Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
Στο δωματιο τι λεει η αφροδιτη αξιζει?
Πολύ καλή! Τέλειο δέρμα και σώμα και πολύ καλή πίπα, προσπάθεια για βαθύ λαρύγγι αλλά δεν, επειδή τον έχω πολύ μεγάλο και δεν μου έχει τύχει κάποια που να μπορει να τον πάρει όλο εκτός (από την Έφη την τσιμπουκλου). Στο σεξ στήνεται πολύ σωστά και όταν ανέβασα ρυθμούς και άρχισε να πονάει μου το είπε πολύ ευγενικα και με ωραίο τρόπο.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

Binbin20202

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
99
Πόντοι
0
Καλησπέρα εχω μια απορια για την διαδικασια ειμαι 20 εχω εμπειρίες με κοπελες αλλα θελω να δω και εκει τι φαση εχει. Πέρασα αρκετες φορες με αμάξι αλλα που παρκάρετε εσεις;; κανουμε βολτα με ποδια μπαίνουμε σε ενα ρδελο ρωτάμε τσατσα για τιμη φεύγουμε παμε σε άλλο και οπου μας αρεσει τελικά παμε και εναποθετουμε; αν ειναι of topic ας διαγραφεί Ευχαριστώ για τον χρονο σας!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Πολύ καλή! Τέλειο δέρμα και σώμα και πολύ καλή πίπα, προσπάθεια για βαθύ λαρύγγι αλλά δεν, επειδή τον έχω πολύ μεγάλο και δεν μου έχει τύχει κάποια που να μπορει να τον πάρει όλο εκτός (από την Έφη την τσιμπουκλου). Στο σεξ στήνεται πολύ σωστά και όταν ανέβασα ρυθμούς και άρχισε να πονάει μου το είπε πολύ ευγενικα και με ωραίο τρόπο.
Και η Νατάσα η τσαρίνα τον βάζει όλο μέσα..και η Χριστίνα στο inside..

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.120
Πόντοι
16.235
Α ρε Τσαρινα...τι μου θυμισες τωρα( απο Αποστολος Νικολα'ι'δης αφιερωμενο στην Τσαρινα με πολυ γαβ).

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Έστω και καθυστερημένη καταγράφω βραδινή (λίγο μετά τις 22,00 ) αναφορά για το περασμένο Σάββατο. Π Ερημίτη 2 η Ντενίζ στο 6 τελευταίο στην σειρά η γνωστή Έλενα η Ρουμάνα (με τα πράσινα μάτια ) .Ακριβώς απέναντι στο νούμερο 5 η Ρεβέκα .Μπήκα και στο 3 αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της κοπέλας. Στο Las Vegas το πρώτο η Χριστίνα η μικρή και πολύ pettite. Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. Δίπλα στο ξύλινο η Νατάσα και στο γωνιακό με ΝΙΚ ΟΥΡΑΝΟΥ η Τζούλια . Στην άλλη γωνία στο πράσινο η γνωστή Ρουμάνα η Αντελίνα με τα γυαλιά που παλαιότερα δούλευε στο Ερημίτη 2 . Δίπλα ακριβώς Μινωταύρου 3 η Ρουμάνα η Καρίνα. Στο inside στην Φρίξου ήταν η Χριστίνα η Ρουμάνα . Στα τρίδυμα τώρα στο πρώτο η Ελενα από την Ρουμανία ετών 20 στο αμέσως επόμενο η γνωστή Εβελίνα και στο βάθος δεξιά η Γαλλίδα η Νικόλ.
Η κατάθεση έγινε στο πρώτο με την Έλενα . Πολύ άπειρο το μικρό άλλα και πολύ στενό. Ήθελε συνεχώς καθοδήγηση. Ήταν πρόθυμο ομιλητικό και πολύ ευγενικό. Για μία ή δύο φορές είναι καλό. Πρόγραμμα 50 ευρώ.
"Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. " Μήπως εννοείς Ρινα; Επίσης μπορεις να μου δώσεις μια σύντομη περιγραφή για το πώς είναι η Έλενα που αναφέρεις;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
"Απέναντι στο Venus η Ρίτα με την Έλενα την πιτσιρίκα από την Σερβία. " Μήπως εννοείς Ρινα; Επίσης μπορεις να μου δώσεις μια σύντομη περιγραφή για το πώς είναι η Έλενα που αναφέρεις;
Η Ρινα κ η Νατάσα οι καινουργιες που φερανε, παρόλο που τις εγραφε το πρόγραμμα δεν δουλευαν βραδυ. Ριτα ειναι μια ξανθια 40+ ουκρανεζα η Ελενα είναι η Ραϊσα που δουλευε στο Vis69

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
134
Πόντοι
0
Μικρό κοριτσάκι περίπου στο 1,70 ίσως και λιγότερο με μαύρο κοντά μαλλιά πλούσιο για την ηλικία της στήθος και ωραία οπίσθια με πολύ καλή και απαλή αίσθηση της επιδερμίδας θε έλεγα .Και πολύ ευγενική.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Πέρασα να δω Αφροδίτη. Κωλος με προσωπικότητα!! Λέω ας πάω στη σιγουριά της Λαρας, έχει ρεψει το κορίτσι. Έχει πάρει τη μισή πόλη.
Με έπιασαν τα μικρόβιοφοβικά με κάτι περίεργους που περίμεναν,στραφηκα στα λαδοκοριτσα

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
292
Πόντοι
21
Η Αφροδίτη παίζει να είναι το πιο δυνατό κομμάτι αυτή την στιγμή με διαφορά (εμφανισιακά ,δεν την έχω πάρει για να γνωρίζω αν το έχει) , δυστυχώς είχε πλακώσει πολύς κόσμος και δεν το είχα να περιμένω μία ώρα

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Διπλή κατάθεση σήμερα πριν πλακώσει αυριο η ζέστη , πρώτα στην Λάρα και μετά στην πιπίνα Έλενα στο Casedeamore. Για την Λάρα δεν έχω να πω κάτι όλα καλά όπως πάντα , ανεβάζω σε λίγο κριτική για την Έλενα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587
Η Αφροδίτη παίζει να είναι το πιο δυνατό κομμάτι αυτή την στιγμή με διαφορά (εμφανισιακά ,δεν την έχω πάρει για να γνωρίζω αν το έχει) , δυστυχώς είχε πλακώσει πολύς κόσμος και δεν το είχα να περιμένω μία ώρα
η αφροδιτη ειναι αυτη που ειναι σημερα στο rednight?

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Ρε μάγκες άσχετο... Σκεφτόμουν ποια παίζει να ήταν η καλύτερη κοπέλα που έχω πάει σε μπου. Και αναρωτήθηκα τι να κάνει άραγε ο κοριτσαρος η Έλενα η Ελληνίδα που δούλευε στο las Vegas, τις εποχές που κληρωναν το αυτοκίνητο... Αααχ και τι δεν θα δίνα να περάσω ξανά μαζί της.
Πρώτα απ όλα να ρωτήσουμε αν υπάρχει κάποιος που να κερδισε εκείνο το κόκκινο μαζντα (που πολύ αμφιβάλλω) και μετά για την Έλενα.

chrisremo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Βλέπω ότι έχει κορίτσια που δουλευουν και αργά.
.. Μέχρι και 5.00 πλέον.

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
310
Μάγκες. Τι ώρες /μέρες πάνε οι περισσότεροι; το ρωτάω αυτό για να πω όταν δεν έχει πολύ κόσμο στην Αφροδίτη σκέφτομαι γιατί με εχεται ψήσει. Πέρσι είχα πάει στην κριστυ που δούλευε στο Bad girls και ήταν πολύ ωραία αλλά δε δουλεύει πλέον ?

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
γυρο στις 4 σημερα πηρα τη νασια στο νταιαμοντ. την ειχα παρει και παλαιοτερα σε αλλο μαγαζι και ειχε αναφερει αν θυμαμαι καλα.

αδυνατη, βυζακι καλο, ομορφη με ωραια χειλη για τσιμπουκια. βασικα πηγα για να την στησω στα 4 και οχι για κατι παραπανω η ιδιαιτερο επειδη την εδινα καλα.

τσιμπουκι μετριο και παιρνει απο πουτσοκεφαλο και λιγο πιο κατω, γλύψιμο αρχιδιων ωραιο, δεν ξερω αν το κανει γενικα τα χω ξυρισμενα.

την εσπασα ξανα στα 4,μικρο ωραιο κωλαρακι, σφιχτο μουνι, λιγο βιαστικη στο τεκειωμα να μου βγαλει τον πουτσο εξω.

βασικα εδειχνε ξεθεωμενη κι οτι εχω μεγαλη πουτσα. τα λεει σε ολους αυτα?

ελληνικα αγγλικα γρι...

υγ:αναμνηστικη φωτο απο το ζεσταμα στην αναμονη

Συνημμένα

• IMG_20210701_172518.jpg
    IMG_20210701_172518.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 70

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280
Καλησπέρα συναγωνιστές,
χρειάζομαι τα φώτα σας και την εμπειρία σας. Έχω όρεξη να δώσω δυνατό και βαθύ τσιμπούκι.
Ποιές κοπέλες αντέχουν ή/και γουστάρουν? Κάθε γνώμη σεβαστή και ευπρόσδεκτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom