Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλημέρα στην παρέα να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.
Τι ισχύει από Σεπτέμβρη για ενημέρωσε και μένα να ξέρω.Εχουμε κανενα νεο για Τζενη ρε μαγκες; Ισχυει το απο Σεπτεμβριο;;
Η κοπέλα είναι εκτός Ελλάδος!! Σεπτέμβρη-Οκτώβρη παλι... Καλό καλοκαίρι σε όλους!!
παιχτη απο ξεβρακωμα βλεπω το ευχαριστηθηκεςΗ κοπέλα είναι εκτός Ελλάδος!! Σεπτέμβρη-Οκτώβρη παλι... Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

κοριτσι Ο κλασικος Ο μαλακας Ο εξυπνακιας Ο ξερολαςΕγώ δεν έχω κάνει καμία ενημέρωση για το που είμαι και αν θα δουλέψω εσύ πως ενημερώνεις τι να κάνω εγώ; από ότι θυμάμαι μόνη ξεκίνησα το επάγγελμα δεν είχα ποτέ βοηθώ .

τζεναρα εχεις εκπρόσωπο τυπουΤι ισχύει από Σεπτέμβρη για ενημέρωσε και μένα να ξέρω.

Μωρο μου βαλε μας υλικο..
Φτιαξε μας λιγο..
Ενστικτωδης η απαντηση μου γιατι το νημα εχει ξεφυγει..Να πάρεις μάτι θέλεις η να την συναντήσεις;
οχι το τριτοΝα πάρεις μάτι θέλεις η να την συναντήσεις;

τι εννοεις?Ενστικτωδης η απαντηση μου γιατι το νημα εχει ξεφυγει..
και ομως μπορω να επιβεβαιωσω εγω που μιλησα μαζι της οτι ο τυπος λεει πιπεςΠαιδια πιστευω οτι κανεις δεν ενημερωνει για κατι αν δεν το γνωριζει καλα..σαφως και η ιδια η τζενη τον εχει ενημερωσει τον ανθρωπο οτι λειπει εκτος ελλαδας κα οτι θα ξαναγυρισει σεπτεμβριο στην δουλεια
Εσυ ρε φιλε ποτε μιλησες μαζι της???αφου εδω γραφετε οτι ειναι εκτος ελλαδας..και ομως μπορω να επιβεβαιωσω εγω που μιλησα μαζι της οτι ο τυπος λεει πιπες
πριν 10 λεπτα με μια συσκευη που λεγεται τηλεφωνοΕσυ ρε φιλε ποτε μιλησες μαζι της???αφου εδω γραφετε οτι ειναι εκτος ελλαδας..
Εεεε ναι και??ποιο ειναι το ψεμα..οτι βρισκετε εκτος ελλαδας η οτι απο σεπτεμβριο ξανα παλι για δουλεια??? Γιατι το απο Σεπτέμβριο η φθινωπορο ξανα παλι στη δουέια και ανανεωμενη το εχει πει και σε αλλουςπριν 10 λεπτα με μια συσκευη που λεγεται τηλεφωνο
Ζήτω συγνώμη Τζένη!! Κακώς αναφέρθηκα.Εγώ δεν έχω κάνει καμία ενημέρωση για το που είμαι και αν θα δουλέψω εσύ πως ενημερώνεις τι να κάνω εγώ; από ότι θυμάμαι μόνη ξεκίνησα το επάγγελμα δεν είχα ποτέ βοηθώ .
Αν σε ενημερωσε η ιδια η τζενη φιλε..κακως ζητας συγνωμη αφου στο ειπε η ιδια για το τι κανει και που βρισκεται...αν ομως δεν σου ειπε κατ η ιδια η καποιος αλλος..τοτε καλα κανεις και ζητας συγνωμη και σταματα την παραπληροφοριση..Σου ζητώ συγνώμη, Τζένη.
Ζήτω συγνώμη Τζένη!! Κακώς αναφέρθηκα.
Φίλε!! Δεν λόγο να πω τέτοιο πράγμα έτσι...;;; φυσικά μου το είπε. Απλά κακώς εγώ το έγραψα. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται από την ίδια. Και γι αυτό ζητάω συγνώμη..... Μικρός είμαι, αλλά θα μάθω.Αν σε ενημερωσε η ιδια η τζενη φιλε..κακως ζητας συγνωμη αφου στο ειπε η ιδια για το τι κανει και που βρισκεται...αν ομως δεν σου ειπε κατ η ιδια η καποιος αλλος..τοτε καλα κανεις και ζητας συγνωμη και σταματα την παραπληροφοριση..