H αυτό.. / ή μηπως τους ....εκλεισε το σπίτι το διπλανό ισόγειο που ξανανοιξε με φωταγωγίες, ως μεταφορά του Βεργας 3 οπως γραφτηκε εδώ
Δεν είναι περίεργο. που μολις πήρε μπρος το 11Α . .. εκλεισε το 11β ? 
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eternal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Μια γεματουλα Μαίρη από το φυλής 71 φαίνεται ενδιαφέρον στην απογευματινή βάρδια.. Έχει κανένας γνώμη; είναι καλή μέσα όπως διαφημιζε η τσατσά; γεματουλα προς το νταρντανε με έντονο βάψιμο.. Κάτι μέσα μου χτύπησε κόκκινο στο φολο αλερτ κ δε πέρασα.. Στο τσακ.. Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αν αξίζει έστω τα τυπικά..
poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα παιδιά.
Στη Βέργας τα πρωινά ποιες παίζουν;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.981
- Πόντοι
- 47.170
Καλά έκανες και δε πέρασεςΜια γεματουλα Μαίρη από το φυλής 71 φαίνεται ενδιαφέρον στην απογευματινή βάρδια.. Έχει κανένας γνώμη; είναι καλή μέσα όπως διαφημιζε η τσατσά; γεματουλα προς το νταρντανε με έντονο βάψιμο.. Κάτι μέσα μου χτύπησε κόκκινο στο φολο αλερτ κ δε πέρασα.. Στο τσακ.. Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αν αξίζει έστω τα τυπικά..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.981
- Πόντοι
- 47.170
συνήθωςΚαλημέρα παιδιά.
2 Αλεξάνδρα
6α Μπαρμπορα ή Ελένη ή Φωτεινή
6β Μίλανα ή και Ελένη
7 Κωνσταντίνα μαζί με Τινα ή Τατιάνα
poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ.συνήθως
2 Αλεξάνδρα
6α Μπαρμπορα ή Ελένη ή Φωτεινή
6β Μίλανα ή και Ελένη
7 Κωνσταντίνα μαζί με Τινα ή Τατιάνα
Πέρα από Μπαρμπορα που είναι δοκιμασμένη, ποια άλλη τιμάει το 20αρι;
η κωνσταντινα ειναι η bww7 Κωνσταντίνα μαζί με Τινα ή Τατιάνα
η τινα η τατιανα? ειναι ιδιο προσωπο
ψαχνω μια μελαχρινη που ειχα δει ενα πρωι...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.981
- Πόντοι
- 47.170
Οχι άλλο Τινα άλλο η Τατιάναη κωνσταντινα ειναι η bww
η τινα η τατιανα? ειναι ιδιο προσωπο
ψαχνω μια μελαχρινη που ειχα δει ενα πρωι...
Τινα με κάστανο πολύ σκούρο μαλλί, Τατιάνα ξανθιά
Τώρα για μελαχρινή ίσως να λες την Τινα ή την Ντιαννα/Άννα με το πολύ μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι που κάνει περάσματα από το Β7 αλλά κυρίως δουλεύει στο Μεταξουργείο στο Κολωνού 45 αριστερά
Καλημέρα
Χτες πέρασα από διδημου 27 και δοκίμασα. την Φωτεινή είναι ωραία ψηλή και λεπτή προ μιλφ η μιλφ anyway της έκανα ένα ωραίο γλειφομούνι της άρεσε πολύ και μου λέει θέλω νά δοκιμάσω τα ζουμια μου ?? και πέσαμε στα γλωσσοφιλια ήταν gfe κατάσταση
Χτες πέρασα από διδημου 27 και δοκίμασα. την Φωτεινή είναι ωραία ψηλή και λεπτή προ μιλφ η μιλφ anyway της έκανα ένα ωραίο γλειφομούνι της άρεσε πολύ και μου λέει θέλω νά δοκιμάσω τα ζουμια μου ?? και πέσαμε στα γλωσσοφιλια ήταν gfe κατάσταση
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.695
- Πόντοι
- 6.495
Πιο δυνατές καταστάσεις στα όρια pseΤι εννοείς στα ζόρια
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.865
- Πόντοι
- 201
Δεν προσεξα για Ιονελλα φιλε μου, η Αλμπινα μου εκανε το κλικ. Αλλα και 20ρικο στο μεταξι ???Καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι ειναι δυνατη στο δωματιο! Αλλα πολυ αδυνατη φιλε! Η Ιονελλα επεστρεψε ξερεις? Τα συγκεκριμενα σπιτακια φερνουν μερικες φορες καποια δυνατα κομματια!
Διαγραμμένο μέλος 206162
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 305
- Πόντοι
- 280
δεχονται κανονικα ξενους και αρκετους πακι.Δε νομιζω πως ειναι της πιατσας Μεταξι κατι τετοια μπουρδελα,δεν ειναι καν σε ακολουθια με αλλα απλα βρισκεται στην ευρυτερη περιοχη.Το θεμα ειναι αν δεχονται και ξενους στο εν λογω ιδρυμα κατι που δεν γνωριζω.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.117
- Πόντοι
- 1.056
Δεν ειναι η πλεον δεκτικη,την επαιρνα στο λοκ νταουν,εχει τελειο κωλο κ σφιχτο μουνι που χυνειΚαλησπερα friends. Εχει παρει κανεις σας την Αλμπινα απο τα μαγαζια στην μαραθωνος ? Η υπηρεσια του οικου μου ανακηνωσε οτι κανει και ελευθερο στοματικο (δεν την πιστεψα). Επεισης νομιζω οτι η κοπελα δεν μιλαει καμια γλωσσα πλην τις μητρικης τις. Slim κοριτσι, και θα ηθελα να το ντουφεκισω, αλλα δεν θελω και να φωλιαστό.
Εαν καποιος μπορει να με διαφώτιση. Thanks alot.

Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 746
Δε νομιζω πως ειναι της πιατσας Μεταξι κατι τετοια μπουρδελα,δεν ειναι καν σε ακολουθια με αλλα απλα βρισκεται στην ευρυτερη περιοχη.Το θεμα ειναι αν δεχονται και ξενους στο εν λογω ιδρυμα κατι που δεν γνωριζω.
Ετσι ακριβως οπως τα λες! Τα συγκεκριμενα σπιτακια στη μαραθωνος δεν ειναι οπως στη βρωμια του μεταξουργειου! Ειναι πολυ ποιο καθαρα, και η αληθεια ειναι οτι εχω δει πολυ σπανια λαθρο να μπαινει εκει!
Edward Elric xxiii
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
ξέρει κανείς για την Αννίτα (νομίζω έτσι είναι το όνομα της) νεαρή , ξανθιά , αδύνατη , στο φωκαιας 24 οπου έκανε πρωινή βάρδια (την είχα πάρει πριν κάνα μήνα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό) πέρασα από τον οίκο σήμερα κ είχε μια λαουρα νταρντάνα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
Ναι ρε γαμωτο... απο τότε που περίμενα μια φορά να βγει η Αλεξάνδρα και μαζί περίμεναν 3 πακια που μυριζαν μασχαλιλα και βγαίνοντας η Αλεξάνδρα άρχισε τις χαιρετούρες σε φάση φιλαράκια κλπ .... το εκοψα το μπούρδελο αυτό .... όσο σκέφτομαι πως γλύφει τα βρωμερα πακια και προφανώς... όποια άλλης εθνικοτητας με μασχαλοβρωμους καταθετες... δεν ξαναπαταω...Το γνωστο πακιστανοσπιτο, εκει γ@μ@ει ολο το πακισταν! Προσεχε φιλε, μην κολλησεις κανα παρασιμο!![]()
![]()
![]()
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 746
Ναι ρε γαμωτο... απο τότε που περίμενα μια φορά να βγει η Αλεξάνδρα και μαζί περίμεναν 3 πακια που μυριζαν μασχαλιλα και βγαίνοντας η Αλεξάνδρα άρχισε τις χαιρετούρες σε φάση φιλαράκια κλπ .... το εκοψα το μπούρδελο αυτό .... όσο σκέφτομαι πως γλύφει τα βρωμερα πακια και προφανώς... όποια άλλης εθνικοτητας με μασχαλοβρωμους καταθετες... δεν ξαναπαταω...
Φιλε εγω την επαιρνα την Αλεξανδρα , αλλα μετα τον κορωνοιο τελος, οσες φορες εχω περασει απο εκει συνεχεια μπαινοβγαινουν λαθροπακια και αφγαν, τι να λεμε τωρα , μιλαμε για πολυ βρωμικο μπουρδελο, μια φορα θυμαμαι την Αλεξανδρα να ψεκαζει το δωματιο με αποσμητικο, ασε που τα σεντονια δεν τα αλλαζουν ποτε! Επισης, κατι που με ενοχλει πολυ ειναι οτι χρεωνουν το ντουζ +10 ευρω! Τι στο διαολο το χρυσο νερο εχει, πρωτη φορα που το βλεπω σε μπουρδελο αυτο!

Τελος, βλεπω οτι ειναι κλειστο αυτες τις μερες, κατι θα συνεβη προφανως!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις