Δ
Διαγραμμένο μέλος 205621
Επισκέπτης
Τρανς ψάχνω ρε σείς. Οχι Cross. Αλλά γουστάρω φάση με φλερτ.στα εξάρχεια, ειδικά τώρα καλοκαίρι, μπορείς να πετύχεις πολλά cross να κυκλοφορούν πάντως.
Τρανς ψάχνω ρε σείς. Οχι Cross. Αλλά γουστάρω φάση με φλερτ.στα εξάρχεια, ειδικά τώρα καλοκαίρι, μπορείς να πετύχεις πολλά cross να κυκλοφορούν πάντως.
Στα εξαρχεια που αδερφε? καποιο μαγαζι η χυμα δρομο?στα εξάρχεια, ειδικά τώρα καλοκαίρι, μπορείς να πετύχεις πολλά cross να κυκλοφορούν πάντως.
στα εξάρχεια, ειδικά τώρα καλοκαίρι, μπορείς να πετύχεις πολλά cross να κυκλοφορούν πάντως.
μηπως στο γκαζι σε gay club θα ηταν καλυτερα? και μετα βολτα καβαλας!!!Στα εξαρχεια που αδερφε? καποιο μαγαζι η χυμα δρομο?
αφου δεν μας καθεσαι εσυ..μηπως στο γκαζι σε gay club θα ηταν καλυτερα? και μετα βολτα καβαλας!!!
Μπα ως συνήθως Σάββατο κάνω τις καταδρομικές μου. Απλά λόγω καλοκαιριού ίσως την κάνουν για μπάνια! ?Μήπως Σαββατοκύριακο ξεκουράζονται;
Μήπως Σαββατοκύριακο ξεκουράζονται;
Η μπορεί να παντρευτηκαν. ??????☺☺Μήπως Σαββατοκύριακο ξεκουράζονται;
Μήπως καμμία έμεινε έγκυος;;;; Ποιος ξέρει;;;;Η μπορεί να παντρευτηκαν. ??????☺☺
Συνάντηση με katyts με καλές εντυπώσεις και στον ενεργετικο και στον παθιτικο ρόλο . έχει κολάρα και χοντρή ψολαρα.θελει αγριλικια.70 ευρο 35 λεπτά περίπου.δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε τρανς οπότε η άποψη μου είναι υποκειμενική.γενικα προτιμο ποιο χαλαρό παιχνίδι![]()
Δεν ξέρω λεπτομέρειες της συνάντησης, χώρος δικός της,υπηρεσίες κλπ αλλά πολλά δεν είναι τα 70 για 35' ;;;;;Συνάντηση με katyts με καλές εντυπώσεις και στον ενεργετικο και στον παθιτικο ρόλο . έχει κολάρα και χοντρή ψολαρα.θελει αγριλικια.70 ευρο 35 λεπτά περίπου.δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε τρανς οπότε η άποψη μου είναι υποκειμενική.γενικα προτιμο ποιο χαλαρό παιχνίδι![]()
μια χαρα ειναι αμα κανει full πρόγραμμα.Δεν ξέρω λεπτομέρειες της συνάντησης, χώρος δικός της,υπηρεσίες κλπ αλλά πολλά δεν είναι τα 70 για 35' ;;;;;
Ας μας πουν τη γνώμη τους και οι πιο έμπειροι!!!
Θέλει Αγριλικια λέει. Αμα τη περιλαβω εγώ να δεις Αγριλικια που θα φάει.Συνάντηση με katyts με καλές εντυπώσεις και στον ενεργετικο και στον παθιτικο ρόλο . έχει κολάρα και χοντρή ψολαρα.θελει αγριλικια.70 ευρο 35 λεπτά περίπου.δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε τρανς οπότε η άποψη μου είναι υποκειμενική.γενικα προτιμο ποιο χαλαρό παιχνίδι![]()
Χορος δικός της και φουλ πρόγραμμα.καλλα ήταν δεν έχω παράπονομια χαρα ειναι αμα κανει full πρόγραμμα.
Όταν λέμε full;;;;;Εννοούμε και τους 2 ρόλους;;;Χορος δικός της και φουλ πρόγραμμα.καλλα ήταν δεν έχω παράπονο
Ναι και τους δύο ρόλους.στο ενεργιτικο είναι άγρια χρειάστηκε να 5η σταματησω πόσες φορές πίπα πνιξιματα πουτσοσκαμπιλα.στι παθιτικο δεν κάθομαι λέει. Κάτσε να 5ον φας κοπέλα μου λέω και χρειάστηκε να αγριεψω και λυγο.μετα τον έφαγε κανονικά.ποναγε κι αυτό κι όλο με σταματαγε .έτσι είναι μια σου και μια μου .69 ολλα καλά απλά κάποια στιγμή μου λέει ελλα τελιονε 3χω κι άλλο ραντεβού.λογικο είχε περάσει η ώρα.απλα αλου ήταν ποιο χαλαράΌταν λέμε full;;;;;Εννοούμε και τους 2 ρόλους;;;
Αυτό με το άλλο ραντεβού, μαλακίαΝαι και τους δύο ρόλους.στο ενεργιτικο είναι άγρια χρειάστηκε να 5η σταματησω πόσες φορές πίπα πνιξιματα πουτσοσκαμπιλα.στι παθιτικο δεν κάθομαι λέει. Κάτσε να 5ον φας κοπέλα μου λέω και χρειάστηκε να αγριεψω και λυγο.μετα τον έφαγε κανονικά.ποναγε κι αυτό κι όλο με σταματαγε .έτσι είναι μια σου και μια μου .69 ολλα καλά απλά κάποια στιγμή μου λέει ελλα τελιονε 3χω κι άλλο ραντεβού.λογικο είχε περάσει η ώρα.απλα αλου ήταν ποιο χαλαρά