Εχθες μεταμεσονυχτια,αφου μου ειχε κατσει να σμπρωξω εκεινο το σιαμιαμιδι απο το Κολ45 ευθεια στο διαδρομο,στο περασμα μου ειδα στο δρομο με το τζιν σορτς την Στελλα απο Ι43...με τις τσιμπουκοχειλαρες της ,τις μπουταρες της και το ξανθο σκυλε μαλλι...μου σηκωθηκε επανω στη σελα της μηχανης και το ψιλοστραβωσα το κονταρι.Σηκωνε το χερι για νοημα σε ταξιτζη, οποτε πηρα το νοημα οτι εχει σχολασει.
Περασμα απο Ι1Γ ηταν η Μπελλα προς γιαγιακα με ανεβασμενα κιλα,χαμογελο περιεργο και κανα δοντι να λειπει,αλλα με φυσικα μασταρια,κρεμαστα!
ΜΑ28 κουρτινα η κυρια Κατερινα
Περδικα στο στενο διπλα απο την εισοδο λαβυρινθο μια μελαχροινη παχουλη κοπελα,ευγενικη!
Ι43 ενα κοριτσακι,μελαχροινο με γαλλικες κοτσιδες,αν καταλαβα καλα,Μαργαριτα(?)
Γωνια Κολωνου με Λεωνιδιου ενα τραβεστι με μαυρο φορεμα,καλσον με ρομβους και ξανθια περουκα...κρυμμενο μεσα στα παρτερια του κλειστου εστιατοριου,οπου πεταχτηκε ενας πακιστανος μαλλον τρομαγμενος ή ξαλαφρωμενος χωρις να κοιταξει το δρομο,το γνωριζω γιατι θα τον ισοπεδωνα,παραλιγο.
Κατηφορισα ξανα σημερα για την Στελλα στο Ι43.Ηταν δωματιο και η τσατσα η τσαμπουκαλου και με το δικιο της τσαμπουκας,προτεινε αλλες τρεις κοπελες.
Ελενη με φουλ στο φουλ εξτρα
Μαγκυ ενα τρομαγμενο κουταβακι
Ιωαννα με κατι βυζομπαλα ναχει ο θεος για ολους με κωλαρακι στο προγραμμα αλλα προσωπο ηθελε αρκετη δουλεια.(ισως να μην ειναι η Ιωαννα η Λειβαδιωτισσα που διαβαζω κατα καιρους,η αποψινη ειναι ψηλη και μαλλι μαυρο)
Ζητησα Στελλα!Μολισ βγηκε απο το δωματιο ηταν ενας μαστουρης μεσα στην υποδοχη,του ειχε πει η τσαμπουκο-κυρια αν εχεις πιει δεν μπαινεις αλλα αυτος νταγλαριζε...τον ειδε η Στελλα,κοντοσταθηκε,ταχασε και μετα φωναζανε στα ρωσσικα στο κουζινακι με την τσαμπουκλου.
Με περασε στο δωματιο και η Στελλα ηρθε νευριασμενη.Δεν με πολυ νοιαζει,γιατι για το κορμι της μπηκα,φιλακι και τον ρουφηξε οπως εκεινη ξερει καλα!Στηθηκε στα 4 και τον ετρωγε!Πολυ ωραια!Ζητησα να ερθει ιεραποστολικα χωρις αντιρρηση!Πολυ ωραια!Στο τελος ηθελε χαδια...με επιασε απροετοιμαστο...δεν ηξερα τι να κανω...δεν μιλαει ελληνικα,τουλαχιστον σε εμενα και στα αγγλικα καπου το χανουμε...περασα ξανα καλα μαζι της!!!Λευκα - κρεμ εσωρουχα φορουσε και μαυρες γοβες!
Ηθελα ομως και τα βυζομπαλα της Ιωαννας και την κωλοτρυπα της!
Εκανα μια βολτα στο Ι28 κουρτινα παλι η κυρα Κατερινα.
Περασα απο Ι2Β εκει ηταν η Λαρα
Ι32 στο διαδρομο πρωτο δεξια Αλεξαντρα και μια αλλη που ηταν δωματιο,περιμενα,αλλα εγινε φασαρια με κατι γιουφτους στο βαθος...και οσο περιμενα οποιος περνουσε...κατα κυριο λογο γιουφτος με ρωτουσε αποξω "καλο μουνι" ?ετσι εκνευριστικα και σηκωθηκα και εφυγα...
Πηγα Ι43 για την Ιωαννα.Ημουν μονος και απο το δωματιο βγηκε η Ελενη,ξεκιναει η τσατσα το ποιημα και βγαινει χαμογελαστος ο τυπος...σταματαει το ποιημα και του λεει "πρεπει να περασες πολυ καλα εσυ!!!"
Ζηταω Ιωαννα και η τσατσα αποκριθηκε πολυ καλη επιλογη!
Δεν προλαβα να βγαλω τη βερμουδα και ηρθε η Ιωαννα.
Καθησε σε σταση γοργονας στο κρεβατι και με κοιτουσε.
Αντι να μου ορμηξει και να μου "σκισει" τα ρουχα απλωθηκε...οκευ λεω και ετσι εβγαζα χαλαρα τα υπολοιπα ρουχα μου και τα τακτοποιουσα λες και ημουν ο προσωπικος υπηρετης καποιου,η Ιωαννα χασμουρηθηκε...σκεφτηκα ας μπω στο νοημα...
ξαπλωσα και μου περναει σε κοιμισμενο πουλι την καπαοτα....το επιασα το νοημα.
Μου ειπε πρπει να την φορεσει γιατι φοβαται.
Τον ζουλαγε απο την βαση.
Τον εβαζε μεσα και εγλυφε τον κορμο.
Το εκανε καμια 50αρια φορες αυτο.
Μετα αρχισε μια αγαρμπη και επωδυνη πιπα.
Το μοτερ σαγονι λαιμος πρεπει να πηρε φωτια!
Το σταματησε.
Ξανα γλυψιμο κορμο και ολο μεσα.
Το σταματησε και ξανα η αγαρμπη πιπα.
Πονουσα.
Ξαφνικα σταματησε και μου λεει θελεις το κωλαρακι μου?
Ναι!
Εβαλε κρεμα επανω στο πουλι μου
Εβαλε κρεμα στην τρυπα της,αλλα απο οτι ειδα εβαζε περισσοτερη στα κωλομαγουλα!
Πηγα να μπω...πορτα...δεν εμπαινε...τι διαβολο?
σιγα σιγα μου λεει..
μπηκε αλλα πονουσε...
μου ειπε ειναι η τελευταια ημερα...για αυτο και ποναει...φταιει το λιπαντικο...
τον βγαζω ξανα...βαζει ξανα λιπαντικο στα κωλομερια αν ειδα καλα οσο περιμενα..
δοκιμαζω και καπως καλυτερα...αρχισε τα προστυχα...τα "γαμα τη μουναρα μου καργιολη"
κρατηθηκα...δεν μιλησα...
συνεχισα και συνεχισε οπου το καταλαβε και το διορθωσε με την "κωλαρα μου"
Τελειωσα οπου δεν το πηρε χαμπαρι...οταν βγηκα μονο κοιταχτηκε στον πλαγιο καθρεφτη και κουνουσε την κωλαρα της.
Την ρωτησα σταματας?
"Οχι βεβαια,αυτες τις ημερες γυρισα,δουλευα και παλια αλλα επεστρεψα."
αντε τωρα συννενοησου...
ουσιες?
βαρεμαρα?
τρολαρισμα?
νοημοσυνη?
μονο η ιδια ξερει!
ελληνιδα με βλαχικη προφορα σε ορισμενες λεξεις.
η καποτα γεματη σκατο.
μου εχει γδαρει το πουτσοκεφαλο
Καλα γαμησια!