Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Άκουσες κι εσύ πυροβολισμούς;Οποιος ξέρει ποιοι σκοτώνονταν πριν λίγο στη Φυλής ας μας διαφωτίσει.
Ήμουν μακριά.![]()
Άκουσες κι εσύ πυροβολισμούς;Οποιος ξέρει ποιοι σκοτώνονταν πριν λίγο στη Φυλής ας μας διαφωτίσει.
Ήμουν μακριά.![]()
Ναι μεν γινόταν της πουτάνας για ώρα αλλά δε νομίζω να παίχτηκε πυροβολισμός.Άκουσες κι εσύ πυροβολισμούς;
Πρόκειται βέβαια γιά τη πολύ γνωστή skinny Αννα, που δούλευε τη τελευταία εξαετία στα 11άρια της Κολωνού, ισόγειο, και υπόγειο, καθώς και στα 15άρια πρώτο δεξιά, και βάθος δεξιά, που ήταν και το τελευταίο που τη βρίσκαμε πρό κορονοιού.Η Αννίτα που τώρα είναι στη Φωκαιας, το στιλιαρι, ήτανε κατά τη διάρκεια της καραντινας call των 120€ και πριν αυτό έπαιζε με άλλο όνομα στην Κολωνου για πολλα χρονια.
Σωστα , αλλα το αναφερω εαν ειναι σιγουρο οτι Πεμπτη - Παρασκευη δεν θα ειναι εκει ,γιατι υπαρχει το εξης γεγονος δηλ. οταν της ειπα οτι κτυπισε την πορτα στα 9 λεπτα και να μην το ξανα κανει μου ειπε η μαλακο να μην ξαναπαω στο μαγαζι και οτι θα με θυμαται , παροτι το μαγαζι ηταν γεματο απο κοσμο , που εμεινε εκπληκτος , τωρα βγαλε εσυ συμπερασμα !!!!!!!!!!!!
Έχει μεγάλο θρασσος τελικά..πήγαινε απόγευμα Πέμπτη η παρασκευή θα λείπει λογικά θα ναι άλλη..σε μένα χτύπησε πόρτα αλλά η Μαίρη γτ πάντα περνάμε πένα μέσα την έγραψε ενώ είχα τελειώσει καθίσαμε άλλο λίγο κ ας γκρινιαζε η τσατσάΣωστα , αλλα το αναφερω εαν ειναι σιγουρο οτι Πεμπτη - Παρασκευη δεν θα ειναι εκει ,γιατι υπαρχει το εξης γεγονος δηλ. οταν της ειπα οτι κτυπισε την πορτα στα 9 λεπτα και να μην το ξανα κανει μου ειπε η μαλακο να μην ξαναπαω στο μαγαζι και οτι θα με θυμαται , παροτι το μαγαζι ηταν γεματο απο κοσμο , που εμεινε εκπληκτος , τωρα βγαλε εσυ συμπερασμα !!!!!!!!!!!!
Οσμοσε μασάζ κατ'οίκον.που δουλευει αυτη?
Να έδινε και κώλο...Πρωινο ξυπνημα με τρελες καυλες. Σκαω μυτη Διδυμου 27, ειχε τρεις γκομενες, δεν ηξερα πια να παρω, η τσατσα μου προτεινη την Βικτωρια....λεω οκ. Η γκομενα ειναι αρρωστη για πουτσα........ Facefuck κανονικα λεμε..........τις τα αδειασα ολα μεσα στο λαρρυγκι....μεγαλη καταπιολα. Αξια.
Καλη πορνοεβδομαδα να εχετε.
Απορώ πως πάνε μερικοί και δίνουν λεφτά σε τσατσά που τους ειρωνεύεται και τους κοροϊδεύει.Σωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!
Είναι σε ηλικία που οι γυναίκες αρχίζουν και σπάνε εμφανισιακά αλλά και έχουν αλλαγές στην συμπεριφορά επειδή τους πέφτουν τα οιστρογόνα.Εκανα μια βόλτα προ ολίγου στο Αχαρνών 85 που ειναι η κα Μαίρη (στην ίδια ηλικία είμαστε αλλά μου φάνηκε πολυ θειτσέ η αυρα της). Την είχα παρει προ 4 ετών στο ίδιο στέκι και μου άρεσε πολυ και σαν τυπισσα αλλά και σαν θηλυκό. Αυτό το "ροκ" στυλ ήταν μέσα στην γκαβλα! Σήμερα όμως που την είδα διαπίστωσα ότι έχουν φανεί κατά πολυ τα 4 χρόνια αυτά και στο προσωπο της αλλά και στις μπουταρες τις που τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμενες από την καραντινα...
Χαχα τι να πω; αν με τα γονίδια που έχουν η φάτσα τους μεγαλοδειχνει δεν φταίω εγώ.Ζήτημα είναι να είναι 18 χρονών. Δηλαδή όταν πάει στα είκοσι θα βγει στη σύνταξη;
Σε κάποιον γαμαγανε τν γκόμενά και έπεσε ξύλο και πυροβολισμοί από τους νταβαδεςΝαι μεν γινόταν της πουτάνας για ώρα αλλά δε νομίζω να παίχτηκε πυροβολισμός.
Αυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι
Διαφωνούμε, αλλά και συμφωνουμε ταυτόχρονα.... Βέβαια η Μαίρη δεν έχει γίνει ακόμα τοφαλος αλλά τινει προς τα εκεί... Έτσι εγώ την είδα σήμερα. Τεσπα, παμε για αλλά! Τόφαλος η Μαίρη μαλιστα..ο άλλος την έκανε χοντρή κ όλας..απορώ με τα γούστα μερικων
Τι άλλη μαλακια θα δω εδώ μέσα.. μήπως μπερδεψατε την Μαίρη με άλληΑυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι;
Αν ξέρει κανένας τυπάς ας δώσει σήμα κατατεθένΞέρει κανένας συναγωνιστης εάν παίζει 3η βάρδια στη μεταξουπολη το κάτι τις ? Καμιά πορνοενημερωση μεταξιωτικη έχουμε
τί λέει αυτή η Μία;;λίγο ινφο;;θενκς!Πριν λίγο γύρισα από βόλτα Φυλής και Φώκαιας. Αυτή η Μαίρη στο 71 κάτω έχει πάρει πολλά κιλά. Η κωλαρα της τεράστια. Φώκαιας 25 πάνω μια που ειδα πρώτη φορά. Μια το όνομα της, σε απλό, 30-35 με σιλικόνη κάργα σέ βυζους και χείλη.