Διαγραμμένο μέλος 185342
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 304
- Πόντοι
- 20
Την οποία μας την προσφέρει κι όλας απλόχεραΑπίστευτη Κωλαρα!!!
Την οποία μας την προσφέρει κι όλας απλόχεραΑπίστευτη Κωλαρα!!!
έψαξες δηλαδή στο google και δεν σου έβγαλε τίποτα ε?Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο site και ψάχνω το τηλέφωνο της Τζένης , μπορεί κάπιος να με βοηθήσει .
νομίζω το παρέθεσα πιο πάνω σωστά?Ερώτηση..
Αυτή η αγγελία έχει φωτο της Τζένης : https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/genimeni-gia-ton-poutso_i1308420
Εχω μπερδευτει..αν θέλω τη κοπέλα στη φωτο ποιο τηλ να παρω?
Η αγγελια αυτή ΔΕΝ είναι της Τζένης. Αν θέλεις την κοπέλα της αγγελιας, πάρε στο τηλ που δίνει.Ερώτηση..
Αυτή η αγγελία έχει φωτο της Τζένης : https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/genimeni-gia-ton-poutso_i1308420
Εχω μπερδευτει..αν θέλω τη κοπέλα στη φωτο ποιο τηλ να παρω?
Οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι της Τζένης;Η αγγελια αυτή ΔΕΝ είναι της Τζένης. Αν θέλεις την κοπέλα της αγγελιας, πάρε στο τηλ που δίνει.
Ρε αδερφουλη, ελληνικά μιλαω…Οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι της Τζένης;
Αν θέλω δλδ τη κοπέλα στη φωτο..παιρνω τηλ την Τζενη?
Παίδες απο οττ μου έχει πει η Τζένη θα είναι ξανά μαζί από Σεπτέμβρη... Φουλ ανανεωμένη... Περισσότερα δεν κάνει να πω.
Εγώ πάντως που μίλησα πριν μερικές μέρες μαζί της, όταν ήταν στα Χανιά, μου είπε ότι θα σταματήσει …Παίδες απο οττ μου έχει πει η Τζένη θα είναι ξανά μαζί από Σεπτέμβρη... Φουλ ανανεωμένη... Περισσότερα δεν κάνει να πω.
κάντο μας και πενηνταράκια τύπεΦΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!!!! ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ !!!
Μάλλον μπερδεύεσαι με τα τραβελια που βλέπω ότι προτιμάς…ΦΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!!!! ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ !!!
χαχαχαχαχαχαχαχα καλά ότι πεις!ΦΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!!!! ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ !!!
το να γράφεις μεγάλη φόλα και να εκτοξεύεις κατηγορίες δεν λέει κάτι.OΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ !! ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ !!!! η Προαγωγος εισαι η διαχειριστης !
OΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ !! ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ !!!! η Προαγωγος εισαι η διαχειριστης !
Εσυ που παρακαλάς ένα κροσάκι να σου στείλει το τηλ της, τι ακριβώς παίρνεις ;;;;;;OΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ !! ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ !!!! η Προαγωγος εισαι η διαχειριστης !
εγώ δεν έχω εμπειρία με την συγκεκριμένη διότι δεν έχω συναντηθεί μαζί της.εσυ την δικια σου , να την δω !!!!!!!!!!!!