Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.172
Πόντοι
371
Ημουν κέντρο για δουλειά, πήγα τρίγωνο και πέτυχα την "Αννα" μια Βουλγάρα από Φωκαίας 7 στο υπόγειο και μιλάμε μ έκανε μάγκα! Πίπα μουνί κώλο :zfuck:Πολύ καλό κλαρίνο! Χάρηκα που την είδα! Δεν θα γυρίσει Φυλής πλέον! Εχει χαλαρώσει, "φτιάξει"/γλυκάνει! Αμα την πετύχετε και σας αρέσει εμφανισιακά το κατέχει το...:knockinb:
MEΛΑΧΡΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Ημουν κέντρο για δουλειά, πήγα τρίγωνο και πέτυχα την "Αννα" μια Βουλγάρα από Φωκαίας 7 στο υπόγειο και μιλάμε μ έκανε μάγκα! Πίπα μουνί κώλο :zfuck:Πολύ καλό κλαρίνο! Χάρηκα που την είδα! Δεν θα γυρίσει Φυλής πλέον! Εχει χαλαρώσει, "φτιάξει"/γλυκάνει! Αμα την πετύχετε και σας αρέσει εμφανισιακά το κατέχει το...:knockinb:

που πιατσάρει συνήθως, πως μοιάζει εμφανισιακά;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
που πιατσάρει συνήθως, πως μοιάζει εμφανισιακά;
ανάμεσα στο ξενοδοχείο ορφέας και αυτά που είναι τριγύρω! Μέτριο ανάστημα, μιλφ, νορμάλ κορμί, μέτριο στήθος, μαλλί μαύρο πιασμένο ή κάτω (μέχρι τα μισα περίπου της μέσης), γαλάζια μάτια

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

Kavlakos666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Έχεις κάνεις ιδέα που μπορεί να πετύχω μαύρες; Η πιάτσα στα άνω Πατήσια δε βλέπω να υπάρχει πια , τουλάχιστο μέχρι τις 11.
Φίλε καλησπέρα,εδώ και ένα γαμημενο χρόνο επειδή μένω και κοντά στην πιάτσα δεν τις βρίσκω πουθενά έχω ρωτήσει μέχρι και μαύρους που τις έχουν πάει αλλά τίποτα, εχθές όμως προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν μια αρκετά γαμησιμη, ήμουν με την κοπέλα μου και δεν μπόρεσα να ρωτήσω,αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν από αυτές που σύχναζαν εκεί, λογικά τώρα θα ξεκινάνε σιγά σιγά και πιο ξεχου..,θα πάω σήμερα πάλι κατά τις 11 να το εξακρίβωσω

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
368
Πόντοι
21
Πέρασμα πριν από μία ώρα Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Άλιμο στη στροφή του γκολφ τις Γλυφάδας καθόταν μια ψηλή τούμπανο και από τις 2 όψεις δεν ρώτησα κάτι διότι ειμουν με τη γκόμενα χαχαχ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πέρασμα πριν από μία ώρα Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Άλιμο στη στροφή του γκολφ τις Γλυφάδας καθόταν μια ψηλή τούμπανο και από τις 2 όψεις δεν ρώτησα κάτι διότι ειμουν με τη γκόμενα χαχαχ
εχει ενα βενζιναδικο εκει νομιζω ?

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
368
Πόντοι
21
Λίγο πιο πίσω έχει και από απέναντι ακριβώς έχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως συναγωνιστή αν σκοπεύεις να πας το προτείνω και αν πας θέλω και feedback γιατί το είδα 3D το κορίτσι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Λίγο πιο πίσω έχει και από απέναντι ακριβώς έχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως συναγωνιστή αν σκοπεύεις να πας το προτείνω και αν πας θέλω και feedback γιατί το είδα 3D το κορίτσι
θα με κανεις να βγω ρε τυπε και ελεγα να αραξω σπιτι

τοσο καλη ηταν ?

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
368
Πόντοι
21
θα με κανεις να βγω ρε τυπε και ελεγα να αραξω σπιτι

τοσο καλη ηταν ?
Για τα γούστα μου φίλε ήταν ότι πρέπει γύρω στα 35 40 την έκοψα ψηλή άσπρο φορεμένη με φουστιτσα τούμπανο τώρα ο καθένας πρέπει να σχηματίζει την γνώμη του

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Για τα γούστα μου φίλε ήταν ότι πρέπει γύρω στα 35 40 την έκοψα ψηλή άσπρο φορεμένη με φουστιτσα τούμπανο τώρα ο καθένας πρέπει να σχηματίζει την γνώμη του
μαλιστα

αφου ειπες 35-40 με καλυψες

δεν παω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μονο ο φιλος μ ο νασος μου εβαζε βενζινα να κατεβω μεταξι για ενημερωση

:confused:

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
164
Πόντοι
1
ναι , την ειδα κι εγω , σταματησα , της μιλησα , αλλα μου μιλουσε λιγο σαν αποτομα , με αγενεθια , πως να το πω... με ξενερωσε , δεν την πηρα... εχει γεμισει η παραλιακη τωρα , απο Γλυφαδα εως Αλιμο , στο ρευμα προς Αθηνα

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
368
Πόντοι
21
ναι , την ειδα κι εγω , σταματησα , της μιλησα , αλλα μου μιλουσε λιγο σαν αποτομα , με αγενεθια , πως να το πω... με ξενερωσε , δεν την πηρα... εχει γεμισει η παραλιακη τωρα , απο Γλυφαδα εως Αλιμο , στο ρευμα προς Αθηνα
Σου είπε τιμουλα , πρόγραμμα?

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
164
Πόντοι
1
Σου είπε τιμουλα , πρόγραμμα?
οχι αυτη , μονο που δεν με μαλωσε που τη ρωτησα :-))) , αλλα μια αλλη πολυ καλη επισης , ψηλη με σορτσακι στον Μαρμαριδη , 50 ευρω αυτη και 15 το ξενοδοχειο

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Η χτεσινή κυριακάτικη βόλτα στο τρίγωνο, έφερε συνάντηση με το σοβιετικό gilf, τη Λουντμίλα .
Έλειπε στη πατρίδα της λόγω κόβιντ, κι επειδή αρχές Ιουλίου άνοιξαν τα σύνορα για τον τουρισμό, βρήκε την ευκαιρία να κατηφορήσει για να ασκήσει το επάγγελμα για κανα μήνα και μετά να γυρίσει πάλι πίσω.
Την είχα γνωρίσει, απ΄όταν ξεκίνησε την καριέρα της στα 2013, κι έχουμε γράψει πολλά χιλιόμετρα μαζί πάνω στο κρεβάτι, συνεπώς το πως είναι πλέον μ' εμένα στις συνευρέσεις, δεν αποτελεί γενικότερο κριτήριο, αλλά πιστεύω πως θα πρέπει να είναι από τις αρκετά αξιογαμεύσιμες.
Η ηλικία της πλέον είναι εμφανέστατη αλλά είναι πολύ καλοδιατηρημένη. Μέτριο ύψος, ξανθιά, ωραίο πρόσωπο και σώμα και αρκετά περιποιημένη εμφάνιση για τα δεδομένα του τριγώνου, γι αυτούς που δεν τη ξέρουν.

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Σουλατσάροντας έξω από το Liberty, εκεί ήταν μόνο η "Βανέσα" μια κοντή μελαχρινή βουλγαρογύφτισσα με αρκετά ωραίο σώμα. Την πλησίασα από κοντά αλλά μόλις την είδα στο πρόσωπο άλλαξα γνώμη. Φεύγοντας μου ζήτησε να της δώσω 1 ευρώ. Εννοείται πως δεν και όπου φύγει φύγει. Δύσκολο να φύγει το τσαντήρι από μέσα τους.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Σουλατσάροντας έξω από το Liberty, εκεί ήταν μόνο η "Βανέσα" μια κοντή μελαχρινή βουλγαρογύφτισσα με αρκετά ωραίο σώμα. Την πλησίασα από κοντά αλλά μόλις την είδα στο πρόσωπο άλλαξα γνώμη. Φεύγοντας μου ζήτησε να της δώσω 1 ευρώ. Εννοείται πως δεν και όπου φύγει φύγει. Δύσκολο να φύγει το τσαντήρι από μέσα τους.
Αυτη με ενα εφαρμωστό φορεμα!!Πραγματι πολυ καλο λεπτο κορμάκι αλλα πολύ ασχημο προσωπο...την εχει παρει καποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom