Διαγραμμένο μέλος 178706
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ... Απο λαθροπιθηκο ομως...ολα τα καλα εκει θα τα βρειςΠαίδες παιζει να παιζει πουθενα στην πολη αποτριχωση με χαπι εντινγκ ?
Στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ... Απο λαθροπιθηκο ομως...ολα τα καλα εκει θα τα βρειςΠαίδες παιζει να παιζει πουθενα στην πολη αποτριχωση με χαπι εντινγκ ?
Ναι, ωραία είναι, κορμάρα κτλ. Αρκεί να έκανε την δουλειά για την οποία την πληρώνουμεΩραία κοπέλα η Αρτέμη στο Crystal.
Λίγο πάνω από 1,70, με γεμάτο και γαμάτο σώμα, ωραίο 3αρι στήθος, δροσερή και ζουμερή.
Αν ήταν κοπέλα εκτός τέτοιας δουλειάς θα γούσταρα να τη βγάλω γκόμενα.
Από μασάζ και εκτόνωση όχι τρομερά πράγματα. Οριακά θα πήγαινα ξανά μαζί της λόγω εξωτερικών και εσωτερικών χαρισμάτων
Τι εννοείς συνάδελφε?Ναι, ωραία είναι, κορμάρα κτλ. Αρκεί να έκανε την δουλειά για την οποία την πληρώνουμε
Η Εφη26 την έκανε για διακοπές. Γενικά από ότι είδα πάντως το μαγαζί δεν έχει κάτι άλλο αξιόλογο. Κάτι αναφέρθηκε για μια Ελένη οτι θα έρθει ξερει κανεις?Καλησπέρα σε όλους.
Να υποθέσω πως η Έφη26 έχει κλειστό το μαγαζί (τα μπούτια της δηλαδή) λόγω καλοκαιριού;
Επικοινώνησε κάποιος μαζί της πρόσφατα;
Κάνε μία περιγραφή της κοπέλας κ τι εννοείς με το οκΠρόσφατη επίσκεψη στο Ζέση. Πέρασμα με Αιμιλία.. Καθόλου μασάζ, κατά τα άλλα οκ
Είμαι ξεκάθαρος στο τι γράφω: "...από μασάζ κι εκτόνωση όχι τρομερά πράγματα...".Ναι, ωραία είναι, κορμάρα κτλ. Αρκεί να έκανε την δουλειά για την οποία την πληρώνουμε
Συμπληρώνω το δικό σου. Διαφωνείς; Και βασικά, δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου. Γιατί προφανώς δεν είναι κοπέλα εκτός δουλειάς, όπως λες. Δουλεύει κ πληρώνεται. Μασάζ τίποτα, σωστά; Και να συμπληρώσω πως μου αρέσει ως χαρακτήρας κ ως γυναίκα. Μόνο που εκεί δεν πάμε να πιάσουμε γκομενα. ΑυτάΕίμαι ξεκάθαρος στο τι γράφω: "...από μασάζ κι εκτόνωση όχι τρομερά πράγματα...".
Τώρα τι νόημα έχει το σχόλιό σου, δεν καταλαβαίνω.
Από ότι φαίνεται λίγες κοπέλες ξέρουν μασάζ στα μαγαζιά μασάζ - εκτόνωσηςΣυμπληρώνω το δικό σου. Διαφωνείς; Και βασικά, δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου. Γιατί προφανώς δεν είναι κοπέλα εκτός δουλειάς, όπως λες. Δουλεύει κ πληρώνεται. Μασάζ τίποτα, σωστά; Και να συμπληρώσω πως μου αρέσει ως χαρακτήρας κ ως γυναίκα. Μόνο που εκεί δεν πάμε να πιάσουμε γκομενα. Αυτά
Το θέμα φίλε μου δεν είναι ότι δεν ξέρουν μασάζ ξέρουμε όλοι για πιο λόγο πάμε σε αυτά τα μαγαζιά ... το θέμα είναι ότι είναι κάτω του επιπέδου τα έξτρα και ας τα πληρώνουμε χρυσάφιΑπό ότι φαίνεται λίγες κοπέλες ξέρουν μασάζ στα μαγαζιά μασάζ - εκτόνωσης
'Εστω και καθυστερημένα πρέπει να σου εκφράσω τη συμφωνία μου σε αυτά που γράφεις με την αλήστου μνήμης φράση "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" . Και εννοείται πως κι εγώ θεωρώ ότι ΟΛΟΙ είναι υπεύθυνοι.Συμφωνώ με όσα αναφερεις dj. Φυσικά και φταίμε για την άθλια κατάσταση του κράτους. Ας προσθέσω ότι εξίσου συνυπεύθυνη είναι η εκαστοτε πολιτικη ηγεσία που ευνόησε,καλλιέργησε και διαφήμισε τις προαναφερθείσες από εσένα συμπεριφορές. Επίσης, ταυτόχρονα φρόντισε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να σταματήσουν να είναι χώροι παιδείας και ανάπτυξης της λογικής, και τα κατέστησε θερμοκήπια παραγωγής ανέργων. Ας τονίσω ότι θεωρώ ΟΛΑ τα κόμματα εξίσου υπεύθυνα. Το κράτος είναι σαν μια οικογένεια και η κυβέρνηση ο πατέρας. Αν ο πατέρας έχει προβλήματα και δεν διαπαιδαγωγει σωστά τα παιδιά, προφανώς το μέλλον για αυτά τα παιδιά είναι δυσοίωνο.
Ευχαριστω πολύ, αλλά δεν χρησιμοποιώ Fb.. Συνειδητα.. Εναλλακτικά μήπως?Πάτα crystal massage στο Facebook και θα στο βγάλει φίλε μου
Οκ το βρήκα..Ευχαριστω πολύ, αλλά δεν χρησιμοποιώ Fb.. Συνειδητα.. Εναλλακτικά μήπως?
Έχει και Τούμπα έχει και ΜοναστηρίουΟκ το βρήκα..
Ασχετο, το κρύσταλλο τούμπα είναι αδερφάκι η ασχετο