Το μεσημερι κατα τις 16.00-17.30 εκανα ενα περασμα
μεταξουργειο, πολλα ονοματα δεν τα θυμαμαι ή δεν τα ρωτησα καν αμα ηταν πολυ μπαζο η εργαζομενη. Λογικα, καποιες θεωρουνται 1η και καποιες 2η βαρδια.
Ημι-ενημερωση λοιπον
(σε καποια εβαλα λινκ απο -γαμευσιμες- προσφατες κριτικες μου για να μη φατε τα μουτρα σας)
Κ52 κλειστο
Κολωνου 48 αριστερα Ευα ξανθια γκιλφ, συμπαθεστατη με ακα πιπα αλλα για μερακληδες
Κ48δεξια μια ευδιαθετη αδιαφορη χοντρουλα μιλφογκιλφ με φουλ
Κ47 (οροφος) Τζουλια γνωστη καστανη βυζαρου μιλφογκιλφ με ακα πιπα, ντολμάς, ο τσατσος κανει και για πορτιερης.
Κ45 συμπαθεστατη τσατσα, μια αδιαφορη μιλφ εργαζομενη δεν μπορω να την ανακαλεσω στο μυαλο μου με τιποτα
Κ23β (υπογειο) κλειστο
Κ27α μια κλασσικη "λατινα" στο 15αρι ωραιο μουνι, λαικο προσκυνημα απο ολες τις φυλές της μορντορ
Κ23 (ανακτορο;) ενα ζωον με κοιλουμπα και υφακι βγηκε κοιτωντας το κινητο που ειχε στα χερια και μου ειπε "νορμαλε ντιξουσι φελακια μουρομου" ή κατι τετοιο, γελασα με δυναμη στα μουτρα της και εκανα στροφη για ιασονος
Ιασονος 20α λεπτη γκιλφ με φουλ προγραμμα, απο προηγουμενες ενημερωσεις θα ελεγα οτι ειναι η Δαναη, "ζομπι θα εχεις πολυ κακο προβλημα" η φαση, αν ημουν πολυ μεθυσμενος παντως θα εβγαζα πολυ βρωμικα γουστα εκει μεσα και θα ημουν και περηφανος μετα
Ι20β συναγωνιστης μου εκανε γνωστο οτι θα ξοδεψω ασκοπα ενεργεια να ανεβω σκαλες για να τσεκαρω μια χοντρη
Ι20γ η Βικυ ξανθια σοβιετικη μιλφ με κανονικο σωμα, κακη στο δωματιο, προσφατη
> κριτικη <
Ι30α (οροφος) μια πατσαβουρα στην ληξη της βαρδιας της, εμπαινε στον οικο μια ζουμερη αδιαφορη γυφτισσα που θα την αντικαθιστουσε, η δευτερη δουλευει μερικες φορες και στο διπλα (Ι30β)
Ι30β ισογειο ειχε δωματιο, υπηρεσια αφαντη, απ'την περιγραφη συναγωνιστη μαλλον ηταν η αντζελα, μελαχρινη κοντη πιτσιρικα, τυπικη αλλα ομορφουλα. προσφατη
> κριτικη <
Ι37α (οροφος) Κατερινα, καστανη νεαρη, μετριοτατης εμφανισης αλλα με ακα πιπα,
> μπολικες προσφατες κριτικες <
με συνεχομενα δωματια απο μια ντουζινα πακιστανους
Το Ι37β ισογειο το αποφευγω γιατι μια κορασιδα απο εκει μεσα θελει να με παντρευτει και με κριντζαρει καθε φορα που μπαινω τα απογευματα. Επισης πορνομολ δεν βρισκω ποτε κατι της προκοπης τετοια ωρα, προσπερασα. Τελευταιο στενο στην ιασονος (αν δεν γαμουσα και εκει θα τσεκαρα και Μ.Αλεξανδρου αλλα τελικα γαμησα γιατι κουραστηκα να περπαταω μεσα στη ζεστη)
Ι46α αδιαφορη δεν ρωτησα τιποτα
Τωρα, σε καποιο διπλανο ισογειο (44-46 δεν θυμαμαι, με μεγαλο διαδρομο) μια γκομενα πηρε σηκωτη εξω απτον οικο μια αλλη ημιλιποθυμη εργαζομενη, η υπερβαρη ξανθια τσατσα φωναζε (παολα;) στο δρομο, δεν μπηκα, δεν εμαθα, δεν ρωτησα, ολη η πλατεια κοιταγε περιεργα το σκηνικο (αν ξερετε κουτσομπολια μοιραστειτε τα μαζι μας)
Ι44 δεξια (αυτο με τη μεγαλη σαπια εσωτερικη σκαλα) μια αδιαφορη με απλο
Ι44β αριστερα οροφος, η Αννα, πετιτ καστανοξανθη αβυζη βαρετοτατη αλβανιδουλα σε απλο, προσφατη
> κριτικη <
και μαζι της, μια καστανη Μαρια, στυλ γυφτε -μαλλον αλβανιδα- μιλφ με 2αρια ψιλοπεσμενα βυζια, ωραιο (λιγο πλαδαρο) κωλαρο με ελαχιστη κυταριτιδα, μετρια εμφανισιακα, με απλο και τελειωτικο στο στηθος, δεν θα περναγα αλλα μου κερασαν ακα πιπα για να με δελεασουν οποτε μπηκα, με μετριες προς καλες εντυπωσεις, θα ακολουθησει κριτικη αυριο γιατι βαριεμαι τωρα.
Τελος,
Ι43 μια κοπελα που νομιζω δεν εχω ξαναδει (και παραδοξως μονη της ενω ο οικος συνηθως εχει 2-4 κοπελες), νεαρη ψιλογυφτε με ανεκτο κορμι και λαγνο βλεμμα, λιγα τατου στο κορμι, ανακοινωθηκε ακα πιπα, δεν θυμαμαι καθολου ονομα (αλλα με τεραστια επιφυλαξη ισως ηταν κατι σε Κριστυ ή Σαντυ, δεν συγκρατησα),
θα ηθελα πληροφοριες αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω γιατι ο μονος λογος που δεν περασα ηταν τα τρια δωματια αναμονη (!)