Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (6 μέλη και 61 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
Ναι η ηλίθια πάλι με τσαντισε και σήμερα..κ ειδικά πάλι που χτύπησε πορτα ενώ όταν περιμένω δωμάτιο κ κάνουν το ίδιο πολύ ώρα..για μπατσες ειναι

κοιτα Πέμπτη Παρασκευή είναι απόγευμα η Μαίρη οπότε με άλλη τσατσά..

Η τύπισσα είναι ο ορισμός της ειρωνίας βλακοφατσας αλλά δε θυσιάζω τη Μαίρη να μη μπω δηλαδή..μπες κ παίξε χωρίς πολλά πολλα
Σωστα , αλλα το αναφερω εαν ειναι σιγουρο οτι Πεμπτη - Παρασκευη δεν θα ειναι εκει ,γιατι υπαρχει το εξης γεγονος δηλ. οταν της ειπα οτι κτυπισε την πορτα στα 9 λεπτα και να μην το ξανα κανει μου ειπε η μαλακο να μην ξαναπαω στο μαγαζι και οτι θα με θυμαται , παροτι το μαγαζι ηταν γεματο απο κοσμο , που εμεινε εκπληκτος , τωρα βγαλε εσυ συμπερασμα !!!!!!!!!!!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εκανα μια βόλτα προ ολίγου στο Αχαρνών 85 που ειναι η κα Μαίρη (στην ίδια ηλικία είμαστε αλλά μου φάνηκε πολυ θειτσέ η αυρα της). Την είχα παρει προ 4 ετών στο ίδιο στέκι και μου άρεσε πολυ και σαν τυπισσα αλλά και σαν θηλυκό. Αυτό το "ροκ" στυλ ήταν μέσα στην γκαβλα! Σήμερα όμως που την είδα διαπίστωσα ότι έχουν φανεί κατά πολυ τα 4 χρόνια αυτά και στο προσωπο της αλλά και στις μπουταρες τις που τις είδα ιδιαίτερα φουσκωμενες από την καραντινα. Μόλις τις είδα αντί για να καυλωσω σκέφτηκα τι γαματο αντικριστο είχα ψησει με μια γουρουνοπουλα το Πάσχα που μας περασε. Τι να σας πω κυριοι, όντως στο κρεββάτι δινει ρεσιτάλ και δεν αμφισβητώ κανέναν αλλά από μένα δεν. Στον ίδιο οίκο η Εβελίνα απλά τα "σπάει" από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες. Δυστυχώς θέλω να διεγείρω πρωτα το μάτι μου κι έπειτα τις αισθήσεις μου στις εκδιδομενες κοπέλες.
Αυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Από Θεσσαλονίκη είμαι θέλω να πάω στη μπαρμπορα κρίμα να μην έρθει Θεσσαλονίκη με 50 ευρώ τι πρόγραμμα κάνει αν τα δώσω
Φουλ πρόγραμμα. Σου φτιάχνει και μουσακά και καφέ με δυό φουσκάλες. Χάνεις.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Σάρα μιλφ. :priest: Ημαρτον κύριε τυφλώθηκα,βλέπω τις μιλφ και προμιλφ για πιπινια.,εκτός αν ο Ανδριου είναι δώδεκα χρονών οπότε για αυτόν μιλφ είναι.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.717
Πόντοι
6.205

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.537
Πόντοι
47.170

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.016
Πόντοι
361
αυτή είναι η μεταξένια η Αννίτα πάντως

Συνημμένα

• E365D528-D331-41FD-8BAE-DE6F76E13BF9.jpeg
    E365D528-D331-41FD-8BAE-DE6F76E13BF9.jpeg
    450,7 KB · Εμφανίσεις: 88

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.833
Πόντοι
11.096
Αυτά που λες είναι βλασφημία. Τί να την κάνεις την εμφάνιση όταν είναι θαλάσσιος ελέφαντας η γκόμενα αλλά κάνει παπάδες στο κρεβάτι;
Διαφωνούμε, αλλά και συμφωνουμε ταυτόχρονα.... Βέβαια η Μαίρη δεν έχει γίνει ακόμα τοφαλος αλλά τινει προς τα εκεί... Έτσι εγώ την είδα σήμερα. Τεσπα, παμε για αλλά!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.901
Πόντοι
10.656
αυτή είναι η μεταξένια η Αννίτα πάντως
μασαζ κι αυτη; και ειχα ελπιδες να την ξαναδω στο δεκαρικο ρε γμτ

εν τω μεταξυ, περιγραφη
"Η Αντζελίνα είναι 25 ετών, κατάγεται από την Ρουμανία και είναι τελειόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας στο Aegean College.
Έχει συνεργαστεί με διάφορα κέντρα αποκατάστασης καθώς και σε μασάζ κατ’ οίκον στην Αθήνα όπου γνωρίζει και εφαρμόζει nuru μασάζ, tantra μασάζ καθώς και body to body.
Η Αντζελίνα επιμορφώνεται συνεχώς παρακολουθώντας σεμινάρια με θέμα τη χειροπρακτική μάλαξη.
Ένα ραντεβού μαζί της, θα σας πείσει για τις εξαιρετικές ικανότητες της στο μασάζ.
Εξοπλισμός: Δεν διαθέτει κρεβάτι μασάζ."

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.833
Πόντοι
11.096
Να ξεκαθαρισουμε κάτι γιατί μερικοί δεν έχουνε καταλάβει. Η κλασσική Αννίτα του Μεταξιού είναι τώρα στην Οσμοσε, και συγκεκριμένα είναι στην παραπανω φωτο.
Η Αννίτα που τώρα είναι στη Φωκαιας, το στιλιαρι, ήτανε κατά τη διάρκεια της καραντινας call των 120€ και πριν αυτό έπαιζε με άλλο όνομα στην Κολωνου για πολλα χρονια και τότε είχε θέμα με τα δόντια της. Τώρα τα έχει φτιάξει.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.833
Πόντοι
11.096
Επίσης ξέρει κανένας αν η Βάσια της Βέργας, απέναντι από το Μπαρμποροσπιτο έχει γυρίσει στην μεταμεσονύχτια βαρδια; Πέρασα τις προαλλες ξημερώματα περι τις 5:00 και το μόνο σπίτι που ήτανε κλειστό ήτανε αυτό!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.759
Πόντοι
1.436
Οποιος ξέρει ποιοι σκοτώνονταν πριν λίγο στη Φυλής ας μας διαφωτίσει.

Ήμουν μακριά. :coffee:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
είναι σίγουρα αυτή η Ανίτα από λεωνίδου και διδυμου παλιοτερα? μπα δυσκολο...και αν είναι ποσα ζητάει για "μασαζ"?

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Επίσης ξέρει κανένας αν η Βάσια της Βέργας, απέναντι από το Μπαρμποροσπιτο έχει γυρίσει στην μεταμεσονύχτια βαρδια; Πέρασα τις προαλλες ξημερώματα περι τις 5:00 και το μόνο σπίτι που ήτανε κλειστό ήτανε αυτό!
Η Βάσια τρελό Μιλφακι ..
Όποιος μάθει ότι Βάσια γύρισε να χτυπήσει την πόρτα της ενημέρωσης

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καταδρομική στοχευμένη για τη Λίζα, διαβάζοντας τόσα ποικίλα σχόλια... Ήμουν σε φάση ότι ήθελα να βρεθώ με μια όμορφη ύπαρξη και ας μην είναι και τίποτα σούπερ οι υπηρεσίες. Τα σχόλια λένε τα πάντα! Η αλήθεια όμως είναι πάντα μια, άσχετα με το πόσες απόψεις μπορεί να υπάρχουν... Και η αλήθεια τελειώνει στο ότι είναι μια όμορφη νεαρή κορασίδα, ψηλή ξανθιά με μικρό ντελικάτο στήθος και πολύ όμορφο κωλαράκι. Όσοι λένε κάτι πέρα από αυτό, είτε έχουν τον χρυσό πούτσο, είτε την πετύχανε τίποτα μαστουρωμένη μέσα στην χάχα και την τρελή χαρά.
Σκίνι μωρό, που όταν το βλέπεις να σαλονάρει, το πορνοέστικτο σου σου λέει "ΦΥΓΕΕΕΕ!! Φύγεεε.. Πάνε με αυτά τα 20 εύρα να παίξεις κίνο, κι ας μην ξέρεις πως παίζεται, και μπουκώσου με χυμούς ανάμεικτους από το Coffee Orange, το μαγαζάκι στη γωνία στην 3ης Σεπτεμβρίου που τους πουλάει 1,50 ευρώ!!"

Η κοπέλα όντως είναι μια κουκλίτσα και πολύ νεαρή ηλικιακά. ΌΜΩΣ, φαίνεται ότι δεν γουστάρει μια που είναι εκεί! Οκ, το να περάσω με μια κοπέλα που δεν πολυ-γουστάρει κιόλας αλλά γενικότερα είναι οκ, μου έχει συμβεί αρκετές φορές (και φαντάζομαι σε όποιον έχει κάνει τσάρκες συχνές). Εκεί λες ένα 20αρικο που δεν θα το θυμάμαι μετά από ένα 15λεπτο, αλλά κάνεις τη δουλίτσα σου. Στην προκειμένη περίπτωση, ένοιωσα μαλάκας να την πηδήξω! Οκ είπαμε... δεν σημαίνει ότι επειδή θα πληρώσω, ότι την άλλην την "αγοράζω" κιόλας! Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι οκ με μια τέτοια φάση, αντιθέτως νοιώθω πολύ άσχημα. Μπήκε στο δωμάτιο, μου πέρασε καπότα, και βλέποντας τη φάση σκέφτηκα να της πω να φύγω (που μου έχει τύχει στο παρελθόν να φύγω λόγω σπασίματος). Αλλά μέχρι και αυτό μου ήταν κάπως αμήχανο. Ε λέω ας χύσω μια στα γρήγορα στη πίπα να τελειώνουμε. Πιο πολύ χρόνο μου πήρε να πλύνω την ψωλή μου παρά οοοολα τα υπόλοιπα (μαζί και με το ντύσιμο/γδύσιμο). Από τότε που μπήκε στο δωμάτιο, μέχρι και να φύγει δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα! Θα μου πει κάποιος βέβαια, "τουλάχιστον δεν έφυγες άχυστος..."
Οκ, σωστό...

Όχι και πάλι όχι.

Τα έγραψα και σε κριτική, αλλά σε περίπτωση που δεν δημοσιευτεί, το γράφω και εδώ. Πάντως, κακά τα ψέμματα, τέτοιες περιπτώσεις 8α πρέπει και μεις να τις κόβουμε πέρα. Διότι δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όλο αυτό και σίγουρα κάτι άσχημο κρύβεται από πίσω. Υπάρχουν πόσες άλλες κοπέλες που είναι συνειδητά στο χώρο αυτόν. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε αυτές που βρίσκονται παρά τη θέλησή τους! Καλές βόλτες!
Εχυσες; Τελείωσε .Δεν έχει παρακάτω. Τ άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Γιατί δεν πάει να γίνει σερβιτόρα,καθαρίστρια στην τελική; Το χρήμα είναι γλυκό.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom