kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Αυτοί στο survivor δε ξέρουν τίποτα από επιβίωση μου φαινετε χαχαχα....Σωστό...εκτός αν έχεις αποκτήσει μεταξιώτικα ισχυρά αντισώματα.
Αυτοί στο survivor δε ξέρουν τίποτα από επιβίωση μου φαινετε χαχαχα....Σωστό...εκτός αν έχεις αποκτήσει μεταξιώτικα ισχυρά αντισώματα.
αδερφέ μου μακάρι το κορίτσι να βρει κάτι άλλο! ΔΕΝ την παλεύει και φαντάζομαι όλοι μας έχουμε περάσει από τέτοιες δουλειές, πόσο μάλλον όταν πρέπει και να γαμιέται με τον έναν και με τον άλλον! Εχει χρήμα η δουλειά αυτή αλλά είναι από τις φορές που το χρήμα...δεν φέρνει την ευτυχίαΚαταδρομική στοχευμένη για τη Λίζα, διαβάζοντας τόσα ποικίλα σχόλια... Ήμουν σε φάση ότι ήθελα να βρεθώ με μια όμορφη ύπαρξη και ας μην είναι και τίποτα σούπερ οι υπηρεσίες. Τα σχόλια λένε τα πάντα! Η αλήθεια όμως είναι πάντα μια, άσχετα με το πόσες απόψεις μπορεί να υπάρχουν... Και η αλήθεια τελειώνει στο ότι είναι μια όμορφη νεαρή κορασίδα, ψηλή ξανθιά με μικρό ντελικάτο στήθος και πολύ όμορφο κωλαράκι. Όσοι λένε κάτι πέρα από αυτό, είτε έχουν τον χρυσό πούτσο, είτε την πετύχανε τίποτα μαστουρωμένη μέσα στην χάχα και την τρελή χαρά.
Σκίνι μωρό, που όταν το βλέπεις να σαλονάρει, το πορνοέστικτο σου σου λέει "ΦΥΓΕΕΕΕ!! Φύγεεε.. Πάνε με αυτά τα 20 εύρα να παίξεις κίνο, κι ας μην ξέρεις πως παίζεται, και μπουκώσου με χυμούς ανάμεικτους από το Coffee Orange, το μαγαζάκι στη γωνία στην 3ης Σεπτεμβρίου που τους πουλάει 1,50 ευρώ!!"
Η κοπέλα όντως είναι μια κουκλίτσα και πολύ νεαρή ηλικιακά. ΌΜΩΣ, φαίνεται ότι δεν γουστάρει μια που είναι εκεί! Οκ, το να περάσω με μια κοπέλα που δεν πολυ-γουστάρει κιόλας αλλά γενικότερα είναι οκ, μου έχει συμβεί αρκετές φορές (και φαντάζομαι σε όποιον έχει κάνει τσάρκες συχνές). Εκεί λες ένα 20αρικο που δεν θα το θυμάμαι μετά από ένα 15λεπτο, αλλά κάνεις τη δουλίτσα σου. Στην προκειμένη περίπτωση, ένοιωσα μαλάκας να την πηδήξω! Οκ είπαμε... δεν σημαίνει ότι επειδή θα πληρώσω, ότι την άλλην την "αγοράζω" κιόλας! Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι οκ με μια τέτοια φάση, αντιθέτως νοιώθω πολύ άσχημα. Μπήκε στο δωμάτιο, μου πέρασε καπότα, και βλέποντας τη φάση σκέφτηκα να της πω να φύγω (που μου έχει τύχει στο παρελθόν να φύγω λόγω σπασίματος). Αλλά μέχρι και αυτό μου ήταν κάπως αμήχανο. Ε λέω ας χύσω μια στα γρήγορα στη πίπα να τελειώνουμε. Πιο πολύ χρόνο μου πήρε να πλύνω την ψωλή μου παρά οοοολα τα υπόλοιπα (μαζί και με το ντύσιμο/γδύσιμο). Από τότε που μπήκε στο δωμάτιο, μέχρι και να φύγει δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα! Θα μου πει κάποιος βέβαια, "τουλάχιστον δεν έφυγες άχυστος..."
Οκ, σωστό...
Όχι και πάλι όχι.
Τα έγραψα και σε κριτική, αλλά σε περίπτωση που δεν δημοσιευτεί, το γράφω και εδώ. Πάντως, κακά τα ψέμματα, τέτοιες περιπτώσεις 8α πρέπει και μεις να τις κόβουμε πέρα. Διότι δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όλο αυτό και σίγουρα κάτι άσχημο κρύβεται από πίσω. Υπάρχουν πόσες άλλες κοπέλες που είναι συνειδητά στο χώρο αυτόν. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε αυτές που βρίσκονται παρά τη θέλησή τους! Καλές βόλτες!
Στο γλωσσόφιλο ως επί το πλείστον υπάρχει ακόμα το ταμπού κι αυτό είναι καλό. Δεν μιλάμε τώρα για 1-2 περιπτώσεις όπως Αναμπελ που είναι σκουπίδι κυριολεκτικά , οι πιο πολλές δε φιλάνε. Επίσης ακόμα και κάποιες που κάνουν ακάποτο πάλι το γλωσσόφιλο το φυλάνε σαν να είναι κάτι ιερό. Πάσει θυσία πρέπει να αποφύγεις το ακάποτο τσιμπούκι , τώρα το φιλί δεν εγκυμονεί σίγουρα τους ίδιους κινδύνους υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μού το έχει πει γιατρός στον ΕυαγγελισμόΚανένας θαρραλέος πεπειραμένος μπουρδελιαρης να απαντήσει ? ?
Καλο μεσημερι φιλε μου....Η Ευαρα εχει μετακομισει στο Κολωνου 48α η 48β....εκει απολαυσα τις υπηρεσιες της....πριν 15 μερες ηταν σε πρωινη βαρδια.....εχτες ηταν κλειστα και δεν ηταν στο ποστο της...Καλα να περνας....Περασμα πριν λιγο απο βεργας 6 με μπαρμπορα να ναι μεσα στην καυλα
Επισης περασα απο περγαμου 27 π ηταν 2 μιλφακια προς τζιλφ ειρηνα και αλλη μια...γνωριζετε αν και ποτε εργαζεται η θεια ευα στο περγαμου 27?
Να εισαι καλα αδερφε ευχαριστω κ εσυ καλα γαμησιαΚαλο μεσημερι φιλε μου....Η Ευαρα εχει μετακομισει στο Κολωνου 48α η 48β....εκει απολαυσα τις υπηρεσιες της....πριν 15 μερες ηταν σε πρωινη βαρδια.....εχτες ηταν κλειστα και δεν ηταν στο ποστο της...Καλα να περνας....
Tην Ιάσωνος έψαχνε ο τυπάς..????
Γλωσοφιλο με του χώρου δεν έχω επιδιώξει να κάνω εγώ με έχει πιάσει η άλλη από μόνη της μια φωρα μια του μεταξιού και με φίλησε και λέω αφού έπεσε το πρώτο γάμησε το γενικά δεν τα επιδιώκω αυτά αλλά ακα τσιμπούκι μου χουν πάρει 5 6 φωρες πάλι χωρίς να το επιδιώξω και οι 1 2 μόνο με έχουν ρωτήσει αν θέλω στο μπουκι Καποτά η όχι οι άλλες τον πιάνανε και τον κάνανε σφυριχτραΣτο γλωσσόφιλο ως επί το πλείστον υπάρχει ακόμα το ταμπού κι αυτό είναι καλό. Δεν μιλάμε τώρα για 1-2 περιπτώσεις όπως Αναμπελ που είναι σκουπίδι κυριολεκτικά , οι πιο πολλές δε φιλάνε. Επίσης ακόμα και κάποιες που κάνουν ακάποτο πάλι το γλωσσόφιλο το φυλάνε σαν να είναι κάτι ιερό. Πάσει θυσία πρέπει να αποφύγεις το ακάποτο τσιμπούκι , τώρα το φιλί δεν εγκυμονεί σίγουρα τους ίδιους κινδύνους υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μού το έχει πει γιατρός στον Ευαγγελισμό
Tυπε γλωσσοφιλο με κορασιδα μετα απο ακα τσιμπουκι ειναι σα να παιρνεις πιπα στον εαυτο σουΓλωσοφιλο με του χώρου δεν έχω επιδιώξει να κάνω εγώ με έχει πιάσει η άλλη από μόνη της μια φωρα μια του μεταξιού και με φίλησε και λέω αφού έπεσε το πρώτο γάμησε το γενικά δεν τα επιδιώκω αυτά αλλά ακα τσιμπούκι μου χουν πάρει 5 6 φωρες πάλι χωρίς να το επιδιώξω και οι 1 2 μόνο με έχουν ρωτήσει αν θέλω στο μπουκι Καποτά η όχι οι άλλες τον πιάνανε και τον κάνανε σφυριχτρα
Ξέρω τι ενοεις με την ίδια λογική όμως όλοι όσοι γλωσοφιλαν ιερόδουλες έιναι σαν να έχουν πάρει τσιμπούκι από τους πρωιγουμένος που η άλλη έχει πάρει ακα τσιμπούκι. Καλό εTυπε γλωσσοφιλο με κορασιδα μετα απο ακα τσιμπουκι ειναι σα να παιρνεις πιπα στον εαυτο σου![]()
![]()
Σωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!Πάλι κατάθεση σε Μαίρη από Αχαρνών όπως κάθε βδομάδα πλέον..κορυφαια καβλα
Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναι!κοιτα Πέμπτη Παρασκευή είναι απόγευμα η Μαίρη οπότε με άλλη τσατσά..Σωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!
Καλησπερα !! ποσο σιγουρο ειναι οτι την Πεμτη - Παρασκευη δεν θα ειναι η ξινιλα αντιπαθητικη τσατσα ωστε να μην κατεβω τζαμπα απο τα βορεια , ευχαριστω .!!!!!!Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναι!κοιτα Πέμπτη Παρασκευή είναι απόγευμα η Μαίρη οπότε με άλλη τσατσά..
Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναιΣωστα !!! αλλα ρε παιδακι μου η ξινιλα της τσατσα και η αντιπαθεια σε ξενερωνει πολυ , και πολυ κακο !!!
Εκανα μια βόλτα προ ολίγου στο Αχαρνών 85 που ειναι η κα Μαίρη (στην ίδια ηλικία είμαστε αλλά μου φάνηκε πολυ θειτσέ η αυρα της). Την είχα παρει προ 4 ετών στο ίδιο στέκι και μου άρεσε πολυ και σαν τυπισσα αλλά και σαν θηλυκό. Αυτό το "ροκ" στυλ ήταν μέσα στην γκαβλα! Σήμερα όμως που την είδα διαπίστωσα ότι έχουν φανεί κατά πολυ τα 4 χρόνια αυτά και στο προσωπο της αλλά και στις μπουταρες τις που τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμενες από την καραντινα. Μόλις τις είδα αντί για να καυλωσω σκέφτηκα τι γαματο αντικριστο είχα ψησει με μια γουρουνοπουλα το Πάσχα που μας περασε. Τι να σας πω κυριοι, όντως στο κρεββάτι δινει ρεσιτάλ και δεν αμφισβητώ κανέναν αλλά από μένα δεν. Στον ίδιο οίκο η Εβελίνα απλά τα "σπάει" από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες. Δυστυχώς θέλω να διεγείρω πρωτα το μάτι μου κι έπειτα τις αισθήσεις μου στις εκδιδομενες κοπέλες.
Η τύπισσα είναι ο ορισμός της ειρωνίας βλακοφατσας αλλά δε θυσιάζω τη Μαίρη να μη μπω δηλαδή..μπες κ παίξε χωρίς πολλά πολλαΚαλησπερα !! ποσο σιγουρο ειναι οτι την Πεμτη - Παρασκευη δεν θα ειναι η ξινιλα αντιπαθητικη τσατσα ωστε να μην κατεβω τζαμπα απο τα βορεια , ευχαριστω .!!!!!!
Πέρασα σήμερα στις 18:30 από το σπίτι για να δω την καινούργια κοπέλα αλλά βγήκε η Βαλέρια και μου είπε ότι δουλεύει μόνη της.Μια καταδρομικη επισκεψη πριν απο λιγο στην Αλκιβιαδου και απλα για βολτα διοτι ειχα μια δουλεια εκει κοντα, ειδα μια νεα κοπελα στο Αλκιβιαδου 16γ αλλα εντελως καινουργια απο οτι μου ειπε η υπηρεσια,ειναι πρωτη φορα στην Ελλαδα και δεν μηλαει ελληνικα εκανε το αθλημα στην πατριδα της, νεαρη μελαχρινη ουκρανιδα μπαμπατσικη ομορφουλα Ειρηνα την λενε δουλευει διπλοβαρδια μαζι με το gilf βαλερια και ρωτοντας την τσατσα μου ειπε οτι θα ειναι διπλοβαρδια εκει εκτος Πεμπτης και οταν την ρωτησα την τσατσα( την γνωριζω απο παλια οταν ηταν σε αλλα σπιτια) που θα ειναι την Πεπτη με τα πολλα μου ειπε οτι θα ειναι διπλοβαρδια στην Μαγνισιας 1
Πιστευω οτι ειναι αξια δοκιμης αλλωστε το σπιτι αυτο ποτε δεν μ απογοητευσε με τις κοπελες που φερνει θα την δοκιμασω λιαν συντομως αν και θα προτεινα σε συναδελφους να σπεφσουν γιατι αξιζει οπως την εκοψα