Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 285
- Πόντοι
- 26
Οταν λες κοκκινομαλα αδερφε;;; Κατι μπεδρευεις θεωρω…
Πολλη ζεστη κυριακη πηγα και καναμε προκαταρκτικα με ζευαγρακι,, μετα χοτελ,,,Εγω έχω πάει 3 φορες φέτος πολύ ωραία η θάλασσα το απόλαυσα πολύ το μπανακι μου το μόνο που δεν δεν λέει είναι να πάει κάποιος Κυριακή γιατί έχει Πολύ κόσμο και δεν είναι ωραία. Καθημερινές είναι λιγότερος ο κόσμος και γίνεται πιο καλές γνωριμίες και παιχνίδια
μετα για μπυρες με Μπαπε και Μπενζεμα ????Πολλη ζεστη κυριακη πηγα και καναμε προκαταρκτικα με ζευαγρακι,, μετα χοτελ,,,
Xaxa ,,,,χωρις μπυρες,,,,,μετα για μπυρες με Μπαπε και Μπενζεμα ????
'Aκυρο καυλιάρη μου. Μπέρδεψα τους κωστηδες !! ΧΑΧΑΧΑ ! σορυ bro !Οταν λες κοκκινομαλα αδερφε;;; Κατι μπεδρευεις θεωρω…
No problem αδερφε ολα good ?'Aκυρο καυλιάρη μου. Μπέρδεψα τους κωστηδες !! ΧΑΧΑΧΑ ! σορυ bro !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγε κανείς αυτή τη βδομάδα?? εγώ δεν κατάφερα δυστυχώς !!
Στην παραλία με το σκοινί βρέχει πάει κανείς φέτος
Επικίνδυνο χωρίς λόγο...Στην παραλία με το σκοινί βρέχει πάει κανείς φέτος?
Περιμενε λίγο να πέσει ο ήλιος... :-)Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο το ξενοδοχειο sun φαινονται οι γυμνηστες πριν την βιλα και εκει ειναι ζευγαρια και μονοι αντρες μετα την βιλα και πισω απο τον βραχο ατο βαθος ειναι οι γκεϊ
Εγω που πηγα με την γκομενα μου και περασαμε απο ζευγαρια δεν ειδαμε να γινεται κατι περασαμε τον βραχο και βρηκαμε μια ερημικη γωνια οπου κατσαμε και την γαμησα στο νερο μεσα δεν με ενοχλησε κανεις πηγα κατα τις εφτα το απογευμα αλλα και πιο νωρις που πηρα λιγο ματι δεν ειδα στα ζευγαρια να παζει κατι μονο μπανιο και ηλιοθεραπεια εκαναν
![]()
![]()
ωραίος .Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο το ξενοδοχειο sun φαινονται οι γυμνηστες πριν την βιλα και εκει ειναι ζευγαρια και μονοι αντρες μετα την βιλα και πισω απο τον βραχο ατο βαθος ειναι οι γκεϊ
Εγω που πηγα με την γκομενα μου και περασαμε απο ζευγαρια δεν ειδαμε να γινεται κατι περασαμε τον βραχο και βρηκαμε μια ερημικη γωνια οπου κατσαμε και την γαμησα στο νερο μεσα δεν με ενοχλησε κανεις πηγα κατα τις εφτα το απογευμα αλλα και πιο νωρις που πηρα λιγο ματι δεν ειδα στα ζευγαρια να παζει κατι μονο μπανιο και ηλιοθεραπεια εκαναν
![]()
![]()
Από εμπειρία , εγώ ως ζευγάρι , έχεις χαμηλές πιθανότητες να χωθείς εάν είσαι σολο, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα ως ζευγάρι... Βέβαια τυχερά είναι αυτά ποτέ δε ξέρεις...κάνε τη δοκιμή σου. Πολύ λίγες φορές έχω δει μόνες γυναίκες , αν ρωτάς αυτοωραίος .
Μια απορία έχω;Γενικά από γυναίκες πως είναι;Αν πάει καποιος μόνος του;Η άκυρο;