο που θα ηθελες να μεταμορφωθει και η κορη του γειτονα??..
Συνεχιζω να πιστευω οτι υπαρχει κατι στον οριζοντα του βενους που μου μυριζει κλεισιμο του ιδρυματος..κι αυτο γιατι οχι μονο δεν ανανεωνει το ροστερ του..αλλα κλεινει και μια ωρα νωριτερα..
μακαρι να μην συμβει και να γυρισει σε παλαιοτερες εποχες που υπηρχαν επιλογες..
τωρα και μονο που βλεπω να υπαρχουν τα τρια ιδια ονοματα (Κατερινα-Μπετυ-Νατασα) δεν το τολμαω..αν και η Νατασα ειναι πουλεν..
Στη βανα δυστυχως εχω να παω καιρο..και πως να πας..ενω απ´οσο λενε σε ρολο υπευθυνου ειναι η Ελισαβετ και να μην μπορεις να επιλεξεις να πας μαζι της στο δωματιο;;
Ας μας κανουν καποια ενημερωση οι θαμωνες για τα χαρακτηριστικα των κορασιδων εκει μπας και αλλαξουμε γνωμη.
επισης καιρο εχω να διαβασω ενημερωση για Λουξουρι Ακουα και Μασατζιο..ουτε τα ροστερ δεν ξερουμε πια..μαλλον οι περισσοτεροι οπως κι εγω αλλωστε απο το να φαμε φολα..ειτε απο την βαρεμαρα(που πλεον εχει η Ριτα..παλια πρωταθλητρια..)ειτε απο το ροστερ..
πηγαινουμε στο σιγουρακι της Μοναστηριου..
τι να πω;;
προ καραντινας εκανα καταδρομικες παντου και αλλαζα τις επιλογες μου στις κοπελες..τωρα δυστυχως δεν το κανω..μαλλον περιμενω καποια παροτρυνση απο καποιον συναγωνιστη για το πως περασε με καποια κορασιδα σε καποιο ιδρυμα πλην Κρυσταλ για να τολμησω..αλλα η σκεψη να αρχισουν οι καταδρομικες ειναι κοντα..
Να ειστε καλα συναδελφοι..συγνωμη αν κουρασα..

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Να κάνω μια ερώτηση και εγω πως γίνεται όλες οι γκόμενες που δουλεύουν στα μαγαζιά να έχουν συνέχεια περίοδο.....?????

και περίοδο έχουν, και ειναι εκει ενώ υποτιθεται πως δεν είναι, και άλλα πολλά. βασικά, πώς γίνεται να μας έχουν για μαλάκες και να συνεχίζουμε (συνεχίζετε) να πηγαινουμε (πηγαίνετε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom