Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (27 μέλη και 220 επισκέπτες)

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
39
Like
7.047
Πόντοι
15.205
Κολωνού 32γ Βίκυ (επέστρεψε εδώ που πρώτο ξεκίνησε, ποιος μύστης μπορεί να αναφέρει σε ποιο οίκο δούλεψε πριν πάει Πιπινου 118?)ξανθιά κοπέλα με κανονικό πολύ ωραίο σώμα πειραγμένα χείλη 1.5αρι βυζι και Τανια καστανοξανθη κοπέλα με σπαστό μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.
Η Βίκυ παραμένει η μουναρα που ξέραμε ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.512
Πόντοι
47.170
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλί η μιλφογκιλφ από Κολωνού 23β ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Ελένη ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Σοφία ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος μια μάνα με το μωρό της, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Βικτώρια ξανθιά γκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Ντασα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά(που έχει είσοδο και από Περδικα 3 αριστερά) Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέος οίκος υπόγειο Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο Σοφία μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι και Βίκυ ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικα όροφος περίμεναν κοπέλα.

Περδικα 3 αριστερά(που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Περδικα 3 δεξιά Λίνα ξανθό χοντρό γκρανι με κοντό μαλλί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.512
Πόντοι
47.170
live update

Κολωνού 23 Γιάννα κοκκινομάλλα χοντρή μιλφ με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Στέλλα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικα όροφος Μαρία με τη μεγάλη μύτη, ξανθοκαστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.239
Πόντοι
5.636
Έχω ερωτευτεί κάποιες κοπέλες στο μετάξι... Μού δίνουν γλωσσόφιλα, μου γλείφουν τις ρώγες, περνάω καλά ρε γαμώτο, με δέκα ευρώ..Διαφωνώ με τα 2 καινούρια 20ευρα στην κολωνού , είναι όμορφες και οι 2 ειδικά η μικρή.. Αλλά όχι 20...Αυτοκτονεί μόνος του αυτός ο οίκος...Γιατί δίπλα έχεις την Βαλέρια με 15 ...Που είναι ένα γλυκό κοριτσάκι με ωραίο σώμα...Επίσης λυπάμαι αυτό το γαμιόσκυλο τον papaphilips που οι γυναίκες μέχρι τώρα τού λένε την ατάκα του ΜΕταξά: ΟΧΙ..!! Αν ο papaphilips δούλευε σε μπουρδέλο η τιμή θα έπρεπε να ήταν μηδέν ευρώ για τις πελάτισσες, όπως και μηδενικές θα ήταν οι πελάτισσες....Τι κρέατα κυκλοφορούν ρε φίλε...δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα...
...τύπε την Βαλέρια την χορτάσαμε...
...το θέμα είναι να γνωρίσουμε την αδελφή της...κιας πληρώσουμε κάτι παραπάνω... :rockon: :2funny: :rockon: ...

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.989
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα μύστες μου , ψάχνοντας γι κριτικές βρήκα μια κοπέλα 19 χρόνων ελληνίδα αναφέρεται με όνομα Βικτωρια στα 15€ πρώτη πρωινή έγραψε ο μύστης στο Ιάσωνος 20Β, η κριτική γράφτηκε 4 Απριλίου 21
Γνωρίζουμε που βρίσκεται αυτή ;;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα μύστες μου , ψάχνοντας γι κριτικές βρήκα μια κοπέλα 19 χρόνων ελληνίδα αναφέρεται με όνομα Βικτωρια στα 15€ πρώτη πρωινή έγραψε ο μύστης στο Ιάσωνος 20Β, η κριτική γράφτηκε 4 Απριλίου 21
Γνωρίζουμε που βρίσκεται αυτή ;;
Μυρίζει το μουνί της...

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.989
Πόντοι
1.446
Επίσης σε μια άλλη κριτική για το Ιάσωνος 31 για κι Γιασμίν 19 ετών από Ρουμανία άμα ξέρουμε που είναι και αυτη, η κριτική γράφτηκε 12 Απρίλη 21.
Το μόνο θέμα είναι ότι υπάρχει μόνο μια κριτική για τη κάθε κοπέλα από αυτές που ανέφερα και οι δυο γραμμένες από το ιδο άτομο του έστειλα κ αυτού μπας και βοηθήσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μυρίζει το μουνί της...
Μύκητες λες ;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.512
Πόντοι
47.170
Δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι,αν σε γνωρίζει και σε θυμάται,ίσως σου κάνει.
εγώ που την ρώτησα όταν με θυμήθηκε και με χαιρέτησε στο σαλόνι μου είπε όχι πια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.611
Πόντοι
5.827
ΥΓ 3. Η σωστη περιηγηση και, κατοπιν, η συνταξη ενημερωσης αποτελει χρονοβορο και κοπιαστική εργασια. Οσοι λοιπόν θελουμε να δουμε ενημερωση σημερα, πρεπει να ανατρεξουμε καμποσες σελιδες να ψαχνουμε στο νημα και να πεφτουμε σε αηδίες. Εννοω ότι στο νημα μόνο μια σελιδα στις 10 εχει ουσια (δηλ ενημέρωση και νέα). Οι άλλες 9 εχουν σπαμαρισμα και ακατεσχετη μπουρδολογία και παραφιλολογία από κλώνους (κυρίως) και αργόσχολους. Δηλ το παρόν νήμα εγινε άρλεκιν. Λυπηρο. Και δεν ανοιγει μύτη. Κύριε διαχειριστα, καλησπέρα σας. Τουλαχιστον ας καθισω στην ακρη παρεα με τα βιβλία μου, όπως σημερα με τον Καποδίστρια.
Εύγε, απίστευτη ενημέρωση! Πράγματι είναι πολύ λυπηρό και δεν είναι τυχαίο που στο δίπλα μαγαζί μας αποκαλούν σηπτικό βόθρο. Μπορεί να έχουν μικρότερη συμμετοχή, αλλά οι ενημερώσεις τους είναι πιο σωστές χωρίς σπαμ και λευκώματα.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.081
Πόντοι
1.446
Εν κατακλείδι δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας, αν είστε γυμνασμενοι, αν δεν πιστεύετε στον κορονοιο, αν τα είχατε με πουτανες κτλπ εδώ ενημέρωση μόνο.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.390
Πόντοι
2.586
Συγγνώμη και εκ μέρους μου που συμμετείχα σε κανά δυό τέτοιες συζητήσεις με καμμιά δεκαριά αναρτήσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
36.015
Πόντοι
10.656
Τσαρκαρα μεταξι τα ξημερωματα (5-6) με ενα φιλο, ζάντες απο ουσιες και οινοπνευματα. Οι περισσοτεροι οικοι ηταν κλειστοι αλλα ειχε αρκετο κοσμο, η πλειοψηφια των τσαρκαδορων ημασταν ελληνοαλβανογυφτοι και ελαχιστοι εως κανενας ινδοπακιστανοαφγανοιρακινος. πολλα πιτσιρικια οριακα ενηλικες ή τελος παντων τετοιας ηλικιας, με περισσοτερη διαθεση να παρουν ματι και να τα κανουν "μπουρδελο" και ελαχιστη διαθεση για να γαμησουν (αλλα ειναι κατανοητο), καποια απο αυτα κυκλοφορουσαν με αναμενες διακριτικα τις καμερες στα κινητα για να απαθανατισουν τις κορασιδες, καποιοι αλλοι ειχαν ορεξη για κουβεντουλα στα σαλονια και μολις τους εριχνες ενα στραβωμενο βλεμμα εφευγαν τρεχοντας. Παιδικη χαρα.

Γενικα ειχα πολυ καιρο να κανω σαββατιατικη μεταμεσονυκτια βολτα, και αν κρινω και απο τις ΣΑΥΡΕΣ που ειχαν τα σπιτια, θα αργησω να ξανακανω, εκτος αν οι συνθηκες το επιβαλλουν. απο τα λιγα που θυμαμαι (υπηρξε κλεισιμο ή αλλαγη βαρδιας σε πολλα),

η κολωνου κατα 95% ολη κλειστη, ισως μου ξεφυγε κατι αλλα δεν ειδα ουτε φωτα ουτε ανοιχτες πορτες.

Στην αρχη της Ιασονος οπως κατεβαινεις, στον αριστερα οροφο (Ι2 φανταζομαι) ανακοινωθηκε η Μαργαριτα, δεν την ειδα γιατι μολις μπηκε δωματιο,

ακριβως απεναντι οροφος (Ι1 λογικα) η τσατσα επεμενε να μου πει το προγραμμα λεξη λεξη ποιηματακι (ελευθερο στοματικο) και με τσαντισε, δεν ειδα την κοπελα που ειχε δωματιο και εφυγα με μπινελικια,

ενδιαμεσα ολα τα σπιτακια κλειστα,

Στο Ι30 οροφος βγηκε τσιτσιδη μια κατσανοξανθη γυφτοπουλα σε απλο, ψιλοανεκτο σωμα με πιασιματα αλλα η μαπα ηταν πιο ξυνη απο τα ξυδια που ηπια,

Ι32 οροφος ειχε δωματιο, μια παρεα πριν ανεβουμε μας ειπε οτι ηταν μπαζο, απεναντι ι37α και β μολις ειχαν κλεισει,

Ι39 mall ανοιχτο μονο το ισογειο δεξια στο βαθος με τα φωτακια, σε απλο προγραμμα, μια συμπαθητικη ξανθια προμιλφ με πιασιματα

και το οροφος αριστερα βαθος (σορρυ δεν θυμαμαι τα εκαστοτε νουμερακια τα εβλεπα τριπλα κ αναποδα) η Ριτα, ενα μπαζο με 3.5αρια φυσικα βυζια, χοντρη και κοντη, γυρω στα 25-30 ασχημομουρα, η συμπαθεστατη ξανθια βουλγαρα τσατσα την οποια καβλαντιζα ειπε οτι η κοπελα ειναι ρωσιδα αλλα δεν πειθει για τετοια. Περιττο να πω οτι το γαμησα το σαυρομπαζο καθαρα λογω βυζιων, αποφαση την οποια μετανιωνα ηδη την ωρα που πληρωνα, θα ακολουθησει κριτικη μολις με πιασουν τα παυσιπονα.

τα ι44 κλειστα με αλλαγες βαρδιων, στο τερμα δεξια η φρεσκιας βαρδιας κορασιδα ηταν μια ξανθια σοβιετοφατσα με πιασιματα, ωραιες βυζαρες αλλα με υφος βασιλισσας, για πολλες κλοτσες

Στην Μεγαλεκου

ΜΑ28 υπογειο, κοσμοσυρροη και αναμονη, ενα ολοκληρο σαλονι βαραγε νταγκλες, ο τσατσος παρουσιασε την Κατια, μια μαυρομαλλα χοντρη με ταττου αδιαφορη μεχρι αηδιας και μολις εληγε η βαρδια μιας νεαρης ομορφουλας (αν και φολιζε) καστανης σοβιετοφερουσσας ψηλης κωλαρας

ΜΑ ισογειο κουρτινατο μια γνωστη στον οικο ξανθια μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι, μια απο αυτες τις γνωστες που σου ρουφανε μεχρι και το νεφρο στο στοματικο (δεν θυμαμαι ονομα)

Υπο κανονικες συνθηκες, αν ολοι οι οικοι (ή τελος παντων οι περισσοτεροι) ηταν ανοιχτοι, θα μαζευαν αρκετο μαρουλι γιατι η πλειοψηφια προτιμησε να μην γαμησει καθολου απο το να γαμησει μπαζα (εγω παντως μπαζωνω ειδικα αν πιω). Η ελλειψη επιλογων εκανε αφορητη την αναμονη στα σαλονια με αλλους 5-10 καθε φορα, και η κατασταση ηταν λιγο ζουγκλα με πιθηκους. Καλημερα :hi:

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
895
Πόντοι
81
Καλησπερα στους καταδρομεις,
καθε μια ενημερωση απο εσας ειναι και ενα ταξιδι στα στενα της αμαρτιας. Συγχαρητηρια για το εργο και την συγκινητικη προσπαθεια αναμεταδοσης της ατμοσφαιρας και των λεπτομεριων που εξελισσονται.
Προσωπικα λογω αποστασης εχω να πατησω πανω απο χρονο στους μεταξω-τους και φυλη-κους δρομους που μας εκαναν ανδρες αλλα πολυ συντομα θα ερθει η στιγμη που θα ηχησουν στα αυτια μου τα τσιμπουμουνακοπισωκολλητο-ποιηματακια και το αρωμα βανιλιας με συνδυασμο κατουρομουνιλας θα τρυπησει την μυτουλα μου.
Οι μεγαλυτεροι ερωτες απο φυλης ειναι για αυτους που ξερουν η Αουρορα ( νταρντανα/βυζαρα/κωλαρα, τελευταια φορα ειχε χασει κιλακια ειχε γινει και ξανθια ακομα βαραω μαλακιες, πολυ μουνι)
νομιζω νουμερο 1 απο ολες εκει και στο γαμησι εκανε πραγματικα οτι της ζηταγα και με ευχαριστηση.
Η μονη που θα μπορουσε να την ξεπερασει στον ιδιο τοπο του εγκληματος ειναι η Σιμονα αβυζι μετρια προς ωραια μαπα με τον πιο απιστευτο κωλο που εχω δει σε ρδελο αλλα αυτη δεν εκανε παντα καλα γαμησια ειναι αναλογα σε τι φαση βρισκεται οποτε λογω σταθερης αποδοσης το τροπαιο ανηκει στην Αουρορα.
Αμα υπαρχουνε προσφατες πληροφοριες για αυτες θα το εκτιμουσα να τις καταθεσετε.

Στα του μεταξουργιου εχουμε περασει πολυ τιμια ως πιτσιρικαδες αν και το καλο το πραγμα ηθελε ψαξιμο δεν πηγαινες μεταξουργιο γαμαγες και εφευγες ηθελε μελετη το πραγμα... ομως τοτε τα 15ρια ητανε πολυ πιστολια ουτε η φυλης τετοια μουνια δηλαδη θυμαμαι κατι βενεζουελες κατι λατινες που ελεγες δεν γινεται να το γαμαω αυτο για 15ε και ποικιλια καιολας ενα ρδελο ειχε 2-3 μεσα.
Τα πραγματα εχουν αλλαξει αλλα μην τα παρατατε μαγκες να εχετε το κεφαλι ψηλα και να κρατατε το σπορ στα επιπεδα που πρεπει να ειναι.
Καλη ανταμωση να εχουμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom