pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 209
- Πόντοι
- 21
Guys ποιες είναι οι μεγαλύτερες και καλύτερες βυζάρες τις πόλης να μου της δώσει στο στόμα και να σκάσω το 50ρικο μου με ευχαρίστηση?
Ναι φίλε πρόσφατη επίσκεψη και συμφωνώ σε όλα με τον billsalonika.Nantia crystal είναι δλδ τα βυζομπαλα που λένε όλοι ?
Πολύ μεγάλος ο βυζος?Ναι φίλε πρόσφατη επίσκεψη και συμφωνώ σε όλα με τον billsalonika.
περασμα προ ημερων απο Φαιη,Αννυ.μπηκα με αννυ γτ βιαζομουν.μετρια πραματα,αρκετα μπατσάκια.λιγο τα εκλαψα.δεν θα προτιμηθει ξανα
τελικα ειναι η φαιη απο το angelπερασμα προ ημερων απο Φαιη,Αννυ.μπηκα με αννυ γτ βιαζομουν.μετρια πραματα,αρκετα μπατσάκια.λιγο τα εκλαψα.δεν θα προτιμηθει ξανα
Βγάζει το από κάτω ή μόνο το από πάνω;καλησπέρα
πρόσφατη επίσκεψη στο crystal , συνεδρία με την Αρτεμις, νεαρή, εκτιμώ 20-23 χρονών, μελαχρινή, ανάστημα κοντά στο 1,70, ωραίο σώμα και στήθος, όμορφη, γλυκιά και πρόσχαρη στη συμπεριφορά και στη κουβέντα, από μασάζ μέτρια πράγματα, ωστόσο προσπαθεί να μείνεις ευχαριστημένος
κατά την άποψή μου, μια από τις top επιλογές στο μαγαζί είναι η Νάντια, συνδυάζει θεραπευτικό και αισθησιακό μασάζ, ξανθιά, ψηλή με χυμώδες σώμα και πλούσιο στήθος, πάντως νομίζω ότι τελευταία έχει βάλει παραπανίσια κιλά
Νεφέλη και Τόκυο επίσης είναι αξιόλογες επιλογές (για την Τόκυο αν δεν σας πειράζουν τα άπειρα τατουάζ που έχει)
να είμαστε καλά
ναι, έως του εσωτερικού κάτω ρούχουΒγάζει το από κάτω ή μόνο το από πάνω;
Έγινε ξανθιά η ΝΑΝΤΙΑ; Άλλο πάλι αυτό. Εξτραδακια παίζουν;καλησπέρα
πρόσφατη επίσκεψη στο crystal , συνεδρία με την Αρτεμις, νεαρή, εκτιμώ 20-23 χρονών, μελαχρινή, ανάστημα κοντά στο 1,70, ωραίο σώμα και στήθος, όμορφη, γλυκιά και πρόσχαρη στη συμπεριφορά και στη κουβέντα, από μασάζ μέτρια πράγματα, ωστόσο προσπαθεί να μείνεις ευχαριστημένος
κατά την άποψή μου, μια από τις top επιλογές στο μαγαζί είναι η Νάντια, συνδυάζει θεραπευτικό και αισθησιακό μασάζ, ξανθιά, ψηλή με χυμώδες σώμα και πλούσιο στήθος, πάντως νομίζω ότι τελευταία έχει βάλει παραπανίσια κιλά
Νεφέλη και Τόκυο επίσης είναι αξιόλογες επιλογές (για την Τόκυο αν δεν σας πειράζουν τα άπειρα τατουάζ που έχει)
να είμαστε καλά
σωματάκι @billsalonika το κορίτσι?Πρόσφατη επίσκεψη Vana - Σταυρουπολη. Μασάζ με Ελίνα (Έλενα - Ελένη ή κάτι τέτοιο...) μια 35άρα μάλλον, κοντή μεν, ευπαρουσίαστη κι ευγενική δε. Καλό μασάζ, με χαλάρωσε. Τα έβγαλε όλα πλην κάτω εσωρούχου. Επικοινωνιακή, με όρια, αλλά και με αισθησιασμό. Μάλλον θα ξαναπάω.
Καλό, με ωραίες καμπύλες. Όχι μοντέλο. Προσωπικά μου άρεσε πολύ, όπως και η υφή του δέρματος. Η όλη φάση γενικώς, ήταν πολύ καλή.σωματάκι @billsalonika το κορίτσι?
Μπαμπάτσικο δηλαδή;Καλό, με ωραίες καμπύλες. Όχι μοντέλο. Προσωπικά μου άρεσε πολύ, όπως και η υφή του δέρματος. Η όλη φάση γενικώς, ήταν πολύ καλή.
Εχθές που πήρα ήταν φουλ και μου είπε ότι θα έκλεινε για διακοπές... επιστροφή ΣεπτέμβρηΚαλησπέρα σε όλους.
Να υποθέσω πως η Έφη26 έχει κλειστό το μαγαζί (τα μπούτια της δηλαδή) λόγω καλοκαιριού;
Επικοινώνησε κάποιος μαζί της πρόσφατα;