Dimitris JD50
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Οτι θελω προτιμαω , δεν σε εβαλα ρεγουλατορο στα αρχιδια μου , σωστα !!!Μάλλον μπερδεύεσαι με τα τραβελια που βλέπω ότι προτιμάς…
Οτι θελω προτιμαω , δεν σε εβαλα ρεγουλατορο στα αρχιδια μου , σωστα !!!Μάλλον μπερδεύεσαι με τα τραβελια που βλέπω ότι προτιμάς…
Στον κωλο σου μάλλον ήθελες να πεις, αλλά μπερδεύτηκες.Οτι θελω προτιμαω , δεν σε εβαλα ρεγουλατορο στα αρχιδια μου , σωστα !!!
Του έκανα ήδη αναφορά και το ποστ σβηστηκεΈνα ban στον κύριο, δεν πάμε καλά
καλά ντε, έτσι και αλλιώς το main account σου δεν είναι αυτόΣωπα ρε μου τα κλασατε με μπαν και μπαμ ! πωπωπω στενοχωρια !! Ακομα δεν εβρισα κανενα !!
Ο πεθαμένος δεν έχει κανένα πρόβλημα, γιατί δεν ξέρει ότι πέθανε. Οι γύρω του τραβάνε το ζόρι.Εσυ πρεπει να εισαι τελειως ανεργος και μαλακας , που καθεσαι εδω να μου απαντας , αντε χεσε μας ρε φιλε !!! Σε τσοντο σιτε γραφει ο καθενας την γνωμη του , να σωσει τα 50 του κοσμακη , το τι απαντατε αφου δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε , βλεποντας ποσα μηνυματα γραφεται , μαλον απο αυτο το σιτε ζειτε !!! Καλη συνεχεια στο να ξεγελατε κοσμο !!!!!!
σφίξου να γράψεις τίποτα καλό αλλιώς...Παρε φορα ν ακανεις τον ρεγουλατορο στον κωλο μου !
Ετσι οπως το εγραψες ρε μεγαλε δεν καταλαβα..Η αγγελια αυτή ΔΕΝ είναι της Τζένης. Αν θέλεις την κοπέλα της αγγελιας, πάρε στο τηλ που δίνει.
φίλε μου, μοιάζουν κάποιες photo δεν είναι οι ίδιεςΕτσι οπως το εγραψες ρε μεγαλε δεν καταλαβα..
Τεσπα λεπτομερειες..
Οπως ειπα θελω την κοπελα στη φωτο..που ειναι η Τζενη..αρα παιρνω τηλ την αγγελία της Τζενης..
Η αλλη γιατι χρησιμοποιει ξενες φωτο;
δηλ ρε τυπε, εψαξες ειδες τις φωτο και ειπες "ναι αυτη ειναι η τζενη λατινα?"Ερώτηση..
Αυτή η αγγελία έχει φωτο της Τζένης : https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/genimeni-gia-ton-poutso_i1308420
Εχω μπερδευτει..αν θέλω τη κοπέλα στη φωτο ποιο τηλ να παρω?
Εμενα μου φανηκε ιδια στο προσωπο..δηλ ρε τυπε, εψαξες ειδες τις φωτο και ειπες "ναι αυτη ειναι η τζενη λατινα?"
πες μου σε ποιο σημειο ακριβως βλεπεις την παραμικρη ομοιοτητα?![]()
Η αληθεια ειναι πως ουτε εγω περασα καλα μαζι της. Μου χαλασε πολυ το κεφι που δεν εκανε ντουζ πριν ξεκινησουμε και καθως υπεθεσα πως θα ηταν καθαρη,οταν πηγα να την γλυψω αρχισα να φτυνω κομματακια χαρτιου υγειας. Καπου εκει χαθηκε ο αγωνας.....ΦΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!!!! ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ !!!
Ευχαριστω μυστη. Ας στραφω σε αλλες επιλογες λοιπον.Η κοπέλα είναι εκτός Ελλάδος!! Σεπτέμβρη-Οκτώβρη παλι... Καλό καλοκαίρι σε όλους!!